• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle görüşmek istemiyorum .

Keşke bilsem ..
Keske net olsalar.
Bunlar nisanlim yokken benimle kesinlikle konuşmuyorlar
Nisanliniz sebep olarak ne soyluyor
Yani yanlis anlamayin ama cok mantiksiz
Benim kocamin ailesi bana boyle yapsaydi ben sebebini illa ki nisanlimdan ogrenirdim cunku hic normal degil

Nisanliniz sebep olarak ne soyluyor
Yani yanlis anlamayin ama cok mantiksiz
Benim kocamin ailesi bana boyle yapsaydi ben sebebini illa ki nisanlimdan ogrenirdim cunku hic normal degil
Bende bilmiyorum diyor.
Kaynim kendisi söyledi beni istemediklerini.
Ağzından kaçırdı .
Biliyor ama söyleme cesareti asla yok

Bende bilmiyorum diyor.
Kaynim kendisi söyledi beni istemediklerini.
Ağzından kaçırdı .
Biliyor ama söyleme cesareti asla yok
Ben sizin yerinizde olsam evlenmezdim sanirim
Yani ortada bir sebep olsa ona gore yorum yapabilirdim ama boyle sebrpsiz bir istememe konusunda bu iliskiye devam etmezdim

Kimse kimseyi istemek ve sevmek zorunda değil haklısınız.
Bende bu yüzden görüşmeyi reddediyorum .
Nasıl ki onlar beni şimdiye kadar yok saydilar aynisini yapmak istiyorum .
Kendi aralarında gayet sıcaklar.
Gergin de değilim sadece sahte ilişkilerinden bunaldim...
İyi de siz daha yeni tanidiklari yabancı birisiniz, kendi aralarında sıcak olmaları normal. Bence sizi sık sık aramamalari da normal. Gelmişken görüşmek istemişler neresi yapmacik bunun. Direk canciger kuzu sarması olmalaeini niye bekliyorsunuz anlamadım. Daha yeni yeni taniyorsunuz evli bile degilsiniz bana gorumceniz normal geldi açıkçası. Ben de erkek kardeşimin nisanlisini zırt pırt aramam geldiğimde bı saat gorusurum yeter daha nişanlı iken ne samimi olacagim

Şimdi gördüm , sizi görünce arkalarını dönüp gitmeleri normal değil tabi. Çok samimi olmasınlar çok samimiyet beklenmez de. Böyle niye yapıyorlar açık açık sorun bence

Merhaba kızlar...
Her gün yeni bir konu ile burada yer alıyorum ...
Çok mutsuz ve depresif bir donemdeyim.
Korkularım had safhada ..
Neyse konuya girecek olur isek ki buraya konu açmıştım ...
Istenmiyorum Nisanlimin ailesi tarafından .
Hiç kimse ile de gorusmuyorum.
Hoş, hiç kimsede de telefon numaram Dahi yok .
Neyse, şimdi görümcem aile ziyaretine geldi Fransa'dan..
Bize gelmek istiyormus..
Ilk nisan olduğumda da kendisi bize yarım saat kadar gelmişti.
Nisanda olmadığı için .
Daha sonra da bir daha ne benimle ne nişanlımla hiç iletişim kurmadi.
Diğer herkesle telefon ve net üzerinden pek ala görüşüyor .
Resmen görüşmeyi istemiyor .
Artık bu sahte ilişkilerden nefret etme durumuna geldim.
Şimdi yine gelicek, sonra benimle hiç ama hiç görüşmek , konuşmak istemicek .
Çünkü nişanlım laf söylediği için gelmek istiyor bunu biliyorum . sürekli olarak bazı seylere karşı susmaktan içim şişti resmen.
Illaki seni istemiyoruz mu demeleri gerekiyor ?
Istemiyorlar iste , gelmesin o zaman .
Bu hayata bir daha gelme sansim yok.
Bu yüzden gelmesini istemediğimi , sahte olmasından da hiç olmasını istemediğimi soylucem nisanlima ..
Bu doğru bir karar mi bilmiyorum ama artık yoruldum insanların iki yuzlu davranmalarindan.
Düğün heyecanimi yasayamiyorum ya .
Her an vazgeçip gidesim var .
Akıl akıldan üstündür derler.
Bana akıl verin lütfen .
Doğru bir karar değil de sizin seviyeli ve sınırlı ilişki diye birşeyden haberiniz yok mu? Hayatta bazı insanlarla arada bir görüşürsünüz illa her görüştüğünüzde samimi mi olmanız gerekiyor iyi o zaman sadece samimi olduğunuz insanlarla görüşün onlarda toplam üçü geçmez herhalde!
Alla allah bugün gelin ve gelin adaylarına ne oldu anlamadım Tanrı’lar çıldırmış olmalı minvalinde sorunlar geliyor:işsiz:
Sis böyle yaparsanız nişanlınız da sizin ailenize tavır alır sis suçlu duruma düşersiniz, üstüne iki kardeşin arasını bozmaya çalıştığınız için iyice ailede sevimsiz olursunuz

