- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
-
- Konu Sahibi Sylvia Plath
hata ediyosun canım hevesin kaçmamalıydı ikna olmalıydın. senn nişan pozunu niye görümcen seçsin Allah Allah? bak çekinmeden sakin güler yüzlü art niyetsiz bi şekilde gereken yerde gereken cevabı ver. mesela foto için gülerek "kız nişan bizim nişanımız sen niye seçesin resimlerimizi sen merak etme ben senn en güzel olduklarından seçerim" falan deseydin. yani rahat relaks bi tavırla laf sokar gibi değil. utanıp çekinmelerin başına iş açabilir. benm açtı ilk dönem herkes öyle kırılgan utangaç oluyo ama elinden geldiği kadar relaks olarak o anda aklına geleni sohbet havasında söylemeni tavsiye ederim. kayınpederime "ben eşimsiz uyuyamamki, zaten 1 hafta ayrı kalıcaz" demişliğim vareşim sabah ezanında yola çıkacak diye sen babangilde kal oğlumuz bizde kalsın demişti. o cevabım üstüne götürdüm kocamı babamgile
Diyorum ya, benim hatalarım da var. Çok söyledim 'falanca gün biz abinle gideceğiz' dedim. Yani kibarca 'sen gitme dedim' hem de kaç kere. Ama anlamayan anlamıyor maaalesef. Anladığı dilden konuşacağım bundan sonra :)
İnanın hiç soğuk değilimdir. Eltim mesela bize geldiğinde, ben mutfakta harıl harıl çalışırken önümde dikilir, bana bir 'nasılsın' bile demez ama ben buna rağmen işimi bırakır, konuşturmaya çalışırım onu. O da etrafı süzer. Ağzından bir kelime alabilirsen al artık :) Yeni gelin o sanki. Daha ne yapayımEvlendikten sonra da değişmez, nişanlım şuan evimizde tek yaşıyor. Onlarda tam karşısında. Nişanlıma bile o kadar mesafeli ki, nişanlım da evlendiğimizde onlarla komşu gibi olalım diyor. Yüz göz olmak istemiyor o da, bir bildiği var demek ki.
valla kızmaca gucenmece yok.gorumcenın yası 19 ynı 19 yasında genc ve toy bır kız sen 26 yasında oturmus olgunlasmıs bırı..
acıkcası gorumcenın yasının verdıgı toylukla bu davrnaısları sergılemesı cok ama cok normal olgunluk beklenecek bır yasta degıl.sen olgunluk gosterıp cokta cıddıye almamalısın.
dıger bır ıhtımalde aılede gorumcenın sozu gecıyor dıye bı hafıften haset var gıbı geldı bana.rahatsız etmıs senı bellı.bu ıkısınden bırı degılse gel yanıma :)
19 yasındakı gorumce ne ya:) bosversene arkadasım hıc bır ısıne karıstırma sogun davran o zaten yaklasamaz
:) Canım, bu zamana kadar hep yaşına verdim, vermemde gerekiyor. Biz de o yaşlarda kim bilir nasıldık. Sadece bu kadar bilgiçlik yapmasına takılıyor kafam, çok bilgiç, bildiğin gibi değil. Hani mesela, 19 yaşındaki bir kız pek bir şey bilmez, bildiğiniz zanneder, sen de karışmazsın, Böyle böyle öğrenir dersin ama bu böyle değil, en doğrusunu kendisi biliyor havalarında ve biraz cazgır. 19 yaşındaki bir kız her şeye bu kadar karışmaz ki, onu sıkar bir kere. İlgilenmek istemez, bana ne der. Ama bu tamtersi... Aklımı başıma topladım ama :) nasıl başedeceğimi biliyorum artık sevgili görümcemle :)
Valla esinizde yanindaymis..keyfine bak arkadasim
Herkes sorun yasiyor.onemli olan esin farkinda olmasi.:)
:) bosver gıtsın gıdıs gelıs yapmazsın umursama tavırlarını sende ona bılgıclık ya odesın :) 19 yasında cocuk daha ya genclıgın verdıgı atesle bole yapıordur.bu yasta cok merakta ıyı degıl ayrıca.bı arkadas demısya 19 yasında gorumcemı olur dıye ahahahh
valla bunlar çöp çöp at gitsin. inşallah bundan büüyk sorunlar yaşamaszsın
Valla bende görümce olucam hazirandan sonra daha böylesini görmedim, duymadım, sen iyisimi yüz göz olma canım. Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim canım, yüz göz olmayacağım. Dahası içime atmayacağım artık. Yumuşak yumuşah vereceğim, vermem gereken cevapları :)
oyle ya ben olsan dusunmezdım bıle bırak kendı capında naparsa yapsın onlardan cok var :)Yaşı 19, ruhu oooo :) maymun gözünü açtı :))
nekadar sevilirsen sevil sonuçta sen elsin canım...görüceni öyle kabullen ve onun davrandığı gibi davran..kesinlikle nişanlına yansıtma olay başka yerlere çekilir...
