- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi Beautician1
Bundan sonra ozel gunlerde partiye katilmak icin bilet kesin ona. Gun sonunda sunu sunu yedin diye liste cikarin. Ayrica odemeli arayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size bir ilginç birşey daha söyleyeyim. Benim bir face grubundan arkadaşım var sabun yapıyor. Kızıma sabun hediyelik yaptı doğumgünü için. İnanın 5 kuruş para almadı. Minik minik kalpler koymuş minik kavanozlara süslemiş göndermi. 20 adet.
Kayınvalidem ben 8 aylık hamileyken vefat etti. Dünyalar iyisi, dünyalar tatlısı bir insandı. Acısı hala taze. Öz annemden farkı yoktu, beni çok severdi, ben de onu. Bu görümcem belki inanmakta güçlük çekebilirsiniz ama annesinin mevlidinde de ikram yaptı ve anneannesinden parasını aldı. Benim kayınvalidem dul bir kadındı ve annesiyle yaşıyordu. Anneannesinin de durumu iyi olduğu için ondan kopardı parayı.
Konu sahibi sen doğum günü zamanı buradan tarif sor
Çok uyguna ve çok güzel çeşitler çıkabilir eminim
Sonra da foto çek, sosyal paylaşım sitesine koy
'Feda olsun kızıma' başlığı altında paylaş bence
Bundan sonra ozel gunlerde partiye katilmak icin bilet kesin ona. Gun sonunda sunu sunu yedin diye liste cikarin. Ayrica odemeli arayin.
Çok güldüm hoşuma gitti :) Allah da sizi güldürsün..
Çok güldüm hoşuma gitti :) Allah da sizi güldürsün..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü
Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü
Hayır bi de o küsüyo
Bu yıl pasta başka yerden alındı da kazıklayamadı abisini diye
Tamam anladık kardeşine küstün, gelmedin. Beni arasana bi yeğeninin doğum gününü kutlasana. Ben sana ne yaptım. Benim kadar safını bulur mu acaba?