İstemediğinden eminsen ayrılmak tek yol.
Evlenince de bir şey değişmeyecek..

Yurtdışından yada il dışından gelen birine gidilir normalde. Yine arayan soran da sizin olmanız beklenir. Gurbete giden o çünkü. Hoşgeldin demeniz gerekir, keyfin nasıl diye sormanız gerekir. Sizden yakınlık göremediyse oda mesafe koymuştur. İlişkinizde mutlaka sorun olur, halledin bemce

İstenmemek derken sadece iletişim kurulmaması mı kastediyorsunuz yoksa başka olaylar mı var anlamadım. Eğer sadece aranmadığınız için mutsuzsanız kusura bakmayın da kaygısız başınıza kaygı arıyorsunuz demektir. Benim eşimin ailesiyle az iletişimli bi ilişkisi var mesela biz nikahı da yurtdışında kıydık erkek tarafı ailemle tanışmaya bile gelmedi. Beni istemediler diye düşünmedim ayrıca isteseler ne istemeseler ne yani çok da fifi. Erkek kardeşim nişanlandığında ben de tanışma nişan dışında gelinimizi aramadım, aramam gerektiren bir durum yoktu çünkü. Kardeşimin nişanlısı diye hiçbir paylaşımım henüz ilişkim olmayan birini arayıp usulen hatır sormak bence esas sahtelik. Evlendiler görüştük arkadaş olduk şimdi arada bir araşırıyoruz. Gelinimizi istememek gibi bir durum yoktu ayrıca bana mı düşer isteyip istememek. İyi ki kızcağız sizin gibi triplere gitmemiş. Benim bu forumda öğrendiğim genç Kadınlar söz nişan evlilik arefesinde prenses gibi sürekli aranmak istiyor evlendikten sonra aranmak sorun oluyor.

Canim senin su an yapacagin sey su goruncenle ve hatta kv ile nisanlini filan da alip konusman. Herkesle acikca konus. Neden bu sekilde davraniyorlar seni istemiyorlarsa neden istemiyorlar vs vs. Yani herkes icindekileri soylesin sen de yolunu ona gore cizersin kafan netlesir. Tavir mi koyacaksin samimi mi olacaksin evlenecek misin ya da vaz mi gececeksin her sey netlesir. Bu evlilik isi gercekten ciddi simdiki sorunlar evlenince katlaniyor. Ya simdiden cozmeye ya da kesip atmaya bak. Ama kendi kendine soyle mi boyle mi deme sor cesaretle dertleri neymis ogren. Nisanlin kesin biliyor zaten ama soylemiyor.

Ben kimsenin kardeşi ile görüşmesine engel olmuyorum .
Olmadim da.
Kendileri beni yok saydilar
Onların kardeşinin ne kadar evi ise benim de o kadar evim olcak.
Beni istemeyen ve yok sayan hangi yüzle gelcek ?
Gelıcek sız de misafırperverlıgınızı gösterıceksınız ıyı o zaman somurtun mıllet sızın yuzunuzden kardesının evıne gelemesın siz anlasmak zorunda degılsınız ama ıyı agırlamak zorundasınız .Ortamı toparlamak yerıne yıllardır kardes olan ınsanları bırbırınden koparmaktan baska bırsey yapmapmazsınuz kac yıldır hayatındasınız kı bukadar bır erkek uzerınde soz sahıbısınız kardes kardes lütfen onlar kardes sizde mesafelı davranın yapacagınız tek sey bu.(senı saymamaları da yanlış hı ben olsam evlenmem böyle bır aıle ye de gelın gıtmem evlenırsen de yukarıda kı gıbı yapman lazım )

Eğer oturup düşünürseniz nedeni az çok bulabilirsiniz. Din, eğitim, kültür, memleket, mezhep, fiziksel özellikler, aile yapıları.. vb karşılaştırın bakalım var mı bir farklılık.

