Görümcemin abisine beni şikayet etmesi

Önceden olsa yapardım neden böyle dedi yaptı diye huzursuzluk çıkarırdım ama sizleri dinleye dinleye evliliğime yansıtmıyorum ve çok tartışmıyoruz da. Teşekkürler

diyorum ya ne seni ne görümceni tanırım

ama insan sarrafı yaptı beni bu hayat

farklıya karşı direnç vardır, bilmediğinden korkan insanoğlu

yıllarca gök gürültüsünden, güneş tutulmasından vs de anlam veremediği için korkmuş

sizin yaşamınıza dair bir fikri yok aslında var, kötü yola düşmeyi anlatan Yeşilçam filmleri kadar :)))

yani burada da okuyoruz eşimin arabasına kadın iş arkadaşı binemez yahut ben de erkeğin arabasına binmem diyenleri

burada yazanlar bir kuşak daha genç online platformda yazışacak kadar güncel hayata dahil

o nedenle üst kuşak için yaşam farklı

bak benden daha genç bir erkek arkadaş anlatmıştı

30lu yaşlarda evlenmiş

eşi kuaföre gideceğim demiş, sohbete devam etmiş kuaförü erkek

şimdi adam tatlı tatlı anlatıyor bu kuaförde ne olur ben hiç bilmem hep böyle kapalı kapılar vardır diyor

bizimkiler kapalıdır düğünden düğüne kuaföre gidilir çocukken bile almazlardı içeri hep merak etmişimdir, bir de eşim erkek kuaföre gideceğim diyor

neden ona gidiyorsun vs kadın başlamış sohbet babında erkekler daha iyi yapıyor, işini ehli şöyle böyle

iyice gerildim diyor, adamı öve öve bitiremedi

kadın da anlamış bunu, ee demiş sen de gel

ben demiş ne yapacağım kuaförde oturursun kahve içersin işte X in muhabbeti de güzeldir sana uyar tanışırsın vs

ilk gittim, çok çekindim ama şimdi alıştım adamla ava bile gidiyorum diye anlatmıştı

bu olaydaki adam üniversite mezunu yetişkinlere öğretmenlik yapan bir adam, keza kadın da iş hayatının içerisinde uzun sarı saçlı bakımlı ojeli vs, adam da bu tarz ortamlara alışkın

bunları kişileri kategorize etmek için anlatmadım, yani dışarıdan yaşamları böyle görünenlere dahi çoğu şey garip gelebiliyor

bu nedenle onları kendi halinde bırakıp kendi hayatını yaşaman, eşini de alttan alta bilinçlendirmen gerekiyor

çenem düştü ama yazayım

yaşlılar yeni durumlara daha zor adapte olur, bir de seçenek sunan ona eski düzenini yaşatmasına imkan tanıyan olursa o hep o bildiği düzende kalmayı tercih eder

kv dem dediğim dediktir görümcem dediğini yapar ama fazla huysuzdur

neyse geçenlerde eşim gitti alışveriş yapılacak denmiş online aldık eve geldi bayağı beğenerek dolaba yerleştirmiş

aradan bir iki ay geçti eşim gene gitmiş gene geçenkilerden alalım demiş aldık

görümcem diyor ki ben ona yıllardır marketten et almaya ikna edemedim sen nasıl ettin, hem de online sen bile gidip almadın eve geldi

işin sırrı eşim ikna etmemiş, o an eşime muhtaç ne derse yapacak biliyor ki benden bu kadar der onu nazlamaz, ama görümcem yalvardım şuradan alayım diye de kabul etmedi diyor

