• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz

Psikolojimde yerinde sakın bana saplantılı demeyin diyip hiç ara vermeden 2 senedir bu ablaya ait konu açıyorsun.

hemide 6 farklı üyelik ile...

sen iyiysen bizde iyiyiz ama sen iyi değilsin...

kardeşin umuyorum görümcene kilosunla altın alır... sende çatla patla

Son düzenleme:
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
dedikodu da zirvedesiniz maşallahhh

Sırayla cocuklarimizi okuldan aldığımız bir bayan var.. Öğlen ben götürüyorum akşam o getiriyor okuldan.. Bir gun okuldan dönerken hepsi senin mi masallah arka arkaya falan demişler.. Gelmiş bunu kocama anlatıyor hepsini benim sandılar futbol takimi gibi dediler düşünsene benim 4 cocugumun olduğunu dedi.. kocamin da bir hoşuna gitti bir hoşuna gitti kahkaha atıyor.. Oluuur diyor teyzemin 6 oğlu var diyor.. Ne bu simdi kizlar esimede kızgınım kadinada..cilvemi bu?

bu konuyu cilve mi diye açtın ben sana daha ne diyeyim?

Şimdi diyeceksiniz ki kazen neden böyle yapıyorsun. Yahu sıkıldıkça üyelik alıyor bir değil iki değil 6 oldu. Sizde konuların tamamını bilin ki ona göre yorum yapın.

yemin ediyorum BDV bölümünden 50 tane seymen ağa dizisi çıkar.

Şimdi diyeceksiniz ki kazen neden böyle yapıyorsun. Yahu sıkıldıkça üyelik alıyor bir değil iki değil 6 oldu. Sizde konuların tamamını bilin ki ona göre yorum yapın.

yemin ediyorum BDV bölümünden 50 tane seymen ağa dizisi çıkar.
Seymen ağa da çıkar , kemalim yapmaz da çıkar :D

[
Seymen ağa da çıkar , kemalim yapmaz da çıkar :D
Kemalim yapmaz demiyor, bilakis kemal'den şüpeleniyor ama sözkonusu gelin ve eşinin arasındaki ilişki ortaya çıkınca iyi şeyler olmayacağını ve yıllarca kendisi kemalin ailesinden
Çektiği için öyle kemali hemen boşamayacağını, kemalin parasını yiyeceğini söyleyip boşanmam demişti.

Psikolojimde yerinde sakın bana saplantılı demeyin diyip hiç ara vermeden 2 senedir bu ablaya ait konu açıyorsun.

hemide 6 farklı üyelik ile...

sen iyiysen bizde iyiyiz ama sen iyi değilsin...

kardeşin umuyorum görümcene kilosunla altın alır... sende çatla patla
Gelin kocası dahil tüm aileden ilgi sevgi görüyor ben kocamdan bir yudum bişey görmüyorum diye üzülünür hayıflanılır belki ama böyle iğrenç ithamlarda da bulunulmaz ya, yazık. Bunu yapan her şeyi yapar, Allah gelinin gözünü açsın, yardımcısı olsun.

Sizlik bir durum yok. Eşiyle arası sadecs sizin yanınızda degıl hep kötü.

777004B4-2BD0-455A-833E-983225F85299.png
Arkadaşlar bu konu sahibi takıntılı ya da çift karakterlerli falan . Bir de sanki görümceymiş gibi konu açmış bakın konularına. Hastalıklı biri bence.

Back