- 2 Ağustos 2012
- 596
- 173
- 333
- Konu Sahibi Beautician1
-
Kızlar pasta bu. Eki Görüntüle 1107792
pasta güzelmiş evet. diğer kurabiyelerin resmini çektin mi?
Kızlar pasta bu. Eki Görüntüle 1107792
İlk sayfayı okudum ona göre yazacağım.
Benim de erkek kardeşlerim var ve Rabbim nasip ederse ileride ben de hala olacağım. Eğer ki butik pastacılıktan anlıyor olsaydım, yeğenim için can feda der en iyisinden bol bol yapardım ve para teklif edilse bile "olur mu öyle şey o benim yeğenim tabii ki yapacağım halası değil miyim" der almazdım.
Üstelik sırf bu nedenle tavır alıp doğum gününe gelmiyorsa, arayıp sorma bence, tabii ki insan kötü olmak istemez ama o kendini geri çekiyorsa siz adım atmayın bence... Lafı geçerse de gelmemiş olmasına kırıldığını belirtirsin başka birşey yapmana gerek yok gibi görünüyor.
Bu arada evladınıza sağlıklı, hayırlı uzun ömürler dilerim nice mutlu yaşlara inşallah...
mesela ben görümcemin nikah gününde eve gelen giden yer diye,koca bir fırın tepsisi fırın köfte,büyük bir tepsi revani,börek filan yapıp gitmiştim.
yaptığım masraf aklımın ucundan bile geçmedi,hesaplamadım bile.benden istememişlerdi ama içimden gelmişti,yenilir içilir diye.
gerçi karşılığını -yani manevi olarak- göremedim ama Allah bilsin:))
Pasta fene gözükmüyormuş ama öyle çok gösterişli bir pasta değil.inceymiş ayrıca.
mesela 200 lira etmez bana göre:))
400 liranın en az 200 ünü bu pasta için istemiştir diye düşünmüştüm ya ben.
ayrıca bu şeker hamuru ucuz bişey değil mi.içindeki de bildiğin pandispanya.
sözkonusu olan el emeği aslında.sanırım el emeğine fiyat biçmiş sevgili görümcen.
nereden bakarsan bak bu hesap tutmuyor.
ama bence parayı vermeden şaka yoluu soracaktınız.aaa bu rakam yüksel değil mi halası falan diye.
ben bu kadar beklemiyordum filan diyecektin.şimdi içinde kalmazdı.
ayrıca eşin kendi kardeşinin ayıbı için niye sana 1 ay eziyet etti.ne saçma.o tepki gösterseydi mesela o an.
aaa naptın sen ya filan diye.
tüh en az 250 tutarmış senınkıler etın kılosu kac para
Vallahi düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Eşim doğumgünü yapmamı bile istemedi sinirinden. Bana asla birşey dağıtmayacaksın dedi. Eminönüne götürmedi. Ben kendi imkanlarımla internetten sipariş verdim. Millete dağıttıkların yüzünden boşu boşuna 400 lira gitti o parayla 1 aylık alışverişimizi yapardık yazık günah dedi. Kuaför paramı bile vermedi param yok kusura bakma dedi. Saçım röfle ve diplerim baya çıkmıştı. Kabus gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?