Evet 60 grami altin olarak verdim simdi 40gramida oyle yapacagm gerekeni o onun bilincindeyimBu arada altın alınca altın olarak ödemek gerekiyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümceme olan borc
- Konu Sahibi Mavistez
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- altın borcu görümce borç
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Malesef oyle bende oyle dusunuyorum oyuzden elimde ne var ne yok gezmeye giymeye birakmadan kenara altin alirmkenara atacağınızı altına çevirip atın mutlaka. önümüz seçim, döviz-altın alıp başını gidecek muhtemelen.
haziran da alsanız da o para ile daha az gr altın almış olacaksınız büyük ihtimalle.
Tesekkur ederim fikriniz icin evet malesef danismadan girdi bu kazik yola o odeyebilecegini dusunuyo sikila sikila odenecek zaten ama onunla beraber yaptigi bu sorumsuz hareketin sonuclarina katlanmakta beni bi hayli yordu belki birz daha oderz diye siklmadan oyuzden aklima gune girmek geldi ama en iyisi fazla fazla kenara koymak bidaha bitle sorumsuzca davranacagini sanmiyorum zaten buyuk olayli tartstimYanlis anlamayin ama size sormadan is yapan esiniz. O sizin kadar dertlenmiyormus takma diyormus. Bunu en cok esinizin dusunmesi gerekmez mi. Birakin odeme planini o yapsin. Bir daha danisarak is yapar belki. Cevabim da gün ile degilde para biriktirerek odeme yapmaniz
- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
Erkeğin cebinde parası olmadan altına araba çekmesi merakını aklım almıyor. Sanirim yilbasindan once sifir araclara vergi ve hurda indirimi olunca bedava sanip almaliyim psikolojisine dusenlerden. Ayrıca eşlerin borçlar muteselsildir yani ortaktır. Eşine danışıp onay almadan, babasıyla danasiyla karar verip araba almak, borca girmek hiç hoş değil. Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsınız o konuda geçmiş olsun ama eşiniz de umarim ders almıştır.
Ödemeniz konusunda da siz bilirsiniz ama bu işin stresini siz cekmeyin. O parayı isteyen siz değilsiniz. Kendinizden de kısmayın. Güne gidin ister gezin ben buna borç verdim diye milletin gezmesine tatiline takan tipler borç vermesin daha iyi. Bu tarz şeylere maruz kalmamak için bankayla halletmek en iyisi tabii. Her neyse sonuç olarak borcu çeken harcına katlansın buralarda dertlenmeyin derim.
Ödemeniz konusunda da siz bilirsiniz ama bu işin stresini siz cekmeyin. O parayı isteyen siz değilsiniz. Kendinizden de kısmayın. Güne gidin ister gezin ben buna borç verdim diye milletin gezmesine tatiline takan tipler borç vermesin daha iyi. Bu tarz şeylere maruz kalmamak için bankayla halletmek en iyisi tabii. Her neyse sonuç olarak borcu çeken harcına katlansın buralarda dertlenmeyin derim.
Dogru soyluyosunuz odeme gucu var maasi iyi derdi bana dusuyo kendimi bosuna parcaliyorum bana sormadan bi is yapiyo ama oderken fedakarlik benden niye bekleniyor zaten bu olaylar olunca is bosanmaya geldi evde oda bana bulasmayacagini bana hissettirmeden halledecegini soylesede kenara atacagi para az degil ister istemez benide dara sokucak diye strese girdim gorumcem ben cemiyet yapana kadar vakti var dedi ama daha verdkten iki ay sonra esim yokken bana soylenmeye basladi bende ben senden borc almadm kim aldiysa sikiyosa git kardesini ezikle dedim esimdende korkarlar ona yapamadklarini bana yapiyolar bende patladm kimse yok yani gozumde sadece biran once odensin istedigimden bu cabam ama yine kendimi paraliyorum dogru diyosunuz gercektenErkeğin cebinde parası olmadan altına araba çekmesi merakını aklım almıyor. Sanirim yilbasindan once sifir araclara vergi ve hurda indirimi olunca bedava sanip almaliyim psikolojisine dusenlerden. Ayrıca eşlerin borçlar muteselsildir yani ortaktır. Eşine danışıp onay almadan, babasıyla danasiyla karar verip araba almak, borca girmek hiç hoş değil. Çok kötü bir talihsizlik yaşamışsınız o konuda geçmiş olsun ama eşiniz de umarim ders almıştır.