aynı fotoğrafçıya gidin. fotoğrafları en baştan tekrar seçip yaptırın.onun seçtiklerini sandıkta bi yerde saklarsınız.sizin seçip beğendiklerinizde vitrinde yada çercevede en göz alacak yerde durur. parasını da nişanlınıza ödettirin. inatla yapın bunu valla. görümce şımarık galiba.bir de anlaşılan çok meraklı. odaya gelmeler sizi süzmeler falan. hayır yani 19 yaşında bazı şeylere de aklı ermesi lazım. rahat bıraksana çiftleri.
Diğer elti görümceyi sindirmiş gibi geldi bana.
Fazla içli dışlı olma ikisiyle de.
Cnm keşke izin vermeseydin nişanlınla gidemiyecekseniz bile sen yanlız gidip seçseydin neden görümcene bıraktınki
Canim benim anladigim eltim suratsiz dedin ya o boyle yapa yaoa gorumcen ona yaranma adina mi desem yanlis bisi solemek istemiyorum ama bu yuzden kuyruk gibi olmus sen zaten guler yuzluysen aman buna yapayim demis gibi sanki. Ayrica bnde 6 aylik ewliyim sewip sevmedgm seyleri basta soledm eltim yok ama iki gotumcem var ve cok sukur problemim yok. Soyle dusun evinin ekmegini o mu veriyo ya ( duruo dururken kiz baagir demiyorum) gerektiginde ver cevabini sen icini yiyecegine o yesin tutma dilini bak fark etmeden hep nisanlina patlamaya baslarsn evliliginzde problem cikar dik dur ve haklarini savun canm bunda kotu birsey yok.
Görümcenizin nişan resimleri seçme konusunda size baskı yapmasına neden izin verdiniz ki?
Kusura bakmayın ama sizi çok pasif gördüm. Görümce de sizin gibi gelini bulmuş, tepesine biner çok normal yani. Suç sizde.
Siz neden nişanlınıza baskı yapmadınız hadi seçelim hadi zaman ayarla gidelim seçmeye diye???
Görümcenize de sessiz kalmak yerine kibarca "şekerim, biz abinle beraber gidip seçeceğiz, sen merak etme" deyip sınırınızı çizmeniz ve bunu ona hissettirmeniz lazımdı.
Bir de kalkıp demişsiniz ki "benim de güzel çıktığım resimlerden seç"
Yuh diyorum size
Çok pasifsiniz, böyle devam ederseniz tepenize binen çok olur. O sessiz dediğiniz kv bile biner.
26 yaşındasın sen, o 19 yasında. Ama sanki tam tersi. Ben gorumcemle samimiyimdir ama seviyesini korumayı bilir, benden bir yaş küçük. Karışacak olsaydı kesinlikle tahammül edemezdim. Kişisel ve ailevi seylerime kendi annem dahil hic kimseyi karistirmiyorum. Baştan saygılı ama kendinden emin bir tavirda durdum ve rahatim sana önerim şimdiden durması gerektiği yeri hatirlat ona. İlişkilerde açık olmak beni çok rahatlatan bir tavir. Tabi kırıcı olmayı kast etmiyorum. Siz de gereken tavrı koymalisiniz. Ayrıca kendisi ergen olduğu için bir odada yalniz kalan iki kişinin sadece seks vb. Şeyler yapacağını düşündüğü için boyle garip bakıyor sizeNeden bakiyorsun diye açıkça sormani tavsiye ediyorum