Görümcemle iletişimim ne yapmalıyım?

Tamamen boş bir yorum.
Benimle derdiniz ne ? Benim anormal bulduklarımı normal buluyorsanız, bana göre siz de anormalsiniz. Bu durumda anlaşamayacağız.

Boş yorum mu asdfgh
Ortada bir sorun yok, kafanıza takmayın, kendinize dert aramayın, diyorum. Ne dememi isterdiniz?

Neyse tamam istediğiniz gibi cevap vereyim.

Canım görümcen seni çok kıskanıyor. Zaten önceki dopdolu konularında da anlamıştık hepimiz. Bence çok dikkatli ol eşini sana karşı doldurmasın.
Ne demek ya kardeşe sevgi göstermek?!!! Geline surat asmak ne demek?!!!11!!bir1
Ne yapalım yani canı başka şeylere sıkkınsa? Yetişkin bir insan daima duygularını, ruh halini gizler senin de söylediğin gibi.
Karşıdaki hakkında orada burada (mesela forumlarda ) dedikodu da yapsa ikiyüzlüce yüzüne gülmeliydi. Çünkü yetişkin olmak böyle bişi.
Eşine söyle, ablasının kulağını çeksin biraz. Çok mantıklı ve sakin bir konuşma yapabileceğinize inanıyorum.
Gazan mübarek olsun.

+1
Ağzımdan aldınız
İşvelig.tlü hanım, nik harika bu arada
Sorun burda bence de sevgili konusaybi mavera110
ay hayir ahahshsjshsjshshshsh kahkaha attim sassy assy degil sassy yassy olmasini istemistim aslinda nickimin ayy cok guldum size ahsjshsjshsjsh

Keşke türkçeniz sizi anlamama imkan verse :)

yukarıdaki üyenin "yetiskin insanlar niye tavrini saklar, belli etmez? cok garip bir dusunce bu. anlayamadim da yani." sözüne destek verdim.

Bu kısma katıldığımı söyledim yani.
Ben de duyguların saklanmasının bir yetişkinlik gereği olduğunu düşünmüyorum.
Aksine hissetmediği gibi davrananları sevmem.
Dürüst biri olduğu için görümcenizi tebrik etmelisiniz.
Yüzünüze gülüp ardınızdan iş de çevirebilirdi.
Ne güzel kalbi yüzüne yansıyomuş işte

Yok onca yıl okuyup kk konularını okuyup, kişiyi görmeden teşhis koyacaksam okumayayım yazık yıllarıma :)

bence sizin probleminiz ve endişeniz "görümceniz" değil aslında. siz anladığım kadarıyla huzurunuzu kaçıran durumlarda eşinizin destek olup olmayacağını görmek istiyorsunuz ve bu sizi ilerisi için endişelendiriyor. görümce sadece aracı olmuş, asıl özne o değil. muhtemelen eşiniz "hayatım çok haklısın, keşke böyle olmasa ben de istemezdim, ama bunun için moralini bozma, sen benim için çok önemlisin"i hissettirse görümce idare edilmesi gereken minik bir detay olarak kalır, hatta eşinizle aranızda bu halleri espri konusu bile olur.

Ooooooooof. :)

Evet bu doğru

Duygularımızı belli etmekten kastım şu.
Sizin bir insana kırgınlığınız olabilir ama bu insan ondan haberdar değilse çirkin bir şekilde ve saygısızca surat asarak sonra kendi kafanız yerine geldiğinde gülerek bunu yaşıyorsanız bu özgürlük değil bu yetişkinlik değil. Ben şahsen yapmam, kırgınsam da karşımdakini rahatsız edecek kıracak şekilde bunu yansıtmam. Belki o öyle rahatlıyor ama ben bunun hak olduğuna inanmıyorum

Ablan varsa o okusun. Öyle de olur

AA öyle oluyor muydu, lütfen olsun. En büyük hayalim doktor bir ablam olsun ben de kk konularını okuyayım teşhis koysun. Hep bunu hayal ettim ben. Mesela kkda biri başım ağırıyor desin, ablama okutayım çat beyin tümörü desin. Ben de yazayım. Sonra da ablamla gurur duyayım. Okumuş sonuçta. Allahım nasip et.

Kızlar merhaba ağustos evleneli 2 yıl olcak tanışalı 3 yıl çok güzel giden evliliğim takı 8 ay öncesine kadar çok güzel di bir oğlumuz oldu ama Sonra bnden yavaş soğudu eşim istemiyor bize büyü vs.yapıldığı çıktı canım ona yanmıyor da eşime düşkün olan ablası var hep hamileken doldurup dövdürd0 kırkım çıktığı gün tekrar doldurup üzerime saldı yine dayak yedim hamileliğin doğumum burnumdan geldi şuan boşanmadık iki aydır ailemde kalıyorum eşimde o anlarına bağlandı sanki orda kalıyor yiyo içiyor en acısı eşim dul 1 çocuk annesiyle tanışıyo 1 aydır ilişkileri var daha acısı tüm aile tepki gösterirken o ablası 5 gün önce kızla eşime kebab yapıp doğum günleri kutluyor lar benim içim kan ağlıyo resimleri paylaştılar doğun günlerini yanına kalırmı yaşayan varmı böyle olay Evim toplanırken benim göz yaşı döktüm eşyaları kendisi toplamış çok ah eddim şimdi gayet memnun sizce ahım tutarmı böyle olay yaşıyan oldumu

dertsiz basina dert ariyorsun.

gorumcenin surati asiksa ve sana satasmiyorsa kendi haline birak
bence esinin ailesini biraz daha gözlemle, beklentilerini anlamaya calis. belki de mesafeli olmak istiyorlar.

Onun konuştuğu zaman siz 'surat asin

Hanımefendi konu açarsanız daha fazla yorum gelir. Şuanda başkasının konusuna yorum yaptınız

Yapacak bir seyiniz yok, ne yapacaksiniz ki zaten? Gorumcenizle samimi olmaniza, aranizin cok iyi olmasina gerek yok bence, mesafe her zaman cok iyidir. Siz hep ayni mesafede olursaniz onun gel gitlerinden etkilenmezsiniz. Dikkate almayin onu anlasilan uzerine dusulsun, sorulsun istiyor baska derdi yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…