Görümcem

biz abinle gidip secicez dicektin hata ustune hata ediyosun
hem nisanlin evlenip bosanmis sen bunu sonradan ogreniyosun ve hala gorumcem diyon bacim hesap sormadin mi arastirmadin mi ben orda takildim kaldim..

Dedim canım, telefonda dedim, yüzyüze geldiğimizde dedim. Dedim de dedim ama anlamak istemedi. Tamam dedi ve yine rahat durmadı. Nişanlımın olayı tamamen iyi niyetlerindn kaynaklı olmuş, babasının ittirmesiyle. Babası geçen gün kendisi söyledi 'oğlumu kendi ellerimle ateşe attım' diye. Canım, sordum tabii ki, sormaz olur muyum. Sakin bir yere gidip, akşama kadar konuştuk bu konuyu. Nişanlım çok zayıflamış ve çok rahatsızdı bu konu yüzünden. Kendini affedemiyordu. Anlatsam seni kaybederdim diyordu ki, en başta bilseydi ailem zaten buna izin vermezdi. Hepsini burada yazamıyorum tabii ama gerçekten ikna oldum. İyi niyetlerinin kurbanı olmuşlar ailece. Sadece kağıt üzerinde bir nikah söz konusu. Ne düğün ne de beraber yaşama var işin içinde.

sen buna yüz verirsen
daha çooook tepene çıkacaktır
karıştırma şakayla karışık lafı çarp bir iki kere de bakalım bir daha kalkışıyor mu
şuna bak minicik başıyla Hey Alllah'ım

İşte, kırıcı olmamaya, yapıcı olmaya çalışmanın hazin sonu :) Ben de istemezdim sonradan değişmek ama yapacak bir şey kalmadı. Değişmek zorundayım, buna mecbur etti beni. Düşünsene 'parfümü kullanıyorum tamam :)' dediği halde, ben hala cevap veriyorum, bir de üstüne 'önemli değil canım, kullan tabii' diyorum. Sonrada burada ağlayıp sızlıyorum, böyle böyle dedi diye. Ah kafa!

Kırıcı olmamak adına fotograflarınızı gorumcenizin secmesine nasıl izin verdiniz aklım almıyor. Ne munasebet kendi fotografımı ben kendim secebilirim demeniz gerekirdi. Şimdiden kendinizi bu kadar ezdirirseniz ilerisini düşünemiyorum.
Sizi eltinizle kıskandırmaya calısıyor bu da bariz ortada.

Evet, en çok beni sevsin istedim sanırım ama şimdi şimdi anlıyorum ki, kendinden başka kimseyi sevemez görümcem. Tavrımı değiştirmek zorundayım artık, yoksa her şeyden habersiz nişanlıma patlıyorum bu sefer. İçimde tutup, nişanlımı üzeceğime, olaylar sıcakken görümceme söylemem gerekeni söyler kapatırım diyorum. Şimdiye kadar yaşadıklarım tecrube oldu bana.

Şimdi öyle bir durum ki, görümcem beni severse tüm ailesi sever diye düşündüm. Çünkü gerçekten öyle. Onun ağzına bakıyorlar. Böyle bir insanı karşıma almak istemedim baştan ama karşıma almak istemezken, tepeme çıkarttım maaalesef. Eltime o da soğuk diyor. Arkasından da konuştuğuna şahit oldum kaç sefer ama her seferinde kayınvalidem susturdu. Böyle bir insan, yaşadığımız en ufak sıkıntıda hakkımda neler atıp tutmaz tahmin bile edemiyorum Aramızdaki mesafeyi iyi ayarlayamadım baştan ama bundan sonra daha dikkatli olacağım. Sevgiler benden :)

Aman atarsa atsın arkanızdan. Siz en iyi olsanız bile agzı gevsek insan konusacak bir konu bulur. Şimdi konusmadıgı ne malum.
Gorumcenizin yası sizden buyuk olsa hadi bir nebze anlayacağım saygısızlık yapmak istemiyorsunuz diyeceğim ama sizden 7 yaş küçük!
Öf sinir oldum paylayasım geldi o kızı.

Hatalısınızz.. Hatalısınızz... Hatalısınız...

Açık ne vet.. Çünkü sizin ona diyeceğiniz şey şuydu...
Bu işler bir kere oluyor we fotoğraf işi hassas bir mevzu benim için...
Abin ölmez yorgunluktan merak etme canım, abinle gidip seçeceğiz...
Gittiğimiz zaman sanada haber veririz kendi fotoğraflarını seçmek için diyecektiniz..
Ağızını kapatacaktınız anlatabildim mi....

