Görümcem

Şimdiki aklım olsa, inadına gider nişanlımla alırdım. Verdiğin tavsiye işime çok yaracak canım. Bu konuda tecrubeli olduğun belli :) İyi yapmışsın, işini biliyorsun valla :)

Valla esinizde yanindaymis..keyfine bak arkadasim
Herkes sorun yasiyor.onemli olan esin farkinda olmasi.:)

:) Canım, bu zamana kadar hep yaşına verdim, vermemde gerekiyor. Biz de o yaşlarda kim bilir nasıldık. Sadece bu kadar bilgiçlik yapmasına takılıyor kafam, çok bilgiç, bildiğin gibi değil. Hani mesela, 19 yaşındaki bir kız pek bir şey bilmez, bildiğiniz zanneder, sen de karışmazsın, Böyle böyle öğrenir dersin ama bu böyle değil, en doğrusunu kendisi biliyor havalarında ve biraz cazgır. 19 yaşındaki bir kız her şeye bu kadar karışmaz ki, onu sıkar bir kere. İlgilenmek istemez, bana ne der. Ama bu tamtersi... Aklımı başıma topladım ama :) nasıl başedeceğimi biliyorum artık sevgili görümcemle :)

:) bosver gıtsın gıdıs gelıs yapmazsın umursama tavırlarını sende ona bılgıclık ya odesın :) 19 yasında cocuk daha ya genclıgın verdıgı atesle bole yapıordur.bu yasta cok merakta ıyı degıl ayrıca.bı arkadas demısya 19 yasında gorumcemı olur dıye ahahahh

Valla esinizde yanindaymis..keyfine bak arkadasim
Herkes sorun yasiyor.onemli olan esin farkinda olmasi.:)

:) O kadar haklısın ki. Bu ve buna benzer konularda onunla dertleştiğimde, beni dinleyip, hak vermeseydi ne yapardım, düşünmek bile istemiyorum. En büyük dayanağım o benim. Teşkkür ederim canım :)

:)))) Ya her şeyini geçtim, diğer yengeni görünce beni satma bari aaa :)

Valla bende görümce olucam hazirandan sonra daha böylesini görmedim, duymadım, sen iyisimi yüz göz olma canım. Allah yardımcın olsun

Valla bende görümce olucam hazirandan sonra daha böylesini görmedim, duymadım, sen iyisimi yüz göz olma canım. Allah yardımcın olsun

Teşekkür ederim canım, yüz göz olmayacağım. Dahası içime atmayacağım artık. Yumuşak yumuşah vereceğim, vermem gereken cevapları :)

nekadar sevilirsen sevil sonuçta sen elsin canım...görüceni öyle kabullen ve onun davrandığı gibi davran..kesinlikle nişanlına yansıtma olay başka yerlere çekilir...

Kızım kızım diyorlar ama elim ben, haklısın canım Görümceme karşı alttan almayacağım artık, onun gibi davranamasam da, vereceğim cevabını. Nişanlıma yansıtmak istemezdim, annemde senin gibi söylüyor ama ne yapayım, en büyük dostum o. Onunla da konuşmasam ne yaparım bilmiyorum ama dediğin çok doğru.

Sanırım bunu yapacağım, en kötü çıktığım, alakasız yerlere baktığım tüm fotoğrafları koymuş albüme ama en büyük hata ben de. Çok meraklı ya, yani o odadan çıkarken ikidir ne hale geliyorum bir bilseniz. İçeride suç işleniyor sanki, deliller var üzerimizde

Evet canım, aynen dediğin gibi. Ben güleryüzlü ve çok kibarım onlara karşı, hiç kırmadım bugüne kadar hiçbirini. Ama yengesini gördüğü anda, ben yokmuşum gibi davranıyor dahası beni uzaktan izliyor. Hani sanki bir hatamı arar gibi. Yengenin yanında yapma bari. Ona yaranacaksın diye, beni niye harcıyorsun değil mi? Yaşına veriyordum bu güne kadar ama insanın aklı hep mi kötülüğe çalışır, inan bilmiyorum Verdiğin tavsiyeleri aklımda tutacağım canım.

Sanırım ben bu konularda biraz gıcığım ama ben olsam görümcenizin o gereksiz özgüvenini yıkmaya calısmakla baslardım işe. Sinirimi atacağım ya ister cocukca gelsin ister değil.
Ne bileyim mesela giydiği bişeyi ya canım bu yakısmamıs sana senin vucuduna uygun değil sanırım kilolu gostermiş fln derdim. Amaç sinir etmek.
Yaptıgı her işe bir kulp takardım. Kimin akıl verecek yaşta oldugunu anlasın. Ya sen daha kucuksun senin yasındayken bende öyle basit düşünürdüm ama aslında öyle olmuyor fln derdim bir konuda fikir belirttiğinde.
Ne bilim yapardım işte ya.

Suç ben de evet. İyi olayım, aman kırılmasınlar, aman üzülmesinler dedikçe tepeme bindirdim Dedim ama takmıştı bir kere. Ben de o ara çok yoğundum, uğraşamadım daha fazla ve pes ettim. Bu konuda da suç ben de. Nişanlımla konuşup anlaşmıştık, gideceğimiz gün belliydi ama ben 'hevesin kaçtı' diyerek gitmeyi reddettim. Ne dediyse ikna olmadım. Güya böyle aldım intikamımı Üzülen yine ben oldum. Evet, bir de öyle tembihledim görümcemi. O da inadına en kötü çıktığım fotografları seçmiş sanki ama bana müstehak Haklısınız, kv de yarın öbür gün böyle yapmaya başlayabilir, neysem o olmam lazım. Kendi evimde böyle değilim inanın

Ben baştan koyamadım o tavrı işte, şimdi de onun ezikliğini yaşıyorum. Fakat bunu başta yapmamış olmam, bundan sonra da yapmayacağım anlamına gelmiyor. Bakışları çok rahatsız ediyor beni. Odadan çıktığımızda, odaya girip 'ooo burada savaş çıkmış' demesi hiç gözümün önünden gitmiyor mesela. İnanın öyle bir şey yoktu, ne savaşı :) Çok kasıyorum kendimi bazen, ama tavsiyeleriniz beni kendime getirdi. Dediğiniz gibi rahat ve kendimden emin olursam, sınırlarımı iyi çizersem, bir sorun kalmayacak ortada. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…