- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim biz evlendikten 1.5 2 yıl sonra kayın validem vefat etti. çok iyiydi allah razı olsun annemi bile öyle sevmedim ben neyse görümcem okuyordu okul bitti ve babasıyla kalmaya başladılar hep sıkıldığını rahat edemediğini babasını yüzünden eve mahkum kaldığı söyledi durdu haklısın dedim kayınpederim biraz anlayışsız bende çok sıkılıyordum yanımda kaldığında her neyse arada hep bizim yanımıza gelirdi çok iyi anlaşırdık abla kardeş gibiydik o 22 ben 26 yaşındayım neyse sevgilisi vardı hepimizin tanıdığı biriydi ve 2 yıl kadar konuştular nişanlanmak istediler görümcem yeni mezun olmuştu felsefe öğretmenliğinden nişanlısı sosyoloji okuyordu ben hep yardımcı olmaya çalıştım yol gösterdim ama o babasından kurtulmak için evlenmek istiyordu nişanlısının ailesi güya çok görgülü bilgiliydi ailecek öğretmenlerdi o aileye gelin olmak için can atıyordu neyse zaten eşimde babası da tanıyordu askerden sonra iş bulur evlenirler diye konuşuldu çocuğumuz olmadığı için özel bir hastanede tedavi görüyorduk su gibi para gidiyordu buna rağmen nişan yapacağız dediler olsun erteleyelim bir iki ay çocuk işini kardeşin istiyor madem annen anlatmıştı bana onunda rızası vardı eksiği olmasın kendini yalnız hissetmesin dedim ve gittik inanın tek başıma nişan hazırlığı yaptım yiyecek içecek temizlik alışveriş her neyse nişan oldu bitti hiç bir şey istemedik istemeyiz de kimin gücü neye yeterse odur asla şu olacak bu olacak olmaz bizde nişan oldu bitti neyse kayınvalidesi sürekli kaynanasını gelinini benim kayınpederimi çekiştirip duruyor aman bana ne dedim dinledim cevap vermedim eşime söyledim dedim daha beni tanıyalı 2 gün oldu ailesini çekiştiriyor diye sonrasında görümcem aradı yenge çok kötüyüm beni arayıp sormuyor intihar edeceğim diye sakın saçmalama gel yanımıza değişiklik olur falan dedim geldi bir deri bir kemik kalmış meğer nişandan 2 ay geçmeden araları açılmış eşime anlattım eşim çok gergin bir tip dayanamamış iş yerindeyken aramış konuşmaları kaydetmiş ve eve geldi bir de ne duyalım çocuk ailemin zoruyla nişanlandım o kadar masraf yaptık muhabbetim bitti soğudum ben benden öncesi olmamış birini isterim yok beni kısıtlıyor arkadaşlarımla sosyalleşemiyorum sürekli zır zır arıyor falan sonra boşansak daha kötü iste şöyle böyle eşim kardeşine dedi duydun işte seni itemiyor ne düşünüyorsun dedi beni istemeyeni ben hiç istemem dedi eşim aldı telefonu hemen git ailene söyle bu nişan bitti sen arayıp söylemezsen ben söylerim dedi 2 3 gün konuşamadı eşim ben ararım deyince korkmuş babasını aramış ben ayrıldım demiş kapatmış babası bizi arıyor yatıştırmaya çalışıyor eşim terslendi adamla kadın sen kalk otobüse bin 8 saatlik yolu gel neymiş oğlumuzu kötülemeyin biz şöyle aileyiz ağzıma geleni söyledim neymiş sahip çıkın diyorlar siz ne diyorsunuz nişan attı diye sokağa atacak değiliz olabilecek şeyler ben bunları söyledim ama dinleyen olmadı dedim eşim tanıdıklar diye fazla sert çıkışmadı kardeşi ne kadar istemiyorum dese de can atıyordu barışmak için bu sefer adam akıllı ben konuştum ses kaydını onlara da dinlettim beni çok cazgır bulmuşlar her neyse aradan 1 ay geçti ve görümcem onların evine yerleşti bu bize oldukça ters bir durum aradan 6 ay geçti tekrar barışıp yüzük takmışlar ve bize düşman oldu hele beni aramaz sormaz terler oldu ameliyat oldum aramadı numarasını değiştirdi vermedi bile eşim sen bari yapma arar soğuk durma sahipsiz hissetmesin kendini dedi numarasını vermeyeni ne arayacağım dedim kardeşine sormuş sen yengene numaranı vermedim mi diye sana verdim ya diyormuş eşim her lafında haklısın ama o istiyor kendi çilesi napim karışmayın diyormuş sizin fikirleriniz nelerdir
Son düzenleme: