işiniz zor biraz. ama bence her şeyi eşinize anlatmayın. bu sefer kardeşiyle arası kötü olur.
anlamadığım bir şey var. neden o yatmadan siz yatmıyorsunuz ki? sonuçta misafir değil istediği zaman yatar
Senin kardesin kalsaydi sizde yine herseyi batarmiydi ? Bence biraz olsun hosgorulu olmayi deneyin..
ben sevmediğim yönlerinden bahsettim kardesım de olsa sevmedgım yonleri olurdu ama ona ıstedıgım sekılde söylerdum ama sımdı karsımda alınmaısnı ıstemedıgım bırı var sonucta kardesle kedi kopek bile olsanız yeri gelir barısırsınız ama baskaları öylemi ister istemez o içindeki kırgınlık kalıyor
yatmak derken orda acıkca yazamadım bebek dusunuyoruz ve dr.un onerdgı gunlerde esımle bırlıkte olmam lazım onu kastetmıstım yoksa benı ılgılendirmez saat kacta yatıp kacta kalktıgı
ALLAH korusun ben zaten korkarım öyle seylerden ama ınsanız nıhayetinde nefis pis nefis işte benden buna istinaden ne yapabılırım diye sordum takmamaya calısıcam ama nasıl diye tesekkurler yorumlar ıcın yoksa elin kızı kötü davranmıyo bana allah var yukarda sadece hep kendi sülalesini över kendini över ve diger huyları yanıı cok sorumsuz hayırlısı olsun ne dıyımbence ona iyi davranın anası, babası yokmuş zamanında yengem 2 görümcesine çok kötü
davrandı eşide ona uydu hak ve adalet bilmedi , şimdi alzheimer hastası eşide altını bezliyor zaman,zamanda ağlıyormuş, merhametten nasibini almayanlar böyle ,böyle merhamet neymiş öğrenecekler
evet bende merak ettim neden o yatmadan yatmiyorsunuz?
sabah gec uyanmamasini isteyin bazi zamanlar abisinin yaninda soyleyin
temizlik gunu belirleyin is paylasin
saclari dokuldugu zaman "guzelim saclarin dokuldu lavaboda" hep guzel kelimelerle susleyin cumlelerinizi
evlenmeden once biliyormuydunuz beraber yasayacaginizi?
yatmak derken orda acıkca yazamadım bebek dusunuyoruz ve dr.un onerdgı gunlerde esımle bırlıkte olmam lazım onu kastetmıstım yoksa benı ılgılendirmez saat kacta yatıp kacta kalktıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?