Görümceme olan borc

Sıkışmayı seçersem Hazirandan sonra benim gün parası vermek zorunda kalmam Sonuçta o da her ay 400 lira para yani Ama sıkışırsam da yine de az değil 6 ay boyunca yiyip içmeyip biriktirmem gerekiyor o yüzden yani mantık açısından Hani sizlere olsanız neler yapardınız diye o açıdan sordum yani görümcemi ilgilendirecek ona o ay vermeyeyim ya da vereyim diyebileceğim bir şey sözkonusu zaten değil güne Girsem de Haziran'da vereceğim girmesem de vereceğim Hani siz sıkışmayı mı göze alırdınız yoksa sıkışma mayı mı diye sordum

Ya bilmiyorum aslinda, ne kadar sıkışacagima bagli. Nefes alamicak kadarsa bunu goze almam ayda 400 oderim rahatsiz etmez.
Bi de soyle bi durum var ya 1000 lira koycam der koyamazsaniz, cok sıkısıp harcamak zorunda kalirsaniz ya da ekstra bi masraf cikar da kenara o miktari koyamazsaniz. O yuzden gün daha mantikli bence

Aynen benim babam da öyle söyledim güne girersen mecbur kalırsın ödersin dedi ama diğer türlü şunu alayım da bir dahaki ay şu kadar atarım dediğin zaman iş bozulur diye O da günü mantıklı buldum eşimle konuştum O da iyi olabilir mantıklı Güney girersen ayda 1000 atabiliriz diye de konuştuğumuza göre 400 lira gün parası ödersin yine En azından Ayrıyetten bir çeyrek daha alabiliriz diye de konuşunca Benim de işime geldi sadece gün parası değil bir çeyrek daha yeri geldiğinde atarsan ben daha karlı çıkarım o yüzden en iyisi gün

Altin su aralar cok oynak.
Mayis ayinda elinize gecen para, 40 gr bilezik almaya muhtemelen yetmeyecektir.
Yerinizde olsam, maas bankamda hemen bir altin hesabi acar, elime ne gecerse yatirirdim.
Bu sekilde paraniz birikir. Ustelik altin degerinde olur.
Odeme gunu geldiginde de ceker, bilezikleri alirdim.
Yani kendinizi biraz zorlayin.
Allah odeme kolayligi versin.

Sağ olun Çok teşekkür ederim fikriniz için eşimle konuştum Biz de öyle yapmayı düşünüyoruz Yani hem güne gireceğim Hem oraya para bağlayacağım hem de Ayrıyetten kenara altın alıp Haziran ayı geldiği zaman altın olarak aynı değerde bozdura bileceğim fikirleriniz gerçekten çok önemliydi benim için biz de öyle yapmayı düşünüyoruz şimdi Yani hem güne de kendimi bağlayacağım hem de Ayrıyetten altında alıp kenara atacağım

Görümceme 400 lira para vermeyeceğim 15 kişilik güne 400 lira adı altında girip d5600 lira para alacağım oradan iki buçuk milyar da bende var ediyor 8 milyar Umarım daha iyi anladınız şimdi
içimde bır ukte var dıyodum oda buymuş meğer.

anlamadiginiz acik ortada anlattim diye kalkip dalga gececeginize hic dahil olmayabilirdiniz anlamadiginiz konuya
dalga geçmedimki.sankı alacaklıymışım gıbı davrandığınız için nükte yaptım

Girdiginiz günü ilk size verirlerse evet mantikli olabilir, gelicek paranizda warmis haziran gellmeden bile odeyebilirsiniz.

Madem 1000tl ayırma şansın var.
Eşinle konuşup güne girmeye de karar vermişsin.

Yerinde olsam güne bir kişilik değil iki kişilik girerdim.
Nasılsa 1000lirayı gözden çıkarmışım
Günden hem görümcenin borcunu hallederim
Hem birikim yapmış olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…