Görümcem

Ergenlik sendromundan kurtulamadığı bariz

niye takıyorsun ki takma bence hayatına bak, 19 yaşında ama biraz dengesizmiş yaşına ver, canını sıkarsa da muhatap olmamaya çalış

Sadece bu olay için yorum yapayım, fotoğrafları isterse yalvarsın ben yılıp tamam sen seç demezdim. Sizin hevesinizin çabuk kaçması ve pes etme huyunuz garip bu konuda. O kim ki? Yalnız başıma giderim ama o gidemez, gelmek isterse beraber gelebilir tabi ki. Bu şekilde defalarca söylenen şeylere tahammül edemiyorsanız, o zaman en baştan kesin cevap verin rahat edin. Ben 2. kere söylediğinde "canım kendi fotoğraflarımızı kendimiz seçicez." der ve kapatırdım konuyu. Olay sakıza çevrilmişse de yine kalkıp nişanlımla giderdim sonrasında seçilen fotoları dert edeceğime.

Görümcenin tek bir makul tavrı var o da şu eski "dolandırıcı" mevzusu. Valla kızın herhangi bir sorumluluğu yok, eski nişanlıya inanan o değil, şimdi basit bile olsa tepki göstermemesi çok normal. Umrunda olması için bir tane bile sebep göremiyorum.

biz abinle gidip secicez dicektin hata ustune hata ediyosun
hem nisanlin evlenip bosanmis sen bunu sonradan ogreniyosun ve hala gorumcem diyon bacim hesap sormadin mi arastirmadin mi ben orda takildim kaldim..

sen buna yüz verirsen
daha çooook tepene çıkacaktır
karıştırma şakayla karışık lafı çarp bir iki kere de bakalım bir daha kalkışıyor mu
şuna bak minicik başıyla Hey Alllah'ım

Aynı görümceden annemdede var gençken de böyleymiş şimdide böyle hiç değişmedi. Halam hala herşeye karışır bilsede bilmesede her konuda kendi bildiğini ispatlamaya çalışır. dedemler hiç sözünden çıkmazlar , o ne derse inanırlar. Şöyle ki; amcam diş doktoru ama tıp konusunda halama danışırlar

Kiz iki yalakalik yapmis sizde en cok beni sevsin diye tolerans gostermissiniz. En buyuk hata bu bence. Su saatten sonra tavrinizi degistirsenizde yanlis anlayabilir ama anlarsa anlasin. Okurken bile ben sinirlendim birde yasiyor olsam demek ohooo. Her hastaligin basi stres ve biz boyle insanlari hayatimizda istemiyoruz. O kiz kim ki sizi sevsin? Sevmezse sevmesin bence. Yani her hisim birbirini sevmek zorunda degil. Saygili olun yeter. Diger eltiyede soguk demissiniz. Ona yaranmak icin yapiyor boylede. Sozlerimj sununla bitirecegim; siz ne yaparsaniz yapin isterseniz kiza han hamam verin