çünkü ısrar ederse dediğinin yapılacağını biliyor

yaşlılar da tıpkı bebekler gibi kim daha inatçı aşamasındalar

eğer biraz bastırınca bu seferlik olsun derseniz hep bastırırlar ama aslında olabilecek bir şeye bir kere hayır dedi iseniz ve dönmezseniz bir süre sonra sizi öyle kabul edip ısrarı keserler ancak "aman neyse bu sefer de öyle olsun" derseniz bir sonra asla olmayacak konu çok uzar günlerce ısrar eder

işte yakın olunca ayrı olma bilinci geç gelişiyor

yani ha siz ha biz ne fark eder

ortak alır ortak yeriz mantığının kalan bölümü

yavaş yavaş geçecek ama çok takılırsan sen kaybedersin

onu olduğu gibi kabul edip sen yoluna bakacaksın

sadece bunu yaşayan tek sen değilsin yani bunları sadece senin kv den yapmıyor bunu unutma

insanlar kendilerini yalnız, çaresiz en kötüsü bana gelmiş hissediyor

ama instagramdaki mutlu pozu olan çoğu kişinin de kv si benzer

Eşinizin dediği gibi "Derde bak"

Tek işleri güçleri magazin aracı olqrak seni görüyorlar . Ondan herseyini takip edip ilgili merciii olan eşine sorgulatiyorlar.
Takma. Onların isteğini değil kendi isteğini gerçekleştir bir iki zaman sonra bıkarlar

Canı çekmiştir ne var ki bunda bence sizde art niyetlisin onlara karşı

Neyimerakediyorum biliyor musunuz.
Bu kvler gelin yokken ne yapıyordu. O kahvaltı iki kişi ile olmuyorsa yıllarca nasıl yasadılar.
Benim eşim de ilk yıllarda baskı yapıyordu
Sen cevre edindin annemi katıyorsun diye.
E annem 60 sene yasamış ben yokken yasaya almış mı. Bana mı ihtiyacı var dedim. Akıl dışı gercekten

Bende bir görümceyim..ben gerçekten gelinimizi görmek isteseydim abime söylemek yerine yengeme bir beş dakika ugrardım yada yenge ben geldim bir kahve içelim nasılsın özledim seni derdim.yani sizi görmek istemesi insani şeyler ama bu tabloda biraz açık arama var gibi..bide hep sizden beklemek yerine kendileri adım atmalılar.

Sizene benim kuaförümden demek istiyorum

Kendileri adım atmak gelmezler çıkmazlar genelde açık arar ve eleştirirler yaptığım hiçbirşeyide beğenmezler. Bende görümceyim bi kere bile abime şikayet etmemişimdir

Eşimde yıllardır markete gitmemiş ee evde yoğurt yok gönderiyorum onada laf ediyorlar evde kocam var ben mi gidicem ? Herşeye eleştiri. Ben ilk başlarda neyse tamam bu seferde geleyim uğrayım o da anadır kardeştir dedim ama uğramayınca hemen lafını yaptıklarına inanamıyorum. Nasıl bu kadar insan sarrafı oldunuz?

Bende öyle düşünüyorum bunu sadece biz yaşamıyoruz eskisi kadar takmıyorum kendimi üzmüyorum sinirlenmeyorum bu da geçecek diyorum arada işte ayıp mı oldu acaba ya diye düşünüyorum.

Sanki yıllarca bizi beklemişler

Onlar karışmamalılar da siz neden yalan söylüyorsunuz? İzinlisinizse burda utanacak ne var? Ya da her dışarı çıktığınızda uğramalı mısınız ki? Siz böyle gizli saklı işler yapınca onlar da haklı olduklarını düşünürler üstünüze gelirler

Yoo onların istediğini yapma.
Boşver
Ne ters git ne düz git.
Kendi bildigini yap.
Onalrin seni manipüle etmesine izin verme.
Ya gezmeye gidiyoruz görümcem çocuğunu veriyor eşimin kucağına kocasıyla geziyor al git dayıya diyor. Ben de afedersiniz kalıyorum mal gibi. Çocuk üzerinden kendilerine bağlıyorlar al dayısı para ver dayısı götür dayısı gezdir dayısı gel dayısı beni takan yok yokmuşum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…