İstediğini söylemeyen istemediğini de işitmez diye bi sey olsa anlarım susun da... insanlar her boku rahatca söylerken ve hatta yaparken susmak fazla naiflik oluyo karsidakinin art niyet aramasi normal. Yanlış ama normal.İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
İçimden geçenleri söylemedim, yine suçlu oldum.
Yok ya hu hani bir köy vardı da, herkes birbiriyle işte... Kimin çocuğu kimden belli değildi.Onların hiç birinde "açık ilişki" yaşama durumu yok ki. Programın birinde olayın sonucunda ölenin katili aranıyor ; öbüründe hayatından endişe edilen eş aranıyor. Kayıp eş kadınsa ve bir başka adamın yanında bulunursa da çoğunlukla DNA testi isteniyor ve olay boşanmayla sonuçlanıyor.
Yok ya hu hani bir köy vardı da, herkes birbiriyle işte... Kimin çocuğu kimden belli değildi.
Yani demek istediğim, açık açık görünmese bile birçok kişi bunu yaşıyor demek istemiş olabilir.
Ki bana kalırsa da insanlar çoook uçuk hayatlar yaşayabiliyorlar. Sadece çok görünür olmuyor o kadar. Yaygınlığı konusunda tabi konuşamam, bir çalışma yapmadım bu konuda, nicel bir veri yok ortada.
Hahaha.Konu sahibi peki sizin esas düşünceleriniz nedir bu konuda? Eşinize söylemediğiniz ama içinizden geçenleri burada bizimle paylaşsanız?
Soğuk kanlı durmanız şüphe çekmenize sebep olmuş. Hiç alakasız birinin başına gelse bile böyle bir durum anlatsa bana bir sürü soru sorardım ne bilim şaşırırım beklemezdim ya da beklerdim vs vs yorumlarda bulunurum bi tepki veririm.Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Eşimin ailesi çok umrumda değil o yüzden :)Soğuk kanlı durmanız şüphe çekmenize sebep olmuş. Hiç alakasız birinin başına gelse bile böyle bir durum anlatsa bana bir sürü soru sorardım ne bilim şaşırırım beklemezdim ya da beklerdim vs vs yorumlarda bulunurum bi tepki veririm.
Genel olarak böyle bir karaktere mi sahipsiniz bilemiyorum ama bu denli umursamaz tavrınıza ben de şaşırdım
Sonuçta görümceniz ailenizden biri oturup kalkmışlığınız var.
Eşimin ailesi çok umrumda değil o yüzden :)
Eşiniz o taktikleri nereden biliyormuşEvet ben de görümcemden çok eşimin tavrına şaşkınım. En azından boşanmaya ikna eder diye düşünüyordum ama nasıl yakalanmayacağına dair taktikler verdi. Sonra da bu ilişkiyi mutlaka bitir devam etmesin dedi.
Valla hanımlar içime bir şüphe düşürdünüz. Ben onun üstüne gideyim değil mi?Vallaha ben neden eşinizden şüphelendim tüm bu olaylar sonucu?
Sizi kontrol etmesi bile ben yapıyorum oda biliyor ses etmiyor mu acaba diye düşünerek atılmış bir adım gibi geldi
Kardeşine taktik vermesi üstüne tuz biber ekti
Bazen karşı tarafı afallatıp kontratak yapmak lazımValla hanımlar içime bir şüphe düşürdünüz. Ben onun üstüne gideyim değil mi?
Valla hanımlar içime bir şüphe düşürdünüz. Ben onun üstüne gideyim değil mi?
Bazen karşı tarafı afallatıp kontratak yapmak lazım
Ben de ayni sekilde davranirdim. Bana ne kim kimle sevisiyorsa sevissin benim yuvam degil sonucta kisilerin kendi hayati diye dusunur umarim kotu sonuclanmaz der kapatirdim konuyu. Siz de oyle yapmissiniz ama esiniz gicik bir tip o belli oldu:)Şaşırdım ama öyle çok büyük tepki vermedim. Çünkü beni ilgilendirmiyor eşimin ailesi. Çünkü ben aşırı tepki versem veya yol göstersem beni fesatlıkla suçluyorlar. Daha önce birkaç kez yaptılar bunu.
Ne kadar medeni bir tavır takdir ettimEvet ben de görümcemden çok eşimin tavrına şaşkınım. En azından boşanmaya ikna eder diye düşünüyordum ama nasıl yakalanmayacağına dair taktikler verdi. Sonra da bu ilişkiyi mutlaka bitir devam etmesin dedi.
Oohh masallah valla sizinkilerdeki genişlik Konya Ovasında yok.Al birini vur ötekine.Üstelik bu damat diğer damadı alıp geneleve gitmişlerdi birkaç sene önce.
Bütün herkes biliyordu bu rezilliği ama yine de evli kalmayı tercih ettiler.
Allah allah ülkece delirdik valla.Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?