Yaniii hayatınızda ilk defa olucak olan anların o kişinin burnunu sokmasına izin vermeyin...
Ben okurken şiştim..
Ne demek benim nişan fotoğraflarımı görümcem seçecek hayret bişi ya....

Ben mantığımdan çok, kalbimi dinleyen bir insanım maaalsef. 'Abim yorgun, oradan buraya gelemez' deyince aniden pes ettim Ki abisi ne planlar yapmıştı o gün dair... Çok haklısın, hevesimde kaçsa gitmeliydim, stratejik düşünmem lazımdı. Fotografçıya gidebilirim, hatta gitmek istiyorum. Kendimi iyi hissedebileceğim fotograflardan seçmek istiyorum. Hatalıyım.

tamam aklın başına geldi şekerim sonuçta
bundan sonra çata çat git kibarlığı bozmadan kesin kati ol
haddini bilsin!!

Dedim canım ama işine gelmedi. Tamam deyip, kafasına koyduğunda ısrar etti yine. Bazı sebepler yüzünden hemen gidemedik, o da bu arayı değerlendirdi, işine geldi. Şimdi olsa, ne yapar eder giderdim. Aklım sonradan geldi başıma.

Çok şımartılmış, evet. Dünya kendi etrafında dönüyor zannediyor. Evin tek kızı, üç abisi var.. Parfümü kullandığını haber verdikten sonra cevap vermemek bir tarafa, bir de ' kullan canım' gibisinden bir cevap yazdım. Keşke cevap vermeseydim. Hep iyi niyetimden kaybediyorum, inanın.

'Biz abinle seçmeye gideceğiz' dedim. Hatta en son, baktı biz o ara gidemiyoruz ' ben seçeyim siz abimle sonra seçersiniz' bile dedi. Seçilen bir şeyi, bir tekrar gidip seçecekmişiz. Keşke o esnada açsaydım bu konuyu da, bu kadar toleranslı davranmasaydım. Eltim konusunda o kadar haklısınız ki, çözmüşsünüz olayı. Ben kırılmasın, güzel güzel geçinelim istedim ama kıymetini bilmedi. Ben de bundan sonra ona göre davranacağım artık.

Valla bundan sonra ne olursa olsun ona fırsa verme canım. Ne o öyle ya parmağında oynatıyor insanı. Taviz tavizi doğurur. Sen aman ara bozulmasın diye taviz verdikçe bu böyle uzar gider. Bazı arkadaşlar yazmış ya yarın eşyalarınızı da gider o alır bu gidişle. Sakın fırsat verme canım. İnsan sinir hastası olur bununla

Dedim dedim sonunda yine gitmeyip, ona bu imkanı verdim Bende de hata var. Evet, eltimleyken, yüzüme bile bakmıyor. Eltime 'sen bizim için önemlisin kimse yerini tutamaz' mesajı veriyor aklınca. Şimdi şimdi çözüyorum , görüyorum gerçekleri. Sayenizde...

Şimdi konuşmadığı ne malum demişsiniz ya, evet, kesin şimdi de konuşuyordur. Niye bu kadar taviz veriyorum ki o zaman! Çocukla çocuk olmayayım derken, o benim büyüğüm olmuş haberim yok.

Hatalıyım. Abinle gideceğiz dememe rağmen arkasında duramadım. İnanın ilk defa muhatap oluyorum böyle bir insanla ve ne yapacağımı bilemiyordum ta ki bu konuyu buraya açana kadar. Kırmayayım, initmeyeyim derken kendimi mahvettim bunca zaman. Yarandığımı da sanmıyorum hiç, kim bilir arkamdan neler söylüyor.

Görümceme vermem gereken tepkiyi vermeyip, hiçbir şeyden haberi olmayan nişanlıma patlamam da hataydı. Bundan sonra bir şey yapmadan önce iki kere düşüneceğim ve kendimi ön plana koyacağım. Görümcemin ne diyeceğini, ne düşüneceğini değil.

tamam aklın başına geldi şekerim sonuçta
bundan sonra çata çat git kibarlığı bozmadan kesin kati ol
haddini bilsin!!

Aynen canım, aklım geçte olsa başıma geldi artık. Bundan sonra herkes kendi yerini bilecek. Yoksa sorunlar hiç bitmez, çok haklısın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…