Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Hanımlar konuya başka yönlerden bakmamı sağladı. Bakalım nasıl bir sonuca ulaşacağım?
Kocanız kızkardeşine taktikler veriyor kocasına yakalanmamasi için, damat diğer damadı alıp geneleve gidiyor ve bütün herkes biliyor.
Midem bulandı… Sonuca ulaşmanıza gerek herşey gün gibi ortada.

Sizin kocanızda bence alttan alta yapıyor. Kız kardeşine taktik veren erkek kadın sarrafıdır.

Evlatlarımız var böyle ailelerle inşallah karşılaşmam.

Eğer boşanmayacaksanız, bazı şeyleri öğrenip kendinizi mutsuz etmeyin…

Ya açıkçası ben de ne düşüneceğimi şaşırdım. Görümcenin sevgilisiyle arasında olan mesajlaşmaları kocası 2-3 kez yakalamış ve hiçbir şey söylememiş kocası güya.

Ortada mantık dışı bir şeyler dönüyor ama inşallah çözeceğim. Ondan sonra tabii ki bir karar vereceğim.

Boşanmayacaksanız çözmeyin kendizi mutsuz edersiniz.

Burada yorum yapıyoruz ama gaza getirmek için değil.

Siz bu aileye güvenmeyin kendinizi hep garanti altında tutun.

Eşiniz ne iş yapıyor.

Boşanmayacaksanız çözmeyin kendizi mutsuz edersiniz.

Burada yorum yapıyoruz ama gaza getirmek için değil.

Siz bu aileye güvenmeyin kendinizi hep garanti altında tutun.

Eşiniz ne iş yapıyor.
Görümcemin yaşadıkları için elbette boşanmayı düşünmem ama benim arkamdan işler dönüyorsa buna katlanamam.

Eşim özelde çalışıyor.

Görümcemin yaşadıkları için elbette boşanmayı düşünmem ama benim arkamdan işler dönüyorsa buna katlanamam.

Eşim özelde çalışıyor.
Görümceniz icin tabi ki boşanmayacaksınız.

Eşinizin bir şeyini öğrenip mutsuz olmayın onu demek istiyorum.
Eşiniz taktik veriyor hele şu devirde.

Ben eşinizin isini merak ettigimden sormuyorum, özel sektöre bir sürü iş girer…

Sormamın sebebi kiminin iş yeri müsaittir, kiminin iş seyahatleri, kiminin odası, kiminin fazla mesaisi……

Ay terbiyesizler ayy aile boyu hem de. Çok sinirlendim. Ben senin yerinde olsam beni ya da telefonumu böyle takip ettiği zamanlardan birinde büyük olay çıkarırım. Büyük cırlarım yani “O ahlaksız kardeşinle bir tutma beni ben siz değilim bu hareketlerine devam edersen bana neden böyle yaptığını tüm aileye anlatırım ayağını denk al” diye

Açıkçası bence işin çok önemi yok. Evden çıktıktan sonra her yerde her şeyi yapabilirler. Görümcemden görmüş oldum.

Normalde bu tür şeylerde belaltı vurmayı tercih etmem ama gerekirse yaparım, kusura bakmasınlar.

Açıkçası bence işin çok önemi yok. Evden çıktıktan sonra her yerde her şeyi yapabilirler. Görümcemden görmüş oldum.
Valla ben Türkiyenin en kurumsal firmasın da çalıştım ki Türkiye de tektir, sonra ki çalıştığım büyük ölçekli firmalarda….

Benim gözlerim neler gördü.

Dini imanı olmaz diye bir laf vardır. Tam bu tiplere uygun.

Siz madem bu işin peşine düşeceksiniz her yerden araştırın….

Elimden geleni yapacağım. İnşallah altından bir şey çıkmaz.

Nasil bir gercek veri mesela? Bu konuda gercek veri nasil toplayabilirsiniz? Elinizde deney sonucu ya da anket sonucu olmadigi zaman o konu hakkinda yorum yapmiyor musunuz? Mesela bu konunun ahlak disi oldugunu dusunuyoruz, elinizde bir done veya veri var mi?

Kardeşini takip etsin .Evli barkli kadın kimlerler kiristiriyor diye .Ne saçma .
Eşimi uyardım bu konuda. Bu tür ilişkiler bitti deyince bitmez, takip etsen iyi olur dedim ama pek umursamadı. Yetişkin kadın, ben ne yapayım diyor.

Günaydın hanımlar;
Dün eşimle her şeyi açık açık konuştum. Görümcem ve kocası hakkındaki gerçek fikirlerimi söyledim. İkisinin de aldatmaya devam edeceğimden emin olduğumu belirttim. Sonra tavırları hakkında konuştuk. Bana karşı asla öyle bir niyetinin veya düşüncesinin olmadığını söyledi. Ondan sonra gönlümü almak için bazı eksikler vardı evle ilgili onları tamamladı.

Açıklığa kavuşturmanıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…