Görümcemin yaptığı :(

okurken insan kendini garip hissediyor
derdi paraymış gibi geldi bana

görümceniz ayıp etmiş, size 400 tl masraf çıkarmasına rağmen küsmemiş aranızdaki ilişkiyi bozmamışsınız buna rağmen daha sonra yeğeninin doğumgününe gelmemesi, uzaktan da olsa kutlamaması size ve yeğenine karşı samimiyetinin, içtenliğinin gerçek olmadığını gösteriyor. ben olsam yeğenim için yaptığım şeylerin hiç birinden 1 kuruş dahi almazdım demek ki en yakınlarını bile müşteri olarak görüyor

hani senin yerine kendimi koydum da, ben olsam listeyi görünce "kendi yeyip içtiklerinizi düştün fiyattan değil mi? enişte en az 1 kilo sarmayı götürdü zaten" derdim

valla konu sahibi çok üzüldüm, senin görümcenin yaptığı okkalı terbiyesizlik.. valla bu biri ölse de iş çıksa diye bekliyordur görüşme sen bununla

canım görümcende olsa ne kdar ücret istediğini sorsaydın keşke çok üzücü bi durum o baştan sölemelıydı aslında bu kadar tutar diye ablamda buna benzer bir durum yaşadı halam ablamdan pasta istedi 20 kişilik ablamda normade 250 istenmesi gerekn pastaya 150 istedi tabi bu pasta yapıldıktan sonrakı konuşmalar karşılığında çüşşş dedi halam 150 tl yi çok buldu bu şeker hamuru denen şey pahalı birşey kurabıye için çok deil ama pasta işi masraflı epey bunu insanlara baştan söylemek gerekıor sen kırmamşsın karşındakını ablam da çok kırılmştı ama bişey demedi ayrıca yanında 20 tanede kurabıye yapmştı hediye olarak ama yaranamadı akraba ilişkılerınde bu tip şeyler önemli

Benim yeğenime şu ogrenci halimle yaptıklarım geldi aklima bian. Yazık gerçekten, belli bi maliyet olabilir tabi ama nebiliim insan enazindan cupcakeler benm hediyem olsun falan der ya.

Doğum gününe gelmemesi ise kusura bakmayın ama tam bir ergen hareketi bence..

Siz hiç takmayin olmamis gibi davranmaya devam edin bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siz darılmakta geçikmişsiniz bile.. 400 tl ne demek yahu?
Hadı pasta kurabiye masrafını geçtim, pogaca sarma parasını nasıl alabilir ki hala olarak?
Aranız düzelsin niye öyle oldu böyle oldu diye düşünmeyin, biraz ağırdan alın artık sizde.

yuh yani yeğenime feda olsun demiş birde, iyi paragözmüş. bakın ablanız ne güzel teyzelik yapmış. hala teyze anne yarısı, amca dayı baba yarısıdır. bırakın allaşkına konuşmazsa konuşmasın, kaybınız yok. abartmış.

Bu kk'da açılan görümce konularından çoğu bencil olduğunu biliyordukta sizinkisi
çok kötü olanındanmış saygı,hatır,gönül aile kavramı hiç yokmuş bence pek yüz verme ama yinede ona küsmememi takdir ettim kardeşler eninde sınunda barışırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…