ilerde çoluk çocuk olunca daha çok hayatımın içinde olacak, nasıl devam edecek bu bağHiçbişey yapmamalısınız
Etkilenmemek tamamen sizin kafada biter.
Ömrünüz de bundan etkilenmez.
Küçük insanları kafada büyüten sizsiniz. Demekki yaptığı surat işe yarıyormuş. Bırakın yaramasın. Takmayın. Hayatta daha önemli şeyler var. Tamamen görmezden gelin o öyle yaptıkça siz daha iyi davranın bırakın o gıcık olsun.
Gerçekten şu an yaptığım o. Ama kendime saygısızlık ediliyor, buna sessiz kalmak çok canımı sıkıyor. Eşim için katlanıyorum ama o benim için katlanmazdıHiçbişey yapmamalısınız
Etkilenmemek tamamen sizin kafada biter.
Ömrünüz de bundan etkilenmez.
Küçük insanları kafada büyüten sizsiniz. Demekki yaptığı surat işe yarıyormuş. Bırakın yaramasın. Takmayın. Hayatta daha önemli şeyler var. Tamamen görmezden gelin o öyle yaptıkça siz daha iyi davranın bırakın o gıcık olsun.
Var aslında. Hiç haketmediğiniz halde öyle saçma suratlar görmek çok koyuyorDert mi arıyorsunuz acaba? Somut bir şey yok ortada.
Bipolar olablrArkadaşlar Selam.
Size çok yeni yaşadığım bir olaydan bahsedeceğim. Öncelikle samimiyetle söylüyorum ki görümce diye sıfatlandırsamda evlenmeden önce veya hiçbir süreçte önyargılı olmadım ona karşı. Eşimle arasında bir yaş var ablasının. 3 apartman var aramızda evli ve çocuklu.
Her neyse ben asıl konuya geleceğim.
Görümcem kimin zaman bana övgüler yağdırıyor, kimi zamansa öyle bir surat yapıyor ki asla nedenini anlamıyorum. Ama yetişkin insanlar normalde tavrını saklar belli etmez ya, o apaçık gösteriyor asık suratını.
Böyle durumda kendime çok saygısızlık olarak görüyorum. Bu dengesizliklerine rağmen onunla muhattap olmak zorunda olmak, beni çok mutsuz ediyor. Bir ömrün nasıl geçeceğini düşünüyorum...
Eşim ablasını tanıyor tavırlarını biliyor ama asla onun hakkında bana konuşmuyor tabi. Sessiz kalıyor. Ben konuyu açsam da olumlu karşılamayacaktır birkaç kere denediğimde öyle olmadı. Ama çok yoruluyorum... Ne yapmalıyım? Nasıl etkilenmem? Bizim ömrümüzü nasıl etkiler?
Neden muhatap olmak zorundasın canım sana ıyı gelmeyen suratını asan insanla gorusme cok nadir gorus esine bı durumu anlat anlatmassan anlamaz zatenArkadaşlar Selam.
Size çok yeni yaşadığım bir olaydan bahsedeceğim. Öncelikle samimiyetle söylüyorum ki görümce diye sıfatlandırsamda evlenmeden önce veya hiçbir süreçte önyargılı olmadım ona karşı. Eşimle arasında bir yaş var ablasının. 3 apartman var aramızda evli ve çocuklu.
Görümcem kimin zaman bana övgüler yağdırıyor, kimi zamansa öyle bir surat yapıyor ki asla nedenini anlamıyorum. Ama yetişkin insanlar normalde tavrını saklar belli etmez ya, o apaçık gösteriyor asık suratını.
Böyle durumda kendime çok saygısızlık olarak görüyorum. Bu dengesizliklerine rağmen onunla muhattap olmak zorunda olmak, beni çok mutsuz ediyor. Bir ömrün nasıl geçeceğini düşünüyorum...
Eşim ablasını tanıyor tavırlarını biliyor ama asla onun hakkında bana konuşmuyor tabi. Sessiz kalıyor. Ben konuyu açsam da olumlu karşılamayacaktır birkaç kere denediğimde öyle olmadı. Ama çok yoruluyorum... Ne yapmalıyım? Nasıl etkilenmem? Bizim ömrümüzü nasıl etkiler?
Görümcenin değişken hallerinin sebebi ,bazı konularda sana sinir oluyordur .Fakat içini dökemiyor ,ister istemez surat yapıyordur .İkinci evliliğim şimdiki görümcemle küsüm ,ilktekiler de hep sorun stres kaynağıydı .Eşimde küs olduğumuzu biliyor .Evimiz ayrı yolumuz ayrı ,kendi kızkardeşiyle görüşüyor .Ben görüşmüyorum ,bana baskı yapmıyor .İnşallah kavgadır küslüktür yaşamazsınız.Önemli olan eşinizin sizin yanınızda durması ,ezdirmemesi .Kimse kimseyi sevmek ,görüşmek zorunda değil olmuyorsa da zorlamanın alemi yok .Takmayın o size nasılsa sizde ona öyle olun .Arkadaşlar Selam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?