Görümceyle Aynı Evde Yaşama

Benim de gorumcem yok ama ilerde gorumce olabilirim.
Kalabalik hayatta tahammul edemediğim sey. Kendi cocuklarim bile kafami sisiriyor bazen kaciyorum yanlarindan.
Bu sekilde ust uste yasamaya hevesli insanlari anlayamiyorum o yüzden.
Canim kanim kardesim misafir olarak gelse birkac gun, hic gocunmuyorum asla ama cocugum uyurken yalniz basima ictigim bir fincan kahveyi ariyorum resmen.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Bu tarz durumlara mecbur kalsam asla mutlu olamam sanirim.

Kocaman insan size yakın bir evde yaşayabilir. Acil durumlarında destek olursunuz

Aman bende 12-13 yaşında hala bakıma muhtaç bir genç kız olarak anladım görümceyi. 48 yaşında görümce mi olur ya beraber yaşayacağın. Daha neler. Sakın sakın sakın.

16-17 yaşında olsa kabul et zorlanırsan yurda ver derdim ama koca kadın kaynana mı arıyon başına bacım. Kabul etme

Olmaz
Sakın sakın
Şimdiden ailenle konuş. Eşin ısrar ederse topu ailene atarsın. Görümce onların Kızıysa sen de ailenin kızısın. Annemin vasiyetidir ev ev üstüne olmaz de. Babam evime rahat gelip kalamaz de. Eşinle aran bozulacak sa Topu başkasına at.

Babannemin kuzenleri var hic evlenmemisler teki 60 digeri 55 civarinda. Babalari oldugunde bunlar nerde kalicak ne yapicak diye tum sulale konustu. Evleri arabalari olan calisan kadinlar bunlar.

Ben de unv yıllarında yazın çalışırken abimde kaldım. Ki o da sabah gidip akşam 8-9 gibi geliyordum. Onda bile rahat değildim. 3 ay filan kalıyordum. Yengem bişey demiyordu ama ben rahat değildim. Evli ve genç insanların yanında kalmak istemeyecektir.kalsa bile geri döner evine

Babannemin kuzenleri var hic evlenmemisler teki 60 digeri 55 civarinda. Babalari oldugunde bunlar nerde kalicak ne yapicak diye tum sulale konustu. Evleri arabalari olan calisan kadinlar bunlar.
Yanlarına üniversiteüokuyan birini alabilir
Yatılı yardımcı alabilir
Kedi alabilir
Yalnızlık cok zor elbette ama ev ev üstüne olmaz
Ben bu durumda olsam evini kapatmasınk haftada bi. Gece bize gelsin derdim.

48 yaşında zaten o istemez sizinle yaşamak.
Eğer çok isterlersede ev içi kabul etmeyin,yakınınıza bir yere taşınsın çok isterse.
Ev ev üstüne olmaz malesef.

Ben de gorümce 15 yasında sandim. 48 yaşında kadından bahsediyorsunuz.Tabi ki de birlikte yasamıcaksiniz herhalde.Düşünmesi bile komik.

Yanlarına üniversiteüokuyan birini alabilir
Yatılı yardımcı alabilir
Kedi alabilir
Yalnızlık cok zor elbette ama ev ev üstüne olmaz
Ben bu durumda olsam evini kapatmasınk haftada bi. Gece bize gelsin derdim.
Bir uye inanmamisti da 48 yasindaki kadindan boyle bahsetmezler diye ona örnek verdim

yasasın tek basına benin ananem 75 yasında tek yasıyor neredeyse 15 yıldır .

korkuyorsa bile alısacak . esinede makul birsekilde acıkla .

Henüz böyle bir istek gelmeden hemen neden telaşa düştünüz? yalnız kaldı deyince küçük sandım 48 yaşında kadın neden sizinle kalsın ki kendisi de istemez sıkılır sizinle ne yapacak hali hazırda annesiyle oturduğu evde oturur yine sık sık ziyaretine gidilir böyle zamanda bunun derdine düşüp konu açıyorsunuz hayret kadın anlaşamadığı biriyle hayat geçirecek değil

Valla kusura bakmasın ben ıstemezdım. Benım evımde bana hukmedemez. Oturmaya geldıgınde bıle haddını bılecek. Bı kac zamanlıgına gelse hadı neyse dersınız de sonuçta uzun bı surede olablır bu ben kabul etmem. Ona gore iş hayatı kursun kendıne bi çok kişi annesı babası yokken nasıl hayatta kalıyor. Evlılıgınızde huzur kalmaz

Koca kadın ayol bu kendi yaşasın küçük degilki korksun bu saatten sonra ne o ne de siz beraber yaşayamazsınız resmen genç kv kadın:))

Ayni evde olmaz. Kocaman kadin, tabii ki, ayri yaşamali. Kucuk olsa sizde kalsin derdim ama yaşi cok ...

ben sizinle yaşacağını sanmıyorum yaşıda var.en kötü evleri varsa onu satar size yakın yerden alır.zaten melek gibi bile olsa kabul etmezdim ben ev ev üstne olmuyor heleki 2 kadın.he durumu olmaz evi olmaz insan çaresiz kalır o zaman bir şekilde katlanırım dersin.aynı şey öz kardeşimde olsa aynılarını düşünürdüm.başınız sağolsun ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…