- 28 Kasım 2010
- 42.066
- 139.579
- 798
- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Bekar da olsa takmaliydi dugunde. Neyse. O zaman esiniz ne istiyorsa onu taksin. Ben gorumcem bana ne taktiysa ayni degerde taki takmistim.Hiçbir şey takmadı kayınvalidemler taktı o da bekar olduğu için onlarla bir saydı kendini sanırım. Düğünümde de takmadı. Eşimin kredi çekip aldığı bilezikleri kayınvalidem kocası kızı bölüşüp taktılar.
Benim görümcem yok ama cevap vereyim bizde nişanda takı olmaz düğünde olur eğer oluyor olsaydı şık bir bileklik künye tarzı bir şey takardımArkadaşlar selam. Görümcemin evde nişanı olacak sizler görümcenize nişanda ne taktınız?
En kötü ihtimal çeyrek takılır bizde onun dışında güzel bir kolye de olabilirArkadaşlar selam. Görümcemin evde nişanı olacak sizler görümcenize nişanda ne taktınız?
Görümcem yok kaynım var.Diyelim nişanlandı bişey takmazdım.Bizim burda nişanda takı adet diil.Erkek tarafı kaynana takarsa takar.Bana kayınvaldem set takmıştı.İlla takısız olmuyosa bi çeyrek takın.Arkadaşlar selam. Görümcemin evde nişanı olacak sizler görümcenize nişanda ne taktınız?
Nişanda kız tarafı takı takmaz. Ille adet edevat uygulanacaksa erkek tarafı takar ki kız tarafı o takılarla hazırlık yapsın.Arkadaşlar selam. Görümcemin evde nişanı olacak sizler görümcenize nişanda ne taktınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?