Görümceyle Aynı Evde Yaşama

Onun da sizinle yasamak istememesi gerekir. Sizinle yasamasi dogru olmaz. Bir de baska kardesleri de varmis. Sadece esiniz yok ki, niye baska bir bireyin tam sorumlulugunu alsin...

aynen, hatta 17 yasinda universiteyi kazanip baska sehirde yasadik cogumuz

Bence o da sizinle yaşamak istemez.. Bence sıkma canını şimdiden..

48 yaşındaysa zaten onun ilk etapta sizle yaşamayı istememesi lazım, bence çok kırıcı olmadan eğer böyle bir talep gelirse etraflıca konuşmak lazım

48 yaşında insanın ne işi var sizinle? Kendi de istemez bence ama talep gelirse kabul etmeyin.

48 yasinda maddi durumu gayet yerinde bir bayanin sizle yasamak istemesi pek mantikli degilki bencede istemez ama bu surecte destege ihtiyaci olabileceginden size yakin bir yerde yasamasi mantikli.. Beraber yasama teklifi gelirse kibarca reddedersiniz..

Kabul etme buna mecbur degilsin. Kendi kendine yetebilir görümce.

Öncelikle başınız sağolsun..görümcenizin yaşı büyükmüş sizden beraber yaşama fikri olmaz yani , sonuçta herkesin özeli var . Durumu da iyiymiş daha ne olsun belki evlenmek isteyebilir. Herşeyin en iyisi olsun hakkınız da

48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında
İyi bir işi ve maaşı olan bir insan sizle yaşamak istemeyebilir büyük ihtimalle.Yakın ev olabilir belki.Çok daha genç yaşlarda yalnız yaşadım hem de hiç tanımadığım bir şehirde tam 7 yıl yalnız yaşadım.Sözün özü insan her şeye alışır , görümceniz de alışmak zorunda.

48 yasinda ?? Bende sandim 12 13 yaslarindadir. Asla taviz vermeyin. Acilari cok ayri birsey saygi duyarsin ama bu konuda taviz verirsen butun hayatini mafedersin.. Benden sana tavsiye sonunda kotu olacagina bastan restini cek mutlu ol en iyisi

Ay ne kadar terelelli şüpheci insansınız ya.Bekar olduğu için sorun oluyor.Ayrıca inanılmayacak enteresan olağanüstü birşey yok konumda.

48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında
48 yasında kadın otursun evinde canm maaşıda varmış.kaç sene tek başıma yaşadım nedir yani en rahatı kendi evidir birinin yanına sığınmak çok kötü.küçük degilki aklınız kalsın.

48 yasinda bir gorumce cekilmez, hele hele 48yasinda ve bekar bir gorumce hic cekilmez.
:))bende bir gorumceyim ama inanın gelinle yaşamak istemem ayağını uzatıp kendı evinde keyif etmek varken gelınlemı ugrasıcam gelin mı benle ugrasıcak..esınızı güzel ce karşınıza alın konu sahibi ve güzelce konuş ev ustune ev olmaz..ne ablan bu evi benimser ne de ben ablanla yapabilirim de.birde ben ıyken kotu olmaktan evlıliğimizin etkılenmesınden korkuyorum de ..bız birbirimizi yıpratacagız diye korkularım endıselerım çok diye güzelce anlat

Bende babannemi 3 ay önce kaybettim. Bekar amcam var, büyükbabam var. Büyükbabam yaklaşık 3 aydır bizde her zaman yanındayız, destek çıkıyoruz. Evimiz geniş ekonomik olarak iyiyiz şükür. Büyükbabam bir odaya yatak koyup amcamın gelmesini istedi fakat biz bunu kabul etmedik. Şu an amcamı evlendirmek istiyorlar. Ve büyükbabamın annesi yaşıyor annesi 97 yaşında.. annesine büyükbabamın küçük kardeşinin hanımı bakıyor bir takım sorunlar olmuş. Anneme sen bakar mısın diyor.. ve tabiki de annem kabul etmedi.

Lütfen çekinmeyin. Her ne kadar iyi olursanız olun aynı ev, aynı mahalle veyahut aynı apartman rica ediyorum uzak durun. Ailenin içinde düzenler bozulur.
Başınız sağ olsun, mekanı cennet olur umarım.

Bnm kardeşim 12 yaşında annem vefat etti genede babamın yanında yani kendi evinde kalmak istiyor 48 yaşında ki kadının ne işi var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…