Görümceye takı. bi bakar mısınız?

Ogungelecek

Hepimiz insanız
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
703
306
103
Arkadaşlar selam. Görümcemin evde nişanı olacak sizler görümcenize nişanda ne taktınız?

Ben kendi kardeşime nişanında yarım altın taktim, takı olmasaydı da eline verecektim, eşimin kardeşlerine de aynısını yapacağım, bütçem zor olsaydı çeyrek verirdim.
Sizde duruma göre ona hediye alabilirsiniz
Benim görümcem günlük bileklik almıştı, hala severek takarım.

Nişanlınız ne derse onu takın bence. Her yerin adeti başka.

Ikisi bekar daha esim tarafında taki yok bizde var . Çeyrek takmasam bile kolye kupe yuzuk alirim herhalde

Evli misiniz? Yoksa nisanli misiniz?
Evliyseniz esiniz kardesine ne takmak isterse onu taksin. Siz de takmis olursunuz otomatikman. Hediye ikinize de ait olur. Nisanliysaniz sizin bir sey takmaniza gerek yok zaten,abisi dusunsun.

Ben evliydim, gorumceye tam altin takmistik

Ödemelerimiz çok evde de yastıkaltı kalmadı hiç çeyrek de uçmuş .Bi şey takmazsak kayınvalidemler tavır yaparlar. Eltimler takarlar büyük ihtimal.

Bana eşimin tarafından herkes birer bilezik taktı, eşim de ince bir altın kolye takmıştı. Kız tarafı takı takmadı.

Biz evde nişan yapmıştık. 2 bilezik, 5 çeyrek, 1 kolye, bir miktar para vardı.

Bütün misafirler takmadı. Çünkü evdeki nişanda şart değil takı. İsteyen takar ki geneli en yakınlardır.
Siz de bir çeyrek takın..

Bizde kız tarafı takmaz, görümceme takmadık. Erkek kardeşim nişanlanırken geline ince bir bilezik taktık. Düğünde ikisine de kalın bilezik taktık.

Siz evlenirken o ne takti?
Esinizle konustunuz mu o ne takmak istiyor? Bunlar onemli. Zira bu isin bir kurali yok. Caniniz ne isterse o takilir.
Hiçbir şey takmadı kayınvalidemler taktı o da bekar olduğu için onlarla bir saydı kendini sanırım. Düğünümde de takmadı. Eşimin kredi çekip aldığı bilezikleri kayınvalidem kocası kızı bölüşüp taktılar.

Back
X