Görümcem

Ben karıştırttım işte. Her şeyime hem de Hatayı baştan yaptım. Kuaförüme bile o karar verdi. Nişanda görmeliydiniz beni, maymun gibiydim. Ayarladığı kuafördeki kadın makyaj yapmayı bilmiyordu. Ruj sürmeden gittim nişana O kadar kiprik takmıştı ki gözlerim açılmıyordu. Herkes bu sen değilsin diyordu, gözleriyle. İnsanlar daha da güzelleşmek için makyaj yaptırırken, ben daha da çirkinleştim hem de böyle bir günde. Düğünümde görümceme bırakmayacağım bu işi. Şimdiden ayarladım, randevumu aldım :) Tüm yazdıklarına kıatılıyorum canım.

Para aileden çıkıyor, çünkü nişanlım ev kredisi ödüyor ve babası evlenene kadar destek oluyor. Yoksa ben de isterdim beraber gidip, istediğimiz şeyleri almayı. İleride artık. Görümcemle eltimin birbirine davranışları onları ilgilendirir ama bana nispet yapar gibi eltimin kuyruğunda dolaşması ve beni her defasında satması beni sinir ediyor artık Canım, biz de o yaşlardan geçtik ve inan bırak bilgiçlik yapmayı, büyüklerim söz vermeden konuşmazdım bile. Nişanlımla çok iyi anlaşıyoruz, dediğin gibi önemli olan da bu, gerisi teferruat.

Sen bu gorumceyle sakin yakinlasma , arana mesafe koy yerini bilsin ..
Yoksa evliligin boyunca cok cekersin bu cok bilmisten ..

Yakınlaşacak, insana dert ortağı, bir dost olacak karakterde bir kız değil zaten. Bize yakınlarını kötülemesinden belli ediyor her şeyi. Başkasını bize kötüleyen yarın beni de bir başkasına kötüler. Mesafeliydim ama çokta toleranslıydım şimdi daha da mesafeli olacağım

Böyle olmayı o kadar istiyorum ki. Biraz da alıngan bir insanım ve bu huyumu hiç sevmiyorum. Şimdiden anlattığınız gibi olmaya başlamalıyım. Kimse, bizden daha değerli değil.

Canım öyle doğru bir noktaya parmak bastın ki. Ben bundan önce whatsaap a karşıydım. Yaklaşık bir hafta önce nişanlımla daha rahat mesajlaşabilmek için whatsaap kullanmaya başladım. Daha whatsaap a geçer geçmez eklemiş yazmış bana 'oooo whatsaaplanmışız' falan filan. Sonra da şöyle diyor 'aaa profil resmimiz ne kadar güzel' ben de dedim ki, profil resmim yok ki, koymadım. 'aaa koymuşssun koymussun ikimiz varız' dedi ve sözde yanyana çekildiğimiz fotografı yolladı. Profil fotosu yapayım diye. Ben de yine kırılmasın diye istemeye istemeye o fotografı koydum profilime. Halbuki ben nişanlımla olan fotografımı koyacaktım

Yok canım, nasılsın derse iyiyim diyorum, annesini babasını soruyorum o kadar. Ağzında bakla ıslanmıyor zaten. Ona ne söylersem koşup annesine ve yengesine yetiştirceğini bildiğimden, hiçbir şeyimi paylaşmıyorum görümcemle. En azından bu konuda iyiyim :)

Tamam canım G...tune sok parfümü diyemedim mi hey Yarabbim ya hemen nisanlima fis bogmadan söylerdim bacin böyle yaptı diye

Söyledim canım. Nişanlım da 'patavatsızlık yapmış, onunla fazla muhatap olma ben sana parfüm alırım' dedi ve bugün almış. :) Görümceme bir şey demedim ama bundan sonra bu kadar kolay sineye çekmeyeceğim.

Hayatta hep yumuşak başlı bir insan oldum. Görümcemi kendi yerime koyup düşündüm. O da benim gibi tek kız, şımartmışlar haliyle vb dedim ama kendimi kandırıyormuşum. Ben onun çeğreyi kadar bilmiş ya da adı her neyse olmadım, olamam da. Yapı meselesi sanırım. O aileninde fenası o :) Fotograflar konusunda büyük bir hata yaptım ama bundan sonra hataya kolay kolay yer yok. Mesaf iyi mesafe :)

Anladım canım sen de deseydin ben abinle resmimizi koyacagim şimdi deseydin :)

Nişanlın belli ki anlayışlı biri inşaallah hep böyle devam eder...

Yani böyle sorunlu tiplerle araya mesafe koymakta her zaman fayda var :)

Ama sen yine de bazılarının burada dediği gibi görümcenle aranizda olan Biten herseyi nişanlı na yetistirip onu da yipratma... Sonra pişman olursun...

Parfümü 'kullanmasan bile hediyem olsun' deyince reddedemedim canım. Ama zaten, kokusunu beğenmediği bir parfümü bana vermek istemesi baştan hataydı. Dediğini çok iyi anladım fakat ondan tenezzül edip bir şey istemem canım ya. Zaten ona da bir laf söyler, ona bu fırsatı veremem Bundan böyle eski mülayim yengeyi bulamayacak, bu yeter ona:)

Ne alaka ya senin fotolarini seciyo ??

Suc senn kusura bakma,

bacak kadar cocuk yani,

sen tavrini koysan 1 yapar 2 yapar, daha da yapamaz bise

Canım, hatanın büyüğü ben de zaten. Bundan böyle tavrımı koyacağım.

Tamam canım, ben ayarlayacağım o dengeyi :)

Canım, bir ay sonra evleniyorum. :) Şuan nişanlıyım. Diğer yazdıklarına katılıyorum. En ufak bir lafı çok farklı yerlere çekebilecek biri görümcem. Anladım ben seni, mesaj alındı :)

Nişanlımın söylediği gibi 'kendini bana ıspatlamaya çalışıyor' sanırım. Yeteri kadar ıspatladı :) Kendi işine baksın artık.

kesinlikle diğer gelinin soğuk durmasının bir sebebi vardır ben de çekemem böyle her şeye atlayan ukala tiplere

Bunu da düşündüm. Eltimin neden böyle soğuk olduğunu tam çözemedim ama bu da geldi aklıma ve bazen ona hak vermedim değil canım :)

Ne mutlu sana canım. Bazı adamlar hiç değişmiyor ne yazık ki. İkimizde bu konuda şanslıyız :) Kayınvalidem kendini bilen bir insan, karışmaz etmez. Ama görümcem ne derse, sözünden de çıkmaz. Gözüm üzerlerinde olacak merak etme :)

Canım, Oraya gittiğimizde saatlerce ailecek beraber oturuyoruz ve başbaşa da kalmak istiyoruz haliyle. Ailelerimizin yanında birbirimiz nasıl sarılabiliriz ki?

Canım, ailesine kendimi nişanlım mutlu olsun diye sevdirmek istedim. Beni sevmeleri, övmeleri nişanlımın çok hoşuna gidiyor çünkü. Tavsiyelerini aklımda tutacağım canım.

Haklısın canım. Ben çok küçük bir çocuğa bile büyük bir insan gibi davranan ve değer veren bir insanım. Ama hakedene vermedim bu değeri, burada hata yaptım. Kendimi toparladım canım sayenizde, kendime geldim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…