Yalan söylemedim canım iznim sabah belli oldu. Çalışıcaktım normalde. İşte her dışarı gittiğimde uğramam mı gerekiyordu ?Onlar karışmamalılar da siz neden yalan söylüyorsunuz? İzinlisinizse burda utanacak ne var? Ya da her dışarı çıktığınızda uğramalı mısınız ki? Siz böyle gizli saklı işler yapınca onlar da haklı olduklarını düşünürler üstünüze gelirler
Eşine söyle çocukla rahat edilmiyor valla. Benimde oğlum var ama hiç rahat ettirmiyorYa gezmeye gidiyoruz görümcem çocuğunu veriyor eşimin kucağına kocasıyla geziyor al git dayıya diyor. Ben de afedersiniz kalıyorum mal gibi. Çocuk üzerinden kendilerine bağlıyorlar al dayısı para ver dayısı götür dayısı gezdir dayısı gel dayısı beni takan yok yokmuşum gibi.
Yanlış anlamaz mı ? Yani yiğeni sonuçta nasıl gelme dicem ki ?Eşine söyle çocukla rahat edilmiyor valla. Benimde oğlum var ama hiç rahat ettirmiyor
Sakın sakın bişey demeHiç demeye tenezuul etme
Bunu gerçekten ciddi soruyor musunuz? Merak ediyorum yani. Tabi ki hayır neden uğrayasınız? Siz böyle bir şey ister misiniz? Ben gelecekte gelinim olsa böyle yakın şahsen çat pat gelmesini istemem.Yalan söylemedim canım iznim sabah belli oldu. Çalışıcaktım normalde. İşte her dışarı gittiğimde uğramam mı gerekiyordu ?
Ne yapıyorlardı ki ne diyorlardı eşine ?Sakın sakın bişey deme
Demediğinde bunları yapan desen ne demez.
Bak ben bugüne kadar hiç agzımj acamadım. Yine de parmağına dolamışlar. Yani maksimum surat asıp mesafe koymuşumdır onu da koydum yalan yok keske daha da geri dursaymışum neler denmedi ki. Ben azı bir iki olay olunca eşim olmadan gitmeme kararı aldım ( mecbur kalmadıkça kv ile basbasa kalmam) ne oldu biliyor musunuz eşimin bildiği hatta sahit oldugu konuları farklı aksettirirler.
Yani demek ki eşim olmadan biz görüşsek sen yokken bu oldu o oldu diyip eşimi nasılmanipule edecekti belki de. İnanın bilmeden nasıl doğru yapmışım da haberim yokmuş. Aman aman agzınızı acmayın sakın
Bi laf vardır dostuna yakın ol düşmanına daha yakın.
Nasıl aldı ağzının payını?Yakında olsa uzakta olsa bazı aileler böyle ne yazıkkibenimkiler uzaktada ne oluyor tlfla bile yetiyorlardı canımıza yada senede iki defa görmemizle bile huzur bozuyorlardı.
İlk zamanlar tecrübesizlik galiba şikayet ederdim eşime anlasın görsün diye çünkü eşimde çok saftır görmez gözünün önündekileri ister aile ister dışarıdakiler olsun. Baktım benim kv görümce politikacı eşime belli etmeden birşeyler yapmaya çalışıyorlar eşime şikayet etmiyorum gülüp geçiyorum. Dayanamayıp kv en son beni şikayet etti aldı ağzının payınıeşimde herşeyin farkında artık ben birşey yapmamış konumunda buluyorum kendimi ve böyle çok mutluyum.
Madem öyle kazdıkları kuyulara kendileri düşsünler boşverin ama sizde politikacı olun. Anandır bacındır gülüm diyin eşinize ama bildiğiniz yoldan şaşmayın böyle devam
Bende uğramam gerektiğini düşünmediğim için uğramadım zaten nedir bu tüyden nem kapmak anlamıyorum.Bunu gerçekten ciddi soruyor musunuz? Merak ediyorum yani. Tabi ki hayır neden uğrayasınız? Siz böyle bir şey ister misiniz? Ben gelecekte gelinim olsa böyle yakın şahsen çat pat gelmesini istemem.
Görümce de mi kvlerle gidecek? Gitmeyecekse onunla yakın yaşanmaz. Yani sizden farklı kavga etmeyi bilen sözünü söyleyen biri olsa kalırdı da sizi daha çok üzerler. Sakin birine benziyorsunuz, bunu kesinlikle kötü anlamda söylemiyorum. Eşiniz de öyle.Bende uğramam gerektiğini düşünmediğim için uğramadım zaten nedir bu tüyden nem kapmak anlamıyorum.
E hep duruyor muYanlış anlamaz mı ? Yani yiğeni sonuçta nasıl gelme dicem ki ?
Canım bir defasında kv mi bir hafta aramadım sinir oldum da en son dedim bir arayayım ne yapıyor. Hastalanmış güzelce konuştum büyükten olsa şöyle böyle yap dedim o tabi tavırlı. Sonra kapattık. İçim rahat etmedi kadın hastaymış kırılmıştır dedim aradım açmadı ikinciye aradım açmadı sen misin açmayan trip yapan koca kadın. Konuşmadık 2 ayı geçti birbirimizi aramadık. Eşime de söylemedim tlf kaydını da silmedim.Nasıl aldı ağzının payını?
Ben sakinimdir genelde tartışmaya girmem cevap vermem sesimi yükseltmem kimsenin bişeyine yorum yapmam karışmam. Görümcem gitmicek arka sokaktalar onunlada mesafe koydum ayda 2 3 kere falan gidip geliriz çok değil. Eşim aksine daha çok sesi çıkar ama ailesi karşılık verdiği için mevzu çıkıcak şimdi der susar kendi istediğimizi yaparız.Görümce de mi kvlerle gidecek? Gitmeyecekse onunla yakın yaşanmaz. Yani sizden farklı kavga etmeyi bilen sözünü söyleyen biri olsa kalırdı da sizi daha çok üzerler. Sakin birine benziyorsunuz, bunu kesinlikle kötü anlamda söylemiyorum. Eşiniz de öyle.
Küçük daha 2 bile değil.E hep duruyor mu
Kaç yaşında.
Buradaki sefere senle şuraya gidelim diye erteleyebilirsib
Anneye muhtaç.Küçük daha 2 bile değil.
Rahatım lakin yinede sinirlendim ve soğudumSenin iş kolay çünkü koca akıllı ve senden yana . Seninde yapman gereken tek şey oh vaktim de vardı gitmedim size rahatlığında olmak
Alıştırmışlar dayısına aksine annesinde durmuyor. Sanki kendi çocuğun desem olmazAnneye muhtaç.
Durmuyor ağlıyor de.
Bu beni etkilese bile mi ? Beni bunaltsalarda mı ? Adıma karar verseler bile mi ? O kadar çok şey söylemek istiyorum ki.Başkalarının beklentilerini kafanıza takmayın. Tek odak noktan eşinle aranı aileler yüzünden bozmamak olsun. Birbirinizden haberdar olun ve aileleri hakkında kötü yorumda bulunmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?