• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle Aynı Evde Yaşama

Ben de ilk evlendigim zamanlar gorumcemle beraber yasadim benimki 17 yasindaydi. Sizinki kendi duzenini kuracak yasta, sizinle oturmasina gerek yok.Bana sorarsaniz kabul etmeyin .

48 Yaşında.Babaları yok.Iyi bir işii ve maaşı evi var.Ben 25 eşim eşim 35 yaşında

birlikte yaşamayı kabul etmemek için zibilyon kere sebebiniz var. kötü olacaksanız da olun. kızcağız diyince ben de 18-20 yaşlarında felan sandım yazık yalnız bırakmayın diyecektim. çabalasa anneniz olacak yaşta. varsay ki kaynana ile birlikte yaşamak. aynı şey.. o sebeple kesinlikle tavrınızı net tutun. herkesin evi köyü ayrı olsun.

48 yaşında maddi olarak rahat olan bir kadınla neden aynı evde yaşayasanız ki? Ne münasebet?
Kesinlikle kabul etmeyin yoksa buraya çok konu açarsınız..

48 yaşında maddi olarak rahat olan bir kadınla neden aynı evde yaşayasanız ki? Ne münasebet?
Kesinlikle kabul etmeyin yoksa buraya çok konu açarsınız..

Psikolojik olarak biraz hassas.Ben 3 senedir tanıyorum kendisini.Yalnız kalamama durumu var korkuyor.Birşey olur diye.Panik atak hastası

48 yasinda biriyle niye yasayasiniz ki? Cok sacma. Kabule etmeyin. Ama zaten bence o da istemez, boyle bir seye gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Bir taraftan kendime kızıyorum.Nasıl düşünürsün diye.Ama eşim beraber yaşama durumunu daha öncede söyledi bana.Nasıl reddedebilirim.

Psikolojik olarak biraz hassas.Ben 3 senedir tanıyorum kendisini.Yalnız kalamama durumu var korkuyor.Birşey olur diye.Panik atak hastası

Ne demek nasıl reddedebilirim? Eşiniz 48 yaşında koca kadına kıyamıyorsa hiç evlenmeseydi. Annesi mutlaka bir gün ölecekti. Ne demeye evlendi bakardı ablasına işte.. Eşiniz o evde tek yaşamıyor o ablasıysa siz de hayat arkadaşısınız..

Psikolojik olarak hassas ise yakınınızda ev tutun. Belki oradan bile yeter ama en azından kapınızı kapatır oturursunuz.. İnan bana en iyi insanla bile olmuyor aynı evde.

yakın oturmanız mantıklı olabilir o da panik atak olduğu için.
ama aynı eve gerek yok.
üstelik siz baya gençsiniz. çocuğunuz da yok.. bu günlerinizi niye birlikte yaşayarak geçiresiniz ki?

Ne demek nasıl reddedebilirim? Eşiniz 48 yaşında koca kadına kıyamıyorsa hiç evlenmeseydi. Annesi mutlaka bir gün ölecekti. Ne demeye evlendi bakardı ablasına işte.. Eşiniz o evde tek yaşamıyor o ablasıysa siz de hayat arkadaşısınız..

Psikolojik olarak hassas ise yakınınızda ev tutun. Belki oradan bile yeter ama en azından kapınızı kapatır oturursunuz.. İnan bana en iyi insanla bile olmuyor aynı evde.

Bende öyle düşünüyorum ama eşim ikna olur mu bilmiyorum.Baş sağlığına gelenler de eşimi iyice etkiledi artık X sana emanet ona sahip çık koru annenin gözü arkada kalmasın diye saçma sapan konuşmalar yapıyorlar.Of ne yapıcağımı bikmiyorum gerçekten.

Bende öyle düşünüyorum ama eşim ikna olur mu bilmiyorum.Baş sağlığına gelenler de eşimi iyice etkiledi artık X sana emanet ona sahip çık koru annenin gözü arkada kalmasın diye saçma sapan konuşmalar yapıyorlar.Of ne yapıcağımı bikmiyorum gerçekten.

bakalım görümce emanet edilmek istiyor mu?
bence endişeniz boşuna kocaman kadın sizinle yaşamak istemez zaten.

Back