Ovulasyon testlerime bakar mısınız

asyaa9833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
388
107
33
Selam canlar ♥️
Tarihleri ile testlerime bakar mısınız rica etsem
A0E5EAE0-F828-48F5-8FC1-5E5FA1304ED0.webp

Bugünü de değerlendirin bence sonra ki günlerde 2 veya 3 günde bir ilişki öneriyolar

evet öyle yapayım. Sizinle bir kaç defa burda karşılaştık sizde yapıyorsunuz sanırım test
Yapıyorum canım bende uğraşıyorum inşallah bu ay güzel haberi bekleyen herkes alır ben ovülasyon testi olarak innovita kullanıyorum öneririm sana da pik olunca çok rahat anlaşılıyor ayrıca bu ay doğruluğunu da test ettim pik gördüğüm gün doktor kontrolüne gittim gerçekten yumurtamın olgunlaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi iki gün sonra yumurtam çatladı gerçekten

Yapıyorum canım bende uğraşıyorum inşallah bu ay güzel haberi bekleyen herkes alır ben ovülasyon testi olarak innovita kullanıyorum öneririm sana da pik olunca çok rahat anlaşılıyor ayrıca bu ay doğruluğunu da test ettim pik gördüğüm gün doktor kontrolüne gittim gerçekten yumurtamın olgunlaştığını çatlamak üzere olduğunu söyledi iki gün sonra yumurtam çatladı gerçekten
İnşallah güzel haberler alırsınız sizde. Bu ay olmazsa diğer ay doktorla başlayacağım tedaviye bakalım nasip

Test silikleşse de mi ıkı günde bir ilişki onerılıyor yumurtlama geçtiği için şans var mı
Valla doktorumun dediği çatlama olduktan sonra dahi 2veya3 günde ilişki ikinci bi yumurtlamadan bahsediyordur büyük ihtimalle yani bana böyle demişti hep bi ihtimal var demişti

Back
X