Görümcemin çocuk bırakması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte bakın karşılıklı
Alakası yok. Görümcemin çocuklarına şunu yapma desem görümcem ağlayacak duruma geliyor zoruna gidiyor. Eşim de yeğenlerine dur dese ablası hemen kızıyor çocuğuma böyle diyemezsin diye. Böyle olunca çocuk bize saygı duymuyor ve geldiği zaman bizi adam yerine koymuyor. Ama ablam ve eniştem öyle değil. Yeğenim yaramazlık yaptığı zaman annesi gibi müdehale edebiliyorum çünkü onlarla öyle bir bağım var. Ve ablam asla çocuklarıma böyle deme kızma bağırma demez aksine teyzenizi eniştenizi dinleyin der. Ben A dediğim de B anlayan görümcemin çocuklarına bakmak ve evimin huzurunu bozmak zorunda değilim. Herkes kendi düzenine ve insanına göre konuşsun lütfen.

Ee o zaman sız de kendı düzenınıze göre bu konuya yorum yapmış oluyorsunuz burda görümce sızın görümceniz gıbı değilde neyse

Sadece hastane ye giderken bırakıyor değil diğer işlerinde de bıraktı yanlış aktatamayn lütfen. Ayrıca madem konumla bu kadar ilgilendinz tam okuyunuz ailesi rahat yetiştirmiş ten kastım kendisinin rahatça yapabileceği işleri bile yaptırmamışlar hal böyle olunca kendi çocuğu ile bile ilgilenemez halde şuan ödev sadece bir örnekti. Şuan onun ailesi yok ee ne oluyor en basit yapılacak bişe yi bile yapamıyor. Engel durumundan beni eleştirmeyniz gereken yardım yapılıyor zaten.

Diğer işler ne ? Ben ılla bakın demedım burda sıze kımse demezde bız ılerde ılla kı bır sızınde herhangı durumumuz olduğunda bırakacağınız zamanlar olabılır dedık sizi düşünüyoruz. Çalışmıyorum ben kendım bakarım dıyorsunuz tamam ama emın olun öyle olmayacak en basıtı eşinizle başbaşa kalmak isteyeceksınız sızde görğmcenize bırakabılırsınız dıyoruz

Sizin bu konu bu kadar zorunuza gittiğine göre çocuğunu her daim birilerine paketleyen tiplerden olmalısınız. Neyseeee
Bu arada sızde ablanıza paketlemış oluyorsunuz neyse muhattap olmaya gerek yok herkes yorumunu ıstedığı gıbı yapar

Valla şimdiye kadar işim düştü hep kaçtı kendi

Sadece bırakmak olarak bakmayın olaya bebeğiniz size yapışık olur banyoya girmek lüks olur var öyle anneler sonra bakmak istemediğiniz çocuk gelir bebeğinizi oyalar sizde rahatcana ev işlerinizi bakiminizi halledersiniz :)

2. Bebeğe hamile olursunuz hastane işleri alışveriş vs olur yine işiniz düşer ..şimdi işiniz dusmeyebilir ama iyi düşünün.. Allah korusun engellide olabilir vs vs hayat müşterek haftada 1 in lafı yapılmamalı heleki 9 yaşında

Düşün düşün aynen bende çok düşünürüm aslında da bu zamana kadar hep kaçtılar ama işim düşünce ona ne demeli

Düşün düşün aynen bende çok düşünürüm aslında da bu zamana kadar hep kaçtılar ama işim düşünce ona ne demeli
Bu yüzden çoğu işimi tek başıma yaptım. Karşılık sa, evet benim yaptığım halde karşılığı gelmedi

Evet bazı ınsanlara yuz verdıkce astar ıstıyorlar.cocuklarımı amelıyat olurken borakacagım kımsem olmadıgı gunler oldu. Sımdı var sukur bı kac arkadadım kv falan ama gerekmedıkce bırakmıyorum onlemlerımızı alıp goturuyorum cocukları. Arkadaslarımında cocuklarına bana ıhtıyacı oldugu zaman bakıyorum. Sen sımdı esın kv de onlardan cekınıyorum dıyorsun esınle konus burda anlattıgın gıbı anlat bı es yegenıne bakmıyor dıye aranızı bozacaksa bozdun kv yı zaten ılgılendırmez. Napacak esın senımı bosayacak belkı bır ıkı kavga edeceksınız surat yapacak sonra alısacak. Yapmaya devam ettıgın surece bu korkuyla daha cok yuklenırler. Kocaman kadınsın ne yapıp ne yapmayacağına sen karar verırsın.

Tuvalete gitmek bile lüks oluyor bazen bacııııııım , çok çektim bu konuda :)

Sık sık derken ne sıklıkta bırakıyor çocukta küçük değil sizi yoracak üzecek bir çocuk değilse işiniz de yoksa hastaneye ne biliyim pazara giderken bırakılabilir insanız yani biz komşu çocuklarına bile çok baktık ama gorumceni ya da çocuğu sevmiyorsan uygunsuz davranışlarını gorduysen ayrı yoksa bakılır yani nolcak 9 yaşında çocuk surda kenarda oturacak

Tek bi konuyla yargılammak lazım zamanında çok baktıkkkk ama duran biri değil kendine zarar verse ben sorumlu olmuyormuyum. Sorumluluk tan kastım bu nüfusuma vermeyeceğini bende biliyorum
Sizin bakmaya gonlunuz yok. Apaçık belli. Cocugun whatsapptan sorduğu soru bile rahatsiz etmis sizi.
Bakmak zorunda da degilsiniz zaten. Bunlar insanin kendi inisiyatifinde olan seyler. Yarin da siz cocugunuzu birakip acil bir yere gitmek zorunda kalırsınız, belki o zaman anlarsiniz.
Sorumluluk konusunda haklisiniz. Kendi kiz kardesinizin cocugu olsa da aynisini dusunur muydunuz?

Şimdiye kadar düşen işlerimde kendisi hep kaçtı ama.ben ona rağmen başka konularda da olsa destek oldum neyse bakmazsa bakmasın Allah büyük anam var bacım var kendileri bilir kimse yoksa kendim başımın çaresine bakıcam şimdiye kadar hep öyle oldu çünkü. Mesele görümce olarak algılanmasın burda ki bütün görümcelerin fikri aynı yönde çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…