Görümcem

Senden 7 yas kucuk, 19 yasindaki bir kizi cok umursuyorsun.
Cok pasif kalmissin.
Eltin akilli, hic umursamiyor, o yuzden ona yaranmaya calisiyor. Yolun basindasin, arayi sogut. kendini agirdan sat.
Parfum olayinda mesela, ayy canim onu baskasina ver sen ben kendi kokumdan baskasini asla kullanamam, ya da sisesini bile aynama koyamam, istersen su markanin su kokusunu bana al o kadar hediye vermek istiyorsan diyebilirdin.
Uyanik ol.
Uzulmeyi birak.

Aynen canım altta kalırsan daha çok ezer :) Kim olursa olsun inan kendini bilmeli, nerde kimin parton olduğunu bilmeli

Kendi evinde patron ya, her yerde öyle olmak istiyor sanırım :) Ama eltimin evinde nasılda süt dökmüş kedi gibi hizmet edip, oturdu. Bir görsen canım :) Demek ki bana yetiyor gücü :))) (espri yapıyorum)

Tabi canım yaptıklarından belli zaten nolduğu, ama suç onda değil ki kayınvaliden çekingen yetiştirememiş gerçekten, insan olan yapmaz yani böyle şeyler, artık gücüde yetemez canım sana

Gönül neler istiyor da işte :)

Dur demeyi beceremedim. Kibarlıktan öleceğim sanki, görseniz beni Bundan sonra tavırlarımda değişikliğe gideceğim, baştan yaptığım hataları tekrar yapmayacağım. Teşekkür ederim :)

Ne alaka ya senin fotolarini seciyo ??

Suc senn kusura bakma,

bacak kadar cocuk yani,

sen tavrini koysan 1 yapar 2 yapar, daha da yapamaz bise

Boşver, mesafe her zaman iyidir.
İyi olmak tek taraflı olunca giden hep o tek taraftan oluyor maalesef..

Valla boyle tiplerle açık oynanmaz. Laf da yetistiremezsin, sonra her soyledigin aleyhinde delil olur, her lafi biyere ceker, ak dedigini kara dedi diye anlatir millete falan filan..
En kisa ve temiz yol, umursamamak, yon saymak, dinlememek , sozle degil davranisla,
Biseyler soyledikce tersine kendini adam yerine koyar iyice ozguven patlatir valla,

Bi konuda hic duymazdan gelip tam tersini yap bak bakim nasi oluyo

Zaten bastan terslik su ki, 26 yasinda evli barkli bi kadinin 19 yasindaki bi kizcagizla bu sekilde muhatap olmasi

Kesinlikle hakedene hakettiğini vericeksin. Hep senden gider yoksa. Bu hayat senin, sen yön vereceksin hayatına. Nişanlın da kardeşinin huyunu biliyor sana destek oluyor ne güzel. Ezilme o kızın karşısında ezme kendini bundan sonra. Herkes kendi hayatına işine baksın, niye sana salça oluyor canım

kesinlikle diğer gelinin soğuk durmasının bir sebebi vardır ben de çekemem böyle her şeye atlayan ukala tiplere