- 2 Ekim 2018
- 467
- 1.110
- 63
Hiiiç paralama kendini ciddi diyorum. Tabii ki seni de etkileyecek bir durum ama en azından stresini bu kadar yaşama. Olmuş bir olay ama önemli olan bu kafanın değişmesi. Sana hissettirmeyecegim dediyse öyle olur umarim çok da lafını etme. Gorumcen eşinden çekinip sana söyleniyorsa boşa çıkar sinsiligini. gerekiyorsa yuzlestir . adamından istesin parasını. Biliyor sana huzursuzluk tohumu katınca sürekli eşini bu konuda sıkboğaz edeceğini o yüzden sana oynuyor.
- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
Yok ben sizin yerinizde olsam calisir keyfime bakarim. Yerim ,icerim,giyinir kusanirim,hayatimi yasarim. Onun borclarini odemem. Madem bana sormuyor borcu alirken,tasasi da bana dusmez. Ama simdi calismayarak onun actigi sefaleti yasiyorsunuz. Calisiyor olsaniz bu rezilligi cekmezdiniz. O acidan soyledim. Tamam hayat musterek ama boyle kocayla degilElimde meslegim yok ama cok sukur aklim yerinde arkama bakmadan gidecegimi ona muhtac yasamayacagimi bilir evet kadinin kendi maddi ozgurlugu olmasi cok guzel bisey ama meslek sahibi olmadgm icin su donemde calisip onun cikardigi borclari odemek adina hic calismam benim rizam olsaydi neyse oyuzden bu kizginligim
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Ben de borcum varsa uyuyamam o yüzden şahıslardan borç almadım hiç. Kyk borcu bile ödeyene kadar battı bana. Borç verdiysem hiç uyuyamamSebep ne olursa olsun akrabadan borç alındıysa zamanında hatta mümkünse ilk fırsatta borcu kapatmak lazım. Ben olsam kendimi sıkarım. Borç varken uyuyamayanlardanım.
- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.128
- 208
Erkekler bu konularda çok düşüncesiz olabiliyor. Siz de gorumcenize git derdini kardeşine anlat deyin. Kocanıza da anlatın durumu. Sizi muhattap etmesin.O konuda haklisiniz ama bende inanin biktim sonuclarini cekmekten iyizden cozum uretme cabasina girdim savsaklansin istemiyorum hedef o ayda bitirmek gorumcemin laflarinin altindada cok eziliyorm sanki kapisina bilezk istemeye ben gitmisim gbi derdini bana yakinmasndanda biktm oyuzden bu cabaya girdm
Allah kolaylik versin. Benim annemle kayinvalideme borcum var. İki ayri gune girdim her ay 400 biriktirmis olcam Nisan ayina kadar ama cok kucuk bir meblag odemis oolcaz.. bekledigim 3.500 gelecek var ama bellide degil :/ birine 3000 digerine 9000 var daha. Borc alalida bir yil oldu. İnan evime dogru duzgun birsey almaya cekiniyorum. Aylardir bir yere gezmeye disarida yemeye cikmadik kotu birsey dusunurler diye. Cokta pisman olduk bankadan cekseydik keske dedik. İnsallah alnimizin akıyla oderizde kurtuluruz
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Şimdi 8bin ama siz taksit taksit ödeyene kadar artar o. Kadın size gram gram vermiş,siz de ona gram gram odeyeceksiniz mecburen. O yüzden 6 ay ya da daha kısa zAman daha mantıklı.
