• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin yaptığı :(

sizin adınıza gerçekten üzüldümmm,,

insanları yaşadıkça tecrübe ediyorsunuz

sizde mesafenizi ona göre koyun

mesafe herzaman iyidir size kazandırır unutmayın

Size bir ilginç birşey daha söyleyeyim. Benim bir face grubundan arkadaşım var sabun yapıyor. Kızıma sabun hediyelik yaptı doğumgünü için. İnanın 5 kuruş para almadı. Minik minik kalpler koymuş minik kavanozlara süslemiş göndermi. 20 adet.

500 de o istiyomuş bi de :1: pardon :17:
Ama olması gereken bu
Görümcen tuhaf, para için gelmiş gibi bu dünyaya sadece

Kayınvalidem ben 8 aylık hamileyken vefat etti. Dünyalar iyisi, dünyalar tatlısı bir insandı. Acısı hala taze. Öz annemden farkı yoktu, beni çok severdi, ben de onu. Bu görümcem belki inanmakta güçlük çekebilirsiniz ama annesinin mevlidinde de ikram yaptı ve anneannesinden parasını aldı. Benim kayınvalidem dul bir kadındı ve annesiyle yaşıyordu. Anneannesinin de durumu iyi olduğu için ondan kopardı parayı.

Nur içinde yatsın...
Ama siz de çok safsınız böyle demek istemezdim cidden ama insan ya bi'dur ne 400ü demez mi?
Piyasayı az çok bilirsiniz en iyi yerde 4-5 kişilik pasta 45-50 lira o da en iyi yer diyorum.
O şeker hamurunu İstanbul'da Eminönü'de komik fiyatlara satıyolar hazır hamur şeklinde.
Alt tarafı kekini çırpıp krema sürüp üstünü hamurla süsledi yani. Belki keki bile hazırdır:37:
Cupcake desen evdeki malzemeler 2-3 yumurta az un, kakao, sıvı yağ.
Emeğine para aldı desem yeğenine emeği için para alandan zaten hayır gelmez.
Hala da yok belli etmem, yüzüne vurmam diyosunuz:44:

Allah bilir o size küsmüştür pastayı başka yerden aldınız diye, suçlu da siz olursunuz bu işin sonunda mis:9:

Neyse bence tek dert bu olsun. Başka zararı yokmuş zaten. Onun da kırılma noktası bu. Annesinin mevlidini aklına getir her zaman.
O yüzden bu tür muhabbetlere girmezsen sorun olmaz sanırım aranızda..

Konu sahibi sen doğum günü zamanı buradan tarif sor
Çok uyguna ve çok güzel çeşitler çıkabilir eminim
Sonra da foto çek, sosyal paylaşım sitesine koy
'Feda olsun kızıma' başlığı altında paylaş bence :1:

Bundan sonra ozel gunlerde partiye katilmak icin bilet kesin ona. Gun sonunda sunu sunu yedin diye liste cikarin. Ayrica odemeli arayin.

Çok güldüm hoşuma gitti :) Allah da sizi güldürsün..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gün gelir devran döner elbet sizin elinize düştüğünde sizde acımayın fazla fazla alın ödeme tarzı birşeyler olursa kesin cafesine gittiğinizdede normal müşteriler gibi ücret alır belki de daha fazlası:53:Ben olsam çok kırılırdım öyle hala olmaz pastayı yaptırmamışsınız diye aramamış gelmemiş belli bundan sonra yalvarması lazım :19:

ne 400 tl mi :83::53:
benim arkadaşım üç yaşında ki kızına kendi evinden bir gram bir şey götürmeyerek cafede doğum günü partisi verdi elli kişiye 300 tl mı ne tuttu

Bence bu bahane olsun ve araniz açilsin, ortaya mesafe koyun.

Bu ne arkadasim ya? Benim öyle pasta yapma kabilyetim olsa birak para almayi, en güzel pastayi yapip üstüne bide hediyeler felan alirdim yegenime. Etrafina pervane dönerdim. Görümcenin yaptigi sadece ayip degil. Gerçeken laf bulamiyorum yaptigina.

Bide yasgününe sirf para alamiyacak diye gelmemesi,... gerçekten pes! Aman böyle paragöz insanlardan kendinizi ve kizinizi uzak tutun.

Hayır bi de o küsüyo
Bu yıl pasta başka yerden alındı da kazıklayamadı abisini diye :31:

Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü:53:

Kızlar bir de parasını aldığı şeylerden kendisi oğlu ve eşi de yedi. Hatta sarmaları eşi hapur hupur götürdü:53:

Sende onlara bi fatura düzenleseydin :1:

Şaka bir yana düşünme bunları
Annesinin mevlütünden bile para alan insan senden almaz
Boşver, mümkün olduğunca az görüş yeter

Back