İstenmemek derken sadece iletişim kurulmaması mı kastediyorsunuz yoksa başka olaylar mı var anlamadım. Eğer sadece aranmadığınız için mutsuzsanız kusura bakmayın da kaygısız başınıza kaygı arıyorsunuz demektir. Benim eşimin ailesiyle az iletişimli bi ilişkisi var mesela biz nikahı da yurtdışında kıydık erkek tarafı ailemle tanışmaya bile gelmedi. Beni istemediler diye düşünmedim ayrıca isteseler ne istemeseler ne yani çok da fifi. Erkek kardeşim nişanlandığında ben de tanışma nişan dışında gelinimizi aramadım, aramam gerektiren bir durum yoktu çünkü. Kardeşimin nişanlısı diye hiçbir paylaşımım henüz ilişkim olmayan birini arayıp usulen hatır sormak bence esas sahtelik. Evlendiler görüştük arkadaş olduk şimdi arada bir araşırıyoruz. Gelinimizi istememek gibi bir durum yoktu ayrıca bana mı düşer isteyip istememek. İyi ki kızcağız sizin gibi triplere gitmemiş. Benim bu forumda öğrendiğim genç Kadınlar söz nişan evlilik arefesinde prenses gibi sürekli aranmak istiyor evlendikten sonra aranmak sorun oluyor.
Hay ağzın bal yesin !! Evlenene kadar aramıyor sormuyor diye erkeği fitliyorlar , evlendikten sonra anan bacın aradı , sen cevap ver oluyor.

Merhaba kızlar...
Bize gelmek istiyormus..
Nisanda olmadığı için .
Çünkü nişanlım laf söylediği için gelmek istiyor bunu biliyorum . sürekli olarak bazı seylere karşı susmaktan içim şişti resmen.
Bu yüzden gelmesini istemediğimi , sahte olmasından da hiç olmasını istemediğimi soylucem nisanlima ..
Bu doğru bir karar mi bilmiyorum ama artık yoruldum insanların iki yuzlu davranmalarindan.
Bana akıl verin lütfen .
Gelsin ve konusun..

Hayır tabiki de.
Biz nisan olduğumuz geceden itibAren onlar beni dışarda bıraktılar.
Hiç bir şekilde görüşmek istemediler .
2 yıldır bir kez bir araya gelmedik .
Yolda görüp arkalarını döndüler .
Bunun gibi bir sürü sey

2 yıldır mı nişanlısınız

Bize gelecek dediğin ailenin evi mi yoksa nişanlınla birlikte mi yaşıyosunuz?
Anlamadım,ailenle yaşıyorsan zaten annen gelmesin diyemez heralde usulen

Hayır tabiki de.
Biz nisan olduğumuz geceden itibAren onlar beni dışarda bıraktılar.
Hiç bir şekilde görüşmek istemediler .
2 yıldır bir kez bir araya gelmedik .
Yolda görüp arkalarını döndüler .
Bunun gibi bir sürü sey
Hm anladım .
Nişablınızın tavrı ne peki bu konuda ?
Bence eğer o size destekse sizde ailesine onların size davrandığı gibi davranın .

Profiline göre yaşın 27 ve bence 2 senelik nişanlılık çok uzun acaba ailesi mi uzattı bu kadar belki ayrılırsınız diye

Istememe nedenleri eski ilişkin olabilir konu da açmışsın ya, evlilik işinde aileler karşılıklı sorar soruşturur kulaklarına gitti belki de hele ki aynı muhitteyseniz, sebepsiz bu denli soğukluk olmaz cunki yolda görüp görmemezlikten gelecek kadar

2 yılda ailelerde mi hiç gelip gitmedi yoksa sen bireysel olarak beni aramadılar mı diyosun

Merhaba kızlar...
Bize gelmek istiyormus..
Nisanda olmadığı için .
Bana akıl verin lütfen .
Gorusmeyiň o halde.

Back