Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Her gun oyle seyler duyup okuyoruz ki bende birseye sasirmiyorum artik..

Herkesin tepkisi ayni olmak zorunda degil

Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.

"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?
Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.

"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?
Bu sorduğunuz soru size mantıklı geldi mi buraya yazarken?
Konu ile ilgili makale mi arıyorsunuz anlamadım. Twittera girip bakın swinger Türkiye yazıp, çarşaf çarşaf çıkıyor.

Yani araştırma sonucu soruyor galiba, komik olmuş

Kardeşimi sokağa mı atayım diyor. Çalışan kadın ne sokağı, dedim. Derhal bu ilişkiyi bitirip boşanacakın demeliydi bence, demedi.

Bu sorduğunuz soru size mantıklı geldi mi buraya yazarken?
Konu ile ilgili makale mi arıyorsunuz anlamadım. Twittera girip bakın swinger Türkiye yazıp, çarşaf çarşaf çıkıyor.

Asparagas haber ve habercilik nedir , yıllar içerisinde halkı belli bir bilgiye inandırmak için ne şekilde kullanılmıştır ; okuyup inceleyebilirsiniz.

Dayanağınız, twitterdaki arkasında kimin yazdığı belirsiz hesap ve başlıklar olmamalı.

Son düzenleme:

Yani araştırma sonucu soruyor galiba, komik olmuş

Koskoca bir ülke ve içinde yaşayan milyonlarca insana dair bir genelleme yapılıyorsa , bunun arkasında somut, sayısal bir veri ve çok ciddi bir çalışma olması gerekir.

"....Türkiye’de de inanılmaz yaygın."
Cümleniz bir varsayım değil , kesinlik içeriyor.

Elinizde somut ve gerçekliği teyit edilebilir veri yoksa ; böyle bir genellemeyi kesin bir bilgi gibi yazamazsınız.

Siz inanmak istemeseniz de Türkiye de bu tarz ilişkiler yaygın . Çevremde hiç görmedim, şahit olmadım ama sosyal medya, tv diye birşey var artık. Hoşumuza gitmeyen şeyleri bunlari yaygınlaştırmak için bu tarz şeyler yapıyorlar diye görmezden gelemeyiz.

Bende böyle düşünüyorum
Sİzden şüphelenmesi filan inanılmaz saçma ve akıl karıştırıcı

Görümceniz bunu rahatlikla abisine anlattigina gore abisi de ona rahatca biseyler anlatmis olabilir mi aklima gelen ilk soru bu oldu benim
Bence de çok garip. Çünkü ablaları var. Genelde kız kardeşler birbirine anlatmaz mı? En çok korkulan kişi abidir, ben anlamadım ya.

Began sen dikkatli ol. Senin eşin de eşinin ailesi de çok garip. Benim eşim böyle bir şeyi normalleştirse ben çok garipserim. Damatlar genelevlerde, kız kardeşin başka takıldığı biri var. Eş kızkardeşine yakalanma diyor. Saçmalıklar silsilesi.

Son 3-4 senedir öğrendiklerimle zaten şok dalgaları yaşıyorum. Bunlar son darbe olacak gibi. Hayırlısı olsun lafını görümceye derken kendime diyorum artık.

Kardeşimi sokağa mı atayım diyor. Çalışan kadın ne sokağı, dedim. Derhal bu ilişkiyi bitirip boşanacakın demeliydi bence, demedi.
Kardeşi üzerinden karısına paranoyaklaşan bir erkek…. Evet sokağa atmalıydı.

Deliriyorlar ama olması gereken kişiye değil, du konuda bile eşin değeri yok ya.
Ne ballı insanlar böyle sinir oluyorum.

Valla evlilik dinamiğiniz nasıl bilmiyorum ama yerinde olsam, yeri yerinden oynatırdım size yaptığının karşılığında..

Bence de çok garip. Çünkü ablaları var. Genelde kız kardeşler birbirine anlatmaz mı? En çok korkulan kişi abidir, ben anlamadım ya.
bence de ilk anlatacagim kisi ya en yakin arkadasim olurdu yada ablam

hani eger tehdit edildiyse falan herkesten once ben soyeleyeyim havasina girmistir

birde su var esiniz kardesinin gerceken aldat8ldigina emin mi

gorumceniz kendi yaptigini yumisatmak icin de bunu soyluyor olabilir

Hanımlar konuya başka yönlerden bakmamı sağladı. Bakalım nasıl bir sonuca ulaşacağım?

Genelev meselesi doğru ama diğer mesele doğru mu? Ben de bilmiyorum inanın. Görümcenin anlattığı kadar biliyoruz biz de. Belki eşim daha fazlasını biliyordur. Ben de merak ediyorum işin iç yüzü farklı mı diye?
Ortada tehdit falan yokmuş anlattığı kadarıyla. Çünkü sevgilisi de evliymiş, ilişkiye başlarken Onun evli olduğundan haberi yokmuş muş. Kocası birkaç tane mesaj yakalamış. Görümcem de korkudan ilişkiyi bitirmiş. Bize söylediği bu.

ama kocasi da onu aldatiyorsa korkmamasi lazim cunku abisine anlatacak kadar cesur olan kadin ...kocasina sende beni aldatiyorsun doyecek kadae da cesurdur diye dusundum olayda oturmayan seylee var umarim esinize donmez oklar

ama kocasi da onu aldatiyorsa korkmamasi lazim cunku abisine anlatacak kadar cesur olan kadin ...kocasina sende beni aldatiyorsun doyecek kadae da cesurdur diye dusundum olayda oturmayan seylee var umarim esinize donmez oklar
Kocası eğer mesajları gördüyse kocası aşırı sakin karşılamış demektir. Ay bilemiyorum, bir şeyler dönüyor galiba.
Erkekler genelde aldatsa bile bu kadar sakin kalmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…