Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.
"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?
Bu sorduğunuz soru size mantıklı geldi mi buraya yazarken?Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.
"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?
Yani araştırma sonucu soruyor galiba, komik olmuşYok ya hu hani bir köy vardı da, herkes birbiriyle işte... Kimin çocuğu kimden belli değildi.
Yani demek istediğim, açık açık görünmese bile birçok kişi bunu yaşıyor demek istemiş olabilir.
Ki bana kalırsa da insanlar çoook uçuk hayatlar yaşayabiliyorlar. Sadece çok görünür olmuyor o kadar. Yaygınlığı konusunda tabi konuşamam, bir çalışma yapmadım bu konuda, nicel bir veri yok ortada.
Kardeşimi sokağa mı atayım diyor. Çalışan kadın ne sokağı, dedim. Derhal bu ilişkiyi bitirip boşanacakın demeliydi bence, demedi.Allah allah ülkece delirdik valla.
Ne yapacakmışsınık elinize balta alıp kadını mı parçalayacaktınız.
Siz neden sormuyorsunuz, sen neden normal karşıladın tepki vermedin kız kardeşine de, bana fil boku atıyorsun demediniz.
Bu sorduğunuz soru size mantıklı geldi mi buraya yazarken?
Konu ile ilgili makale mi arıyorsunuz anlamadım. Twittera girip bakın swinger Türkiye yazıp, çarşaf çarşaf çıkıyor.
Genel anlaşılamamış olay, birbirlerini aldatmıyorlar açık ilişki yaşıyorlar. İki taraf da biliyor yani saklamıyorlar. Böyle yaşayan çok insan var özellikle çocuğu olup aile hayatını bızmak istemeyen ama evli olduğu kişiye de cinsel çekim hissetmeyen çift sayısı tahmininizden çok fazla. Onaylarsınız onaylamazsınız ayrı konu ama bu da bir ilişki biçimi ve Türkiye’de de inanılmaz yaygın.
Yani araştırma sonucu soruyor galiba, komik olmuş
Siz inanmak istemeseniz de Türkiye de bu tarz ilişkiler yaygın . Çevremde hiç görmedim, şahit olmadım ama sosyal medya, tv diye birşey var artık. Hoşumuza gitmeyen şeyleri bunlari yaygınlaştırmak için bu tarz şeyler yapıyorlar diye görmezden gelemeyiz.Koskoca bir ülke ve içinde yaşayan milyonlarca insana dair bir genelleme yapılıyorsa , bunun arkasında somut, sayısal bir veri ve çok ciddi bir çalışma olması gerekir.
"....Türkiye’de de inanılmaz yaygın."
Cümleniz bir varsayım değil , kesinlik içeriyor.
Elinizde somut ve gerçekliği teyit edilebilir veri yoksa ; böyle bir genellemeyi kesin bir bilgi gibi yazamazsınız.
Bende böyle düşünüyorumVallaha ben neden eşinizden şüphelendim tüm bu olaylar sonucu?
Sizi kontrol etmesi bile ben yapıyorum oda biliyor ses etmiyor mu acaba diye düşünerek atılmış bir adım gibi geldi
Kardeşine taktik vermesi üstüne tuz biber ekti
Bence de çok garip. Çünkü ablaları var. Genelde kız kardeşler birbirine anlatmaz mı? En çok korkulan kişi abidir, ben anlamadım ya.Görümceniz bunu rahatlikla abisine anlattigina gore abisi de ona rahatca biseyler anlatmis olabilir miaklima gelen ilk soru bu oldu benim
Benim de içime kurt düştü. Bakalım arkasından bir şey çıkacak mı?Bende böyle düşünüyorum
Sİzden şüphelenmesi filan inanılmaz saçma ve akıl karıştırıcı
Son 3-4 senedir öğrendiklerimle zaten şok dalgaları yaşıyorum. Bunlar son darbe olacak gibi. Hayırlısı olsun lafını görümceye derken kendime diyorum artık.Began sen dikkatli ol. Senin eşin de eşinin ailesi de çok garip. Benim eşim böyle bir şeyi normalleştirse ben çok garipserim. Damatlar genelevlerde, kız kardeşin başka takıldığı biri var. Eş kızkardeşine yakalanma diyor. Saçmalıklar silsilesi.
Yorumsuz kaldım cidden.Son 3-4 senedir öğrendiklerimle zaten şok dalgaları yaşıyorum. Bunlar son darbe olacak gibi. Hayırlısı olsun lafını görümceye derken kendime diyorum artık.
Kardeşi üzerinden karısına paranoyaklaşan bir erkek…. Evet sokağa atmalıydı.Kardeşimi sokağa mı atayım diyor. Çalışan kadın ne sokağı, dedim. Derhal bu ilişkiyi bitirip boşanacakın demeliydi bence, demedi.
bence de ilk anlatacagim kisi ya en yakin arkadasim olurdu yada ablamBence de çok garip. Çünkü ablaları var. Genelde kız kardeşler birbirine anlatmaz mı? En çok korkulan kişi abidir, ben anlamadım ya.
Hanımlar konuya başka yönlerden bakmamı sağladı. Bakalım nasıl bir sonuca ulaşacağım?Kardeşi üzerinden karısına paranoyaklaşan bir erkek…. Evet sokağa atmalıydı.
Deliriyorlar ama olması gereken kişiye değil, du konuda bile eşin değeri yok ya.
Ne ballı insanlar böyle sinir oluyorum.
Valla evlilik dinamiğiniz nasıl bilmiyorum ama yerinde olsam, yeri yerinden oynatırdım size yaptığının karşılığında..
Genelev meselesi doğru ama diğer mesele doğru mu? Ben de bilmiyorum inanın. Görümcenin anlattığı kadar biliyoruz biz de. Belki eşim daha fazlasını biliyordur. Ben de merak ediyorum işin iç yüzü farklı mı diye?bence de ilk anlatacagim kisi ya en yakin arkadasim olurdu yada ablam
hani eger tehdit edildiyse falan herkesten once ben soyeleyeyim havasina girmistir
birde su var esiniz kardesinin gerceken aldat8ldigina emin mi
gorumceniz kendi yaptigini yumisatmak icin de bunu soyluyor olabilir
ama kocasi da onu aldatiyorsa korkmamasi lazim cunku abisine anlatacak kadar cesur olan kadin ...kocasina sende beni aldatiyorsun doyecek kadae da cesurdur diye dusundumGenelev meselesi doğru ama diğer mesele doğru mu? Ben de bilmiyorum inanın. Görümcenin anlattığı kadar biliyoruz biz de. Belki eşim daha fazlasını biliyordur. Ben de merak ediyorum işin iç yüzü farklı mı diye?
Ortada tehdit falan yokmuş anlattığı kadarıyla.Kocası birkaç tane mesaj yakalamış. Görümcem de korkudan ilişkiyi bitirmiş. Bize söylediği bu.
Kocası eğer mesajları gördüyse kocası aşırı sakin karşılamış demektir. Ay bilemiyorum, bir şeyler dönüyor galiba.ama kocasi da onu aldatiyorsa korkmamasi lazim cunku abisine anlatacak kadar cesur olan kadin ...kocasina sende beni aldatiyorsun doyecek kadae da cesurdur diye dusundumolayda oturmayan seylee var umarim esinize donmez oklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?