• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle Aynı Evde Yaşama

ben asla kabul etmrm
koskoca kadin tek basina yasayabilir
yillarca yanliz yasadim , sinir oluyorum su kadinlarin yanliz yasayamama olayina

bu arafa basiniz sagolsun , mekani cennet olsun annenizin
Ekonomik anlamda sorun yaşamayacaksa bal gibi yalnız kalabilir ben de senelerdir yalnız yaşıyorum. Durumu iyi dediğiniz 48 yaşında olan kişi görümceniz mi eşiniz mi? Eğer görümceyse 48 yaşında yalnız kalmaktan korkmaz herhalde. Hem ne yapsın ki sizinle yaşayıp?

O yaşta sizinle yaşamak isteyeceğini sanmıyorum. Bence kuruntu ediyorsunuz. Uygun olmayacağının herkes farkındadır.

Mecburen aynı ev dırumu olrsa kesınlıkle çift girişli bir dublekse tasının kapılarınz ayrı olsun. Arayı da duvarla kapatın. Hem aynı ev olmaz hem de gözununzn onunde olur ayrı gayrı olmaz. Ben olsam bu şart dısında kabul etmezdm

Adam daha önce beraber yaşama durumundan bahsetmiş ama
Konu sahibi büyük ihtimal o zaman kabul etti ki şimdi nasıl reddederim diye soruyor :)
Zamanında yediğin hurmalar hesabı ne diye arkasında duramayacağı sözü verir ki insan

Acaba görümce gelinle yaşamak istiyor mu??? Emin olsun herkes ki hiç bir görümce de gelinler için ölüp bitmiyor

yok canım ne münasebet :) 50 yaşındaki kadının ne işi var yanınızda .evinize yakın bi yerde kiraya girsin ayrı ayrı güzel güzel yaşayın.sorun olur bence ya keşke yaşanmasaymış böyle şeyler ama 50 yaş az değilki gelmemesi gerektiğini de bilmesi lazım aslında. şöyle bir durumda var 10 yıl sonra hasta falan olursa mecbur gelecek kimse yok galiba başka

Back