Görümceni bilmem ama kaynanana da dikkat et derim. Saman altindan su yurutebilir ve havlayan kopek isirmaz sen kesin ve net tavrini koy gorumcene. Biz de bir olay yasamistik ve ben cok sinir oldum. Kervanda yatak ortuleri indirimdeydi bizimde indirim cekimiz vardi bende hayatimin anlami'na dedim ki nasil olsa yatak ortusunu erkek tarafi aliyor ve bi gelinlik yatak ortusu koltuk takimi fiyatina isterseniz kervandan alalim dedim kaynanamda herhalde bi yatak ortusunu de askima odetecek degildir diye dusundum insan alir yani oglu evlenecek ve 665tl yani kervan gibi bir yerden. Neyse aradim askimi dedimki annen musaitse indirim var ilerde cok pahali oluyor simdiden alalim eger musaitse dedim o da dukkanda aaa annemde disari xikmis yanima ugradi dedi bende bi sorarsin sen eger durumu musaitse indirime girmisken alinsin dedim. Telefonu kaynanama verdi aa tamam hik mik okeylendi bu is aksama is cikisi gidip alcaz. Neyse cikisti bulustuk kaynanama gittik yemek hazirlamis yedik askimada dedim ki telefonda ortuyu annesi alacak diye biliyorum ya annen de hazirlansin dedim anneside hazirlandi ciktik yemekten sonra gittik aldik sonradan ogrendim ki bunu esim tek basina almis kendi parasiyla ben cildirdim.dogal olarak. Ne demek ya hadi durumun olmazda kartla alinan birseye de diyebilirsin bunu ben aliyorum taksit taksit aana oderim.diye. herseyi almayi biliyorsun ama cok kizdim ve cok uzuldum. Esimede diyorum ki kim alcak bunu bana ne farkeder ha annem ha ben diyor. Birdaha da hicbir alisverise kaynanami goturmeyi dusunmedim yani. Sen bana desene telefonda emre alacak zaten diye. Gercekten birdaha sadece askimla gitmeyi dusundum bide begenmemis edalarinda dalip gitti oglu da diyor ki anne kiz seni fikrini sole diye getirdi dedi o da hii iyi! Sadece bu Bi yatakortusude aliver zaten sana hicbir konuda yuk olmucaz. Beni her dogumgunumde evkura goturuyor ordan ogluna ceyiz olarak verecegi seyleri bana hediyeymis gibi aliyor pike takimi bilmem ne. Bunlari her kaynana verio zaten oglu evlenirken hediye gibi gostermenin anlami ne allah askina? Herseyi ikimiz yapmak istiyorum ve oyle de istemisimdir. Saygisizlik yapmiyorum ama herseye de karistirmayi dogru bulmuyorum. Askimda beni anlamiyor cogu zaman hayatt bizim hayatimiz keselerimiz ayri ben ona sormadan kendi evime bisey alip etmiyodum evlencez diyemaseaf olacak diye ama kendi hicbisey demiyodu annesine. Allahtan son donemde cok degisti ikimiz denen olgunun farkina vardi bana sormadan birsey yapmiyor allah icin cok degisti askim ya o boyle oldukca bu adam birakilmaz elif diyorum ama sadece boyleyken birbirimize hesap vermden evlilik olmaz ama simdi sormadan annesine hediye bile almaz iste bu adam tam evlenilecek adam :)

neden odaya kapanıyorsunuz ki ben onu anlamadım, tamam kız çok tuhaf, yaşı küçük filan da değil 19 yaş küçük mü?yani küçüklüğünden filan değil bu tavırlar..ama yani aileler içerde otururken siz odaya kapanıyor bide kapıyı kitliyorsunuz çıkınca kızda sizi süzüyor diye bozulmayın yani ben olsam bende süzerim..

Sahsen dusuncem esimin ailesi beni sevse ne sevmese ne. Saygi onemli ama :) karsilikli onu kaybetmedikten sonra belirli bir cercevede gorusursun gider gelirsin. Herseyi evde sen yapsan, tek seferde 30 misafirlerinide agirlasan aferin kizim demezler belli. O yuzden yapipta koyu olacagina yapmayipta ol :) sessizce uzaklas bence onlar merak etsin bu kiza ne oldu diye

Senden kac yas küçük ben şalayla karışık böyle insanları susturuyorum.

Misal"kız yeter bi sus ben biliyorum yapacağımı aaa" gibi
Asla müsaade etmem sen bu bücürün yanında cok ezilmişsin müsaade etmişsin buna...

arada mesafe olması en iyisi,yanınızda dahi olsa mesafeli durmalı,
keşke herşeye müdahil olmasına izin vermeseniz.size resimleri seçmeye gidelim dediğinde 'biz abinle konuşalım önce sonra bakarız'deyip nişanlınız ile gitseydiniz. en gerildiğim tip sizin şu görümce. siyah dediğine beyaz demek lazım ki fikirlerini kendine saklasın

bende 19 yasında mal gıbıydım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…