Görümcemle olan seyleri eşime söylemeliyim deneyimliler akıl verin nolur

yatmak derken orda acıkca yazamadım bebek dusunuyoruz ve dr.un onerdgı gunlerde esımle bırlıkte olmam lazım onu kastetmıstım yoksa benı ılgılendirmez saat kacta yatıp kacta kalktıgı
Gayette yatacaksın eşinle ki beraber yaşama zorunluğunuz olmasın kusura bakma duysunda utansın gitsin. Neden sizinle yaşıyor ? Arada gelip kalmasında sıkıntı yokta sizinle yaşamak bana abartı geldi ben olsam ne benim kardeşim ne kendi kardeşi asla istemezdim herkesin hayatı farklı ve farklı koşullarla doludur. Herkes yolunu çizecek yani anne baba hayattaysa onlarla yaşaması en doğal olanı.. rahat etmesi gereken sensin.

Allah yardımcın olsun canım tahammülün kalmamış belli ki ama yapılacak bir şey de yok gibi görünüyor. O kadar haklısın ki ev ev üstüne olmaz diye boşuna dememişler. Siz de evlenmeden önce biliyordunuz bu durumu diye düşünüyorum. Kendinizi darlamanın size hiç bir faydası yok konuşup çözmelisiniz bu sorunu. Ev işlerini ona devredebilirsiniz mesela bir kısmını ( yaptığı işi de beğenmessiniz büyük ihtimal sinir olmuşssunuz iyice) ya da yemek. neyi iyi yapıyorsa bu durumu kendi lehinize çevirmelisiniz. Zaten evlenir yakında birilerine bakın önerin görücü falan işte. İncitmeden ama kendinizi de yıpratmadan çözmenizi diliyorum.

12 sene olmuş o kadar da yazdım:) Sonunuz ne oldu konu sahibi bi yazsan merak ettim vala:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…