Görümcemin hatası, kocamın imâsı

İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
İçimden geçenleri söylemedim, yine suçlu oldum.
İstediğini söylemeyen istemediğini de işitmez diye bi sey olsa anlarım susun da... insanlar her boku rahatca söylerken ve hatta yaparken susmak fazla naiflik oluyo karsidakinin art niyet aramasi normal. Yanlış ama normal.

Yok ya hu hani bir köy vardı da, herkes birbiriyle işte... Kimin çocuğu kimden belli değildi.
Yani demek istediğim, açık açık görünmese bile birçok kişi bunu yaşıyor demek istemiş olabilir.
Ki bana kalırsa da insanlar çoook uçuk hayatlar yaşayabiliyorlar. Sadece çok görünür olmuyor o kadar. Yaygınlığı konusunda tabi konuşamam, bir çalışma yapmadım bu konuda, nicel bir veri yok ortada.

Benim en büyük itirazım genellemelere. Mesela hangi köyse ben oturup o programı izlemedim , haberim yok. Ancak bir kaç kişi yüzünden bir köyün zan altında bırakılması yanlış.

Ortada kesin ispat olmaksızın 3 kişi çıkıyor bir Tv programına , yeri geliyor istediği gibi başkasına da iftira ediyor ; bir anda onlarca kişi zan altında kalıyor.

Haberciliğin temel ilkelerine aykırı olan bu programlar halen yayınlanıyor ve para cezasına dahi çarptırılmıyorlar.

Sonrasında toplumun fısıltı gazetesi devreye giriyor. Falanca memleketten adam çıkmaz , sizin köyün ne olduğu belli vs gibi.

Yalan habere karşı izleyiciler olarak ispat istesek ve bu kişiler bir ajansa dahil değilse, olayın sonucuna dair mahkeme evrakının programda yayınlanmasını istesek ; acaba bize bu denli çok sayıda çarpık ilişki içeren yayın yapabilirler miydi ?

Konu sahibi peki sizin esas düşünceleriniz nedir bu konuda? Eşinize söylemediğiniz ama içinizden geçenleri burada bizimle paylaşsanız?

Soğuk kanlı durmanız şüphe çekmenize sebep olmuş. Hiç alakasız birinin başına gelse bile böyle bir durum anlatsa bana bir sürü soru sorardım ne bilim şaşırırım beklemezdim ya da beklerdim vs vs yorumlarda bulunurum bi tepki veririm.
Genel olarak böyle bir karaktere mi sahipsiniz bilemiyorum ama bu denli umursamaz tavrınıza ben de şaşırdım
Sonuçta görümceniz ailenizden biri oturup kalkmışlığınız var.

Eşimin ailesi çok umrumda değil o yüzden :)

Eşiniz o taktikleri nereden biliyormuş

Vallaha ben neden eşinizden şüphelendim tüm bu olaylar sonucu?

Sizi kontrol etmesi bile ben yapıyorum oda biliyor ses etmiyor mu acaba diye düşünerek atılmış bir adım gibi geldi

Kardeşine taktik vermesi üstüne tuz biber ekti

Valla hanımlar içime bir şüphe düşürdünüz. Ben onun üstüne gideyim değil mi?

Sizinle alakası yok, kardeşinin durumundan travmatize olmuş adam bence. Neyse konuşarak anlaşmışsınız. Sizin tepkiniz bana normal geldi çünkü onun ailesi, siz kötü bir yorum yapmak istemediniz.

Ben de ayni sekilde davranirdim. Bana ne kim kimle sevisiyorsa sevissin benim yuvam degil sonucta kisilerin kendi hayati diye dusunur umarim kotu sonuclanmaz der kapatirdim konuyu. Siz de oyle yapmissiniz ama esiniz gicik bir tip o belli oldu:)

Ne kadar medeni bir tavır takdir ettim

Allah allah ülkece delirdik valla.
Ne yapacakmışsınık elinize balta alıp kadını mı parçalayacaktınız.

Siz neden sormuyorsunuz, sen neden normal karşıladın tepki vermedin kız kardeşine de, bana fil boku atıyorsun demediniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…