Görümcemle olan seyleri eşime söylemeliyim deneyimliler akıl verin nolur

Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın..
Demekkki sadece anne babalarımız bizlerin çekilmez hallerine katlanıyormuş..
Başkalarına sorun olabiliyor...
Sizi yargılamıyorum, iki açıdanda düşünüyorum...
Belliki bu durumu kabul ederek evlenmişsin...
Kendini çok kasma rahat ol.O olmasa ev işi yine senin üstünde olacaktı...
Gece yatmalarını falan ona göre ayarlamak zorunda değilsin...
Hayırlı bir kısmati çıkar evlenir gider inş...
zamanı gelincede yemgem sağolsun bana destek oldu hakkını ödeyemem derse gururlanmazmısın???

ben zaten kesinlikle görümceme kötü söz davranıs da bulunmadım sadece sabır ediyorum bişey diyemıyorum burayada bu sebeple yazdım neler yapabilirim diye allah korkusu olmasa zaten konusur kötu davranırdım ama ksınlıkle kötü davranmıyorum yazımınn basındada yazdıgım gibi kardesime yeri gelir kızardım ama görümceme kızılcak konu olsa bule ılımlı konusurum neden cunku alınmasın kırılmasın dıye ama ben bazı durumlara sınır oluorum ıcıme atıyorum bunu esımle paylassammı duye sordum zaten bı kere actım ama deneyimli olan esıyle konusup sorun yasayan yada akıl vermek ısteyenlerden cevap almak ıstedım ama bazı uyeler hemen kötü yorumlamıs herkese tesekkur ederım genede cevaplara ama zaten kıza dua edıyorum hayırlı kapıları olsun dıe bı arkadas yarın bı gın senın cocugun yetım kalsa ona muhtac olsa napardın demıs hayat bu olmaz dıyemem kı ama ınsanogluyuz nefis var pis nefis ben acıkca yazdım sadece esıme sıkayet olarak degılde derdımı acma babında soylesemmı demıstım ama konu baskayerlere gıtmıs.

çok ince düşünüyorsunuz takdir ettim,Kırmamak ıcın bu kadar hassas olduğunuzdan. bu tur problemler herkesle olabılır.Gorumcenıze nazır bı olay degıl.O olmasaydı esınızle uğraşacaktınız ıster ıstemez.. Sürekli evde olmak, kafanızı degıstırebılecek sosyal aktıvıteler olmaması bı etken bence gozunuze batmasında.Madem maddı olarakta sıkıntınız var..Görümceniz evdeyken çalışmayı dusunmenızde fayda var gibi.Evde yemekler hazır olur.. Sizede degısıklık olur..Hemde sorumluluklarınızı paylaşmış olursunuz, bi yerde sızın gorevınızı yerıne getırme evı cekıp-cevırmek zorunda kalacak.Sölemeden anlar belkide..

Çocuk ıcıne İnşallah kısmet olur.. Hayırlısıyla gorumcenızde iyi bi koca bulur İnşaallah.. Herkes mutlu olur

Neden ssizde kalıyorki görümcen canım? Kendi evi yokmu,kendi evinde neden kalmıyor? İnsan kendi ailesiyle anlasamıyor,sen görümcenle nasıl anlasacaksın ki sende kalıyor hep bi süre sonra batarr..Kocana anlatsanda bişey demek heralde,erkeklerin kardesleri değerli oluyor çünkü..

Görümce diyince sizde 35 40 yaşında yetişkin kadın algısı mı oluşuyor da niye sizde kalıyor kendi evi yok mu diyorsunuz?Annesi babası ölmüş, işi olmayan genç kızın kendi evi mi olur sizce

canım ben evli değilim 23 yaşındayım 3 4 aya evlencem her neyse sorun bu değil biz her sene malatyaya gideriz orda tatiiile benm halam çok fena bir kadındır annem ilk gelin olduğu zamanda öyleymiş biz geçen sene yine malatya ya gittik bizde akraba evliliği vardır beni halamın oğluna istediler hyır dedim çünnkü şuan nişanlı olduğum kişiye aşıktım . halamda bunu gururuna yediremedi bizle kavga etmeye adımı çıkarmaya laf atmaya kalkıştı annemde kavga etti ve bir daha konuşmamak üzere küstük . hala da konuşmuoruz ama geçen gün babam annemle tartışırken sen kardeşime bile laf ettin senden ne beklenirki gibi bir tabirde bulundu demek istediğim eşinin yanında anlatma sonuçta ne olursa olsun sen kötü duruma düşcen onlar kendi ailelerine laf etmezler. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi .

yüz verme yetime döner koyar g.....bir sözdür bu...bu kocaman kızın yetimliğimi kalmış sanki bebe..sizin evi rahat bulmuş işini yapan arkasını toplayan bir gelin var evde gidermi hiç..bende olsam rahatı buldummu kaybetmek istemem..

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun biraz üzücü bir durum kendimi sizin yerinize koydum biraz zor ama hayat bu bazı şeyler gönlünüze göre olmayabiliyor siz ona iyilikle güzellikle yaklaşın yaklaşıyorsunuz da sabırla herşey düzelir bir laf vardır anne ve baba çocuklarını evine yemek masasına her zaman sığdırır ama evlat 1 anneyi yada babayı bile sığdıramaz die kardeşlere gelince hiç sığmıyor da neyse sabır sabır herşeyin ilacı eşinizede herşeyi anlatmayın ailesiyleyken sorunlar olaylar batmazda ayrı eve çıkınca daha bir üstüne düşerler ailelerinin siz kötü olursunuz bazı şeyler içinizde kalsın zamanla düzelir inşallah

​Anne ve babası yokmuş mecburiyetten abisi ile yaşıyor kız.İlk başta bende sormuştum neden sizde kalıyor diye daha sonra annesi ve babası olmadıgını ögrendim.

Bu sözü utanmadan söyleyenlere okadar kızıyorum ki.Çocuğunuz yok sanırım ve anne babanız da sağ.Çünkü bu sözü ne bir anne söyleyebilir ne de anne babasını kaybetmiş bir evlat.Yazık.O sözün başı da yüz verme değil acımadır..yumuşatarak yazmaya çalıştınız sanırım.Vicdansızlık resmen.Konu sahibi Allahtan sizden insaflı da beraber yaşıyorlar.

yüz verme demek acımak demek zaten..çocuğum var 2 yetişkin oğlum..annem babam öte aleme intikal ettiler yıllar evvel..ben vakti zamanında bu yetim adı ile adlandırılan zavallı gibi görünenlerden yana sıkıntı yaşadım..merhametten maraz doğar doğrudur bu...bu sebepten hiiiiç acımam..allah acısın

Sizinle yasiyor olabilir ama surekli neden birlikte biryerlere gidiyorsunuzki? Neden herseyi birlikte yapiyorsunuz? Kiz kardesler bile her zaman birlikte yapmiyorlar…ya insan her zaman ayni kisiyle yaninda istemeyebilir..birde kimligini unuttuysa neden sen gidip aliyorsun? Gitsin kendi alsin bi zahmet…bana kalirsa uzerine dusenden ziyade abartiyorsun..bu kadar fedakarlik yaparsan asla ogrenmez o kisi..birak kendi isini kendi yapsinki bir dahaki sefere hazirlikli olsun..

Kendi gidip alsaydi bir daha kimligini unutmazdi, en azindan bu kadar lakayit bir sekilde cevap veremezdi…anlatabildim mi?? Balik verme, balik tutmayi ogret demisler.

Son düzenleme:

gerçekten çok ayıp ,biraz merhametli olun .zamanında yengem ben gideyim siz kardeşinize karılık yapın demiş, şimdi alzheimer hastası adamda g...... bezliyor ne oldum değil ne olacağım hayat bu işte!!!!!

Son düzenleme:
Görümce diyince sizde 35 40 yaşında yetişkin kadın algısı mı oluşuyor da niye sizde kalıyor kendi evi yok mu diyorsunuz?Annesi babası ölmüş, işi olmayan genç kızın kendi evi mi olur sizce

annesi babasi yokmus..bu durumu atlamisim suan gördüm..bnde bekar olsam,Anneme babama allah korusun bisey olsa bende sanirim abimde kalirdim..

Bravo size.Söyleyecek başka birşey bulamıyorum.Pes doğrusu.Sizin deyiminizle yetim adı ile adlandırılan zavallı gibi görünenler var ya, malesef yaradılıştan sebep herkes insan olarak adlandırılıyor.Yoksa insan var insancık var

Siz nasıl bir insansınız yaa Şu zihniyete bak.!! Ne kadar karaktersizsiniz.. Yazıklar olsun pess... Sizi adam yerine koyup cevabınızı bile okumak bile hata.. İnsallah Yetim öksüz kalırsınızz aynı şeyleri size söylerler!!

Canım sana katılıyorum Bu sözü Söyleyenler insan olamazz!!!!!

Nereye gidecek kız basına,abi değil mi kardeşini yanına alacak tabikide.Bişey diyimmi bu kadar acımasız olmayın bence çünkü ne olacağınız hiç belli olmaz..Annesi babası ölmüş bi insan.Benim anneme babama bişey olsa abim beni bırakmazdı hayatta yengemde bırakmazdı ya neyse..Bilmiyorum bu acımasızlık niye pes dedim..

Canım aslında bunu bilerek evlendiğin için pek te söyleyecek bir şey bulamıyorum ama inanın o sizden daha çok rahatsızdır orda olmaktan bir de o taraftan bakın evet sizin ilk seneniz mutlu ol ak yanlız olmak sizinde hakkınız ama gidecek yeri yok ise bir birinizi idare etmek zorundasınız belki haklısın saçını toplaması gerekiyor vesair ama onun adına çok üzüldüm annesi varken yapması normla olan şeyleri sizin orda yapması ile içiniz doluyor onun adına çok üzüldüm sizin adınıza da üzüldüm bidaha bu günleriniz gelmeyecek ama hayat kime ne olacağı belli olma belki en zor zamanında o destek olacak size o yüzden haklı da olsanız lütfen ona karşı bira daha iyimser olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…