20 ocak 2018de gram altin 163 liraymis
20 ocak 2019da gram altın 219tl
Yani siz bir seneye ödeyene kadar Allah bilir ne kadar olur.
Bir senede yaklasik 50 lira artmış gram altin. Kac bin fazla para ödeyeceksiniz yoktan yere. Yazık günah valla....
Bir senede yaklasik 50 lira artmış gram altin. Kac bin fazla para ödeyeceksiniz yoktan yere. Yazık günah valla....
Ayy gercekten oyle esimde diyor ben simdi soyledim esime ablan boyle boyle yapiyo bana diye seni kiskirtiyo huzur kacirmasina izin verme ben halledicem yaptm bir hata senin morelini bozmasina izin verme sen daha once ilk ozaman soyleseydin ertesi gunu arabayi satar atardim bilezkleri suratina dedi esime guveniyorum bu ko uda beni uzmuyo kendiside defalarca soyluyo sen kendini yorma bu konuya diye belkide karismamak en guzeliHiiiç paralama kendini ciddi diyorum. Tabii ki seni de etkileyecek bir durum ama en azından stresini bu kadar yaşama. Olmuş bir olay ama önemli olan bu kafanın değişmesi. Sana hissettirmeyecegim dediyse öyle olur umarim çok da lafını etme. Gorumcen eşinden çekinip sana söyleniyorsa boşa çıkar sinsiligini. gerekiyorsa yuzlestir . adamından istesin parasını. Biliyor sana huzursuzluk tohumu katınca sürekli eşini bu konuda sıkboğaz edeceğini o yüzden sana oynuyor.
Aynen oyle hayat musterek ama ortak alinan kararlarda oyle ama ben simdi calisirsam o maasi bende birakmazlar esimin tarafi huzurumu kacirir yuhlar yani annem babamda diyor destek olalim dediler ben kabl etmedim benim disimda gelistigi icin olaylar oyuzden bu borc bitsin anca kendi keyfime bakarim ailem yuklu para vermeye razi ama benim icin verir daha once 3 bintl esimin giderini karsiladilar bidaha o hatayi yapmamak icin bekliyorum su haziran ayiniYok ben sizin yerinizde olsam calisir keyfime bakarim. Yerim ,icerim,giyinir kusanirim,hayatimi yasarim. Onun borclarini odemem. Madem bana sormuyor borcu alirken,tasasi da bana dusmez. Ama simdi calismayarak onun actigi sefaleti yasiyorsunuz. Calisiyor olsaniz bu rezilligi cekmezdiniz. O acidan soyledim. Tamam hayat musterek ama boyle kocayla degil
Soyledim esime anlattim durumu simdi yesinler birbirini disardan alsaydik borcu bukadar basim agrimazdi dedi esimde cok pisman artik ama yapicak bisey yokErkekler bu konularda çok düşüncesiz olabiliyor. Siz de gorumcenize git derdini kardeşine anlat deyin. Kocanıza da anlatın durumu. Sizi muhattap etmesin.
Ayni durumda sayilrz gercekten bende oyle 30tlye triko almaya cekiniyorum onun yaninda giymeye bisey dusunurse diye asla bidaha akrabadan borc almam en temizi lara biriktrmekAllah kolaylik versin. Benim annemle kayinvalideme borcum var. İki ayri gune girdim her ay 400 biriktirmis olcam Nisan ayina kadar ama cok kucuk bir meblag odemis oolcaz.. bekledigim 3.500 gelecek var ama bellide degil :/ birine 3000 digerine 9000 var daha. Borc alalida bir yil oldu. İnan evime dogru duzgun birsey almaya cekiniyorum. Aylardir bir yere gezmeye disarida yemeye cikmadik kotu birsey dusunurler diye. Cokta pisman olduk bankadan cekseydik keske dedik. İnsallah alnimizin akıyla oderizde kurtuluruz
Gune girersem haziranda verin parayi dicem gune girmezsem yine hazirana kadar biriktirip alicam :) 1sene diye bisey yok hazirandaki gram fiyati onemli benm icinŞimdi 8bin ama siz taksit taksit ödeyene kadar artar o. Kadın size gram gram vermiş,siz de ona gram gram odeyeceksiniz mecburen. O yüzden 6 ay ya da daha kısa zAman daha mantıklı.
Güne girip öncelik isteyin yakın zamanda siz once alip aldiginiz miktari verin gorumceye. Sizin altınmış bir de o daha zor. Onumuzde seçim var altin fiyati artar mı azalır mi bisey diyemem ama mutlaka oynama olur bence. Marttan sonrada faturalar biraz düşüyor. O farkida ekleyip her ay biriktirmeye devam edin derim. Bizim şuan ki plan marttan sonra kredi karti odemesini minimum yapip diger odemelere agirlik vermek. Biz borc alirken 1 yildan once odeyemeyiz demistik, kredi borcumuz vardim gecen sene onu odedik. Ama kredi kartimizda ccok sismis durumda. Hep bu arabalar icin ya bu cile en cokta ona deliriyorumGune girersem haziranda verin parayi dicem gune girmezsem yine hazirana kadar biriktirip alicam :) 1sene diye bisey yok hazirandaki gram fiyati onemli benm icin
Bize tarih vermedi cemiyet yapacagim zaman lazim dedi bende yazin yaparsa diye sartladim kendimi hazirana odemek icin yani onu magdur etmem gune girersem haziranda bana verirler girmezsemde kendim zaten anca ozamana kadar kendimi sikip omadar para biriktireblrm malesef dediginiz gbi simdi 8 bin ozaman olcak belki 10bin ama elimden gelen bu haziranda insallah herturlu odemis olcambidahada boyle altin borcuna girmez esimde akillansin ki akillandi zaten sukur bin pismanGüne girip öncelik isteyin yakın zamanda siz once alip aldiginiz miktari verin gorumceye. Sizin altınmış bir de o daha zor. Onumuzde seçim var altin fiyati artar mı azalır mi bisey diyemem ama mutlaka oynama olur bence. Marttan sonrada faturalar biraz düşüyor. O farkida ekleyip her ay biriktirmeye devam edin derim. Bizim şuan ki plan marttan sonra kredi karti odemesini minimum yapip diger odemelere agirlik vermek. Biz borc alirken 1 yildan once odeyemeyiz demistik, kredi borcumuz vardim gecen sene onu odedik. Ama kredi kartimizda ccok sismis durumda. Hep bu arabalar icin ya bu cile en cokta ona deliriyorum
- 16 Mart 2015
- 586
- 406
- 103
- 36
- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
Bak arkadaşım ben güne girersem Toplu para alacağım yine ödeyeceğim ama eğer güne girmezsem yine ödeyeceğim Anladınız mı Yani 10'luk bir durum yok güne girersem taksit tarzı Ödemiş olacağım ben Ama o yine de Haziran'da almış olacak Parasını sıkışarak ödersem de yine de Haziran'da almış olacak Parasını anlatmak istediğim bu onun için değişen hiçbir şey olmayacak nasıl ödememe O asla karışamaz Ben alırım �ster güne girer öderim ister sıkışık da öderim yani onu ırgala yan hiçbir şey yok Ben sadece gününde Toplu para alacağım Eğer güne girersem yani amaç Gezip tozmak yiyip içmek değil gün mantığını Anladınız mı yani Çevrenizde var mı o şekilde gün yapan insanlar
Günde hazirana kadar size sıra gelecek mi ? Benim bildiğim kura tarzı birşey ile sıra belirleniyor..