Neden boyle düşünüyorsunuz? Tabii ki konu sahibi bakmak istemiyor, bir mecburiyeti yok. Ama bakacak biri varsa, neden gezmek icin cocuk birakilmasin? Insanin bazen cocuksuz sekilde alisveris yapmaya, esiyle basbasa zaman gecirmeye, arkadaşlarıyla bir kahve icmeye ihtiyaci olabiliyor.Tamamen suistimal başka bir şey değil. Hastalık olur okey bakılır da gezecek diye kimsenin çocuğuna bakılmaz
Önceden bende biraz senin gibi düşünürdüm, ama artık öyle düşünmemeye gayret ediyorum. Yaşadığımız olaylar v.s. yani hayat insanı olgunlaştırıyor, iyilik yap denize at demişler... Yaptığımız iyilikleri karşılık beklemeden içimizden gelerek yaparsak elbet bir gün bize geri dönecektir bu iyiliklet diye düşünüyorum ..,Allah bağışlasın amin kul kula muhtaç ama bu zamana kadar hep koştum yardıma baktım ettim gittim geldim bekarken kıymetim bilinmedi görevin dediler evlendim gurbete geldim yine kendi kendime mücadele ediyorum hayat bu ne gösterir bilinmezde yinede azcık ta olsa bi işimiz düşünce yapsalardı hep kaçtı kendi işleri olunca ee bak çocuğuna ne olur ki diyorlar..
İnşallah Rabbım görsün.Önceden bende biraz senin gibi düşünürdüm, ama artık öyle düşünmemeye gayret ediyorum. Yaşadığımız olaylar v.s. yani hayat insanı olgunlaştırıyor, iyilik yap denize at demişler... Yaptığımız iyilikleri karşılık beklemeden içimizden gelerek yaparsak elbet bir gün bize geri dönecektir bu iyiliklet diye düşünüyorum ..,
Kusura bakmayın ama işitme ve konuşma engeli olan bir kadının çocuğuna 2 saat baktiniz diye, ki bence bakmak kelimesi bebekler icin olur 9 yasinda kiz çocuğuna bakmak cok da bir emek gostegesi degil, ustelik bu cocuk eşinizin yeğeni, buralarda konu acip sikayetlenirseniz, bu insanlardan nasil kurtulurum diye sorarsaniz, Rabbiniz görmez.İnşallah Rabbım görsün.
Başkasına da bıraksa bıraktığı sorumluluk almak istemezdi çünkü çok yaramaz gerçekten laf anlamıyor kendine zarar veriyor. Yeni evliyim eşyalarıma verdiği zararı söylemiyorum ama eşyalara zarar verirken eline koluna bişe oluyor uğraş dur sonra.Ee madem o kadar rahatsızsanız o gün işim var deyin gelmesine engel olun. Eğer laf söz olursa da o kadar baktım laf yok benm işim olunca bir kere bakmayınca kötü mi oldum de ama kötü olacağını zannetmiyorum çünkü size mahkum görümce başka bırakacak kimsesi yok.
bu konuda üzüldüm görümcenize keşke bırakabilecek başka birileri olsaymış yakınında.
Görür ya da görmez bunu kimse bilemez. Engeli olduğu için zaten yeterince yardım cı olıyoruz başka konularda ama işin detayı da var sorumluluk gibi bunları diğer yazılarımda uuzn uzun yazdım duran bi çocuk değil gerçekten bakmak olıyır bu durumda balkondan uzanıyor dolaplara vurup. Aynayı indiricekti yani açıklama yapıorum size çünkü yanlış anlaşılıyorum sorumluluk almak kolay değilKusura bakmayın ama işitme ve konuşma engeli olan bir kadının çocuğuna 2 saat baktiniz diye, ki bence bakmak kelimesi bebekler icin olur 9 yasinda kiz çocuğuna bakmak cok da bir emek gostegesi degil, ustelik bu cocuk eşinizin yeğeni, buralarda konu acip sikayetlenirseniz, bu insanlardan nasil kurtulurum diye sorarsaniz, Rabbiniz görmez.
O zaman almayın. Sizin bakmaya gonlunuz yok. Mecburiyetiniz de yok. Cocuk melek de olsa, size yaranamaz. Istemiyorsunuz çünkü. Bakmayin cok basit. Bahane bulun.Görür ya da görmez bunu kimse bilemez. Engeli olduğu için zaten yeterince yardım cı olıyoruz başka konularda ama işin detayı da var sorumluluk gibi bunları diğer yazılarımda uuzn uzun yazdım duran bi çocuk değil gerçekten bakmak olıyır bu durumda balkondan uzanıyor dolaplara vurup. Aynayı indiricekti yani açıklama yapıorum size çünkü yanlış anlaşılıyorum sorumluluk almak kolay değil
Amin canım amin geçen gün bıraktığın da balkona çıkmış hep gözüm üstünde ama illa bişe oluyor balkona çıkmış dışarı uzanıyor uyarıyorum tamam dio 5 dk sonra dolabın kapaklrıno vurdu ayna iniyordu. İşte bak ne olcakki diyenlere de cewap olsun. İnsanlık hali benimde işim düşecek te alışınca daha baş edemiyorum canım
Sorumluluk tan kastım çocuğa zarar gelirse sorumlu olmuyormuyum. KoO zaman almayın. Sizin bakmaya gonlunuz yok. Mecburiyetiniz de yok. Cocuk melek de olsa, size yaranamaz. Istemiyorsunuz çünkü. Bakmayin cok basit. Bahane bulun.
Hayir uzerinize sorumluluk atip ne yapacak anlamiyorum, cocugun nufusunu size mi verecek. Icsellestirdim bu konuyu nedense
Öyle maalesef zor tabi başına iş gelse bitti...valla benimde çocuğum var elimden geldiğince bırakmamaya çalışıyorum daha hiç bırakmadım ama mecbur kalırsam o başka başkasının çocuğuna bakmak çok zorve insan istemiyor herkesin kendine göre işi gücü planı var yani
Eşiniz mi bakıyor yeğenine? İşe girin o zaman getiremezEvet canım net olmak lazım. Eşimde diyo ki yeğenimi sen evime almıyorsun diyor. Bide onla uğraş amann insan insana muhtaç ta fazla zorluyolar
Tek bi konuyla yargılammak lazım zamanında çok baktıkkkk ama duran biri değil kendine zarar verse ben sorumlu olmuyormuyum. Sorumluluk tan kastım bu nüfusuma vermeyeceğini bende biliyorumO zaman almayın. Sizin bakmaya gonlunuz yok. Mecburiyetiniz de yok. Cocuk melek de olsa, size yaranamaz. Istemiyorsunuz çünkü. Bakmayin cok basit. Bahane bulun.
Hayir uzerinize sorumluluk atip ne yapacak anlamiyorum, cocugun nufusunu size mi verecek. Icsellestirdim bu konuyu nedense
Eşiniz mi bakıyor yeğenine? İşe girin o zaman getiremez
Yok eşim çalışıyor o bakamaz bana getiriyor getirirken eşimi arıyor ama gelcek die benide değilEşiniz mi bakıyor yeğenine? İşe girin o zaman getiremez
9 yaşındaymış.Görümcemin geçen gün hastane de işi vardı istemeye istemeye gelsin dedim sonra bi dhaa bi daha bırakınca dedim alışacak en son. Şuan pandemi olduğu için 9 yaşında çocuk çıkarmak istemiyor. Bende alışşsın istemiyorum arada kaldım
Merhaba görümcemin işi oldukça çocuğu bırakıp gidiyor alışmasını istemiyorum eşime deyince üzülüyor gelmesin diyemiyoruz kayınvalidem küscek eşimle aram açılcak kötü gelin olcam ama bende kendimi kullanılmış gibi hissediyorum ya sevmiyorum bide başkasının çocuğu yaramaz bide strese giriyorum nasıl Dicem ne yapcam bilmiyorum çok arada kaldım. Lütfen fikir verip yardım edinnnnn
Ayda bir değil 2 hafta da 39 yaşındaymış.
Sürekli olmadığı sürece gelebilir bence, emin olun ileride sizin daha çok işiniz düşecek
Geleceğe yatırımın en güzeli şuan koca çocuğa birkaç saat tahammül etmektir.
Ama yineliyorum, sürekli olmadığında.
Ayda bir falan gayet olabilir.
Bekarlar mı yazıyor acaba konu sahibine gaz veriyorlar..Neden boyle düşünüyorsunuz? Tabii ki konu sahibi bakmak istemiyor, bir mecburiyeti yok. Ama bakacak biri varsa, neden gezmek icin cocuk birakilmasin? Insanin bazen cocuksuz sekilde alisveris yapmaya, esiyle basbasa zaman gecirmeye, arkadaşlarıyla bir kahve icmeye ihtiyaci olabiliyor.
Boyle durumlarda anneanne, babaanne, hala teyze dayi kuzen yeğen komşu.. artik samimiyet durumuna gore
Bana ne konuda gaz vereceklerBekarlar mı yazıyor acaba konu sahibine gaz veriyorlar..
Bu bir kez mi oldu, yoksa her 5 günde bir geliyor mu aylardır...Ayda bir değil 2 hafta da 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?