- 19 Haziran 2012
- 30.178
- 38.363
- 598
- 34
- Konu Sahibi Beautician1
-
400 TL mi.. ufak bir kurban alıp kesip kavurma yapıp dağıtsanız daha makbule geçermiş.. O neymiş öyle .Ayrıca o kurabiyelerede gıcığım yesen yenmez saklasan saklanmaz bi dünyada parası...
Görümce ayıp etmiş net..Hadi pasta nın parasını aldı işidir diyelim..Börek sarmanın parasıda ne oluyor yahu sizi kazanç kapısı gibi görmüş anlaşılan. :))
Boşverin takacak bişey yok..Kendi etmiş kendi bulmuş..
Pasta kurabiye pohaca ve sarma icin 100 civari bir para yeter artardi.aslinda malzeme parasini almasi gerekirdi sadece insanlik icabi.2 kilo sarmayi 100 lira filan hesapladi heralde.pohaca da tepsisi 50 liradir.pasta da 200 lira.ne vicdansiz kadinmis.benim bildigim sarmayi 20 liraya yapiyolar.pohaca da kilosu 10 lira filan.kazigin da kazigi olmus.terbiyesiz kadin.simdiyw kadar baskalarindan ettigi zarari veya elinde patlayan malzemelerin acisini cikarmis.pes yani.el ele yapiyor.bi cenazede bile nasil kirk kat yabancilar tepsi tepsi borek veya yemek getiriyor degil mi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence forumdaki en büyük kazık hikayelerinden biri bu. Sarmalara ve poğaçalara bile bedel yazmış ha? Inanılır gibi değil. Bn olsam o 400 lirayı bile vemezdim öyle çakala. Pasta maliyeti de kapak olsaydı. Hem hediyesi olurdu ne var :d ben olsam asla yüzüne bakmam. Insan kardeşini söğüşler mi ya nasıl bir terbiyesizlik. Bir de doğumgününü soruyor daha. Sav başından gitsin ya bu kadar iyi niyetli olmayın. Çocuğunun rızkına yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?