- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi Saftirikevli
Ben de ilk evlendigim zamanlar gorumcemle beraber yasadim benimki 17 yasindaydi. Sizinki kendi duzenini kuracak yasta, sizinle oturmasina gerek yok.Bana sorarsaniz kabul etmeyin .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında
olmaz bence vicdan yapıp kabul etme sakın
48 yaşında maddi olarak rahat olan bir kadınla neden aynı evde yaşayasanız ki? Ne münasebet?
Kesinlikle kabul etmeyin yoksa buraya çok konu açarsınız..
Tekrar soyluyorum asla kabul etmeyin.Ederseniz siz hasta olursunuz.Psikolojik olarak biraz hassas.Ben 3 senedir tanıyorum kendisini.Yalnız kalamama durumu var korkuyor.Birşey olur diye.Panik atak hastası
Bir taraftan kendime kızıyorum.Nasıl düşünürsün diye.Ama eşim beraber yaşama durumunu daha öncede söyledi bana.Nasıl reddedebilirim.
Psikolojik olarak biraz hassas.Ben 3 senedir tanıyorum kendisini.Yalnız kalamama durumu var korkuyor.Birşey olur diye.Panik atak hastası
Ne demek nasıl reddedebilirim? Eşiniz 48 yaşında koca kadına kıyamıyorsa hiç evlenmeseydi. Annesi mutlaka bir gün ölecekti. Ne demeye evlendi bakardı ablasına işte.. Eşiniz o evde tek yaşamıyor o ablasıysa siz de hayat arkadaşısınız..
Psikolojik olarak hassas ise yakınınızda ev tutun. Belki oradan bile yeter ama en azından kapınızı kapatır oturursunuz.. İnan bana en iyi insanla bile olmuyor aynı evde.
acılen koca bul görümceye
yoksa o kocadan çekecegın var alır ablasını gelir haberın olsun
Bende öyle düşünüyorum ama eşim ikna olur mu bilmiyorum.Baş sağlığına gelenler de eşimi iyice etkiledi artık X sana emanet ona sahip çık koru annenin gözü arkada kalmasın diye saçma sapan konuşmalar yapıyorlar.Of ne yapıcağımı bikmiyorum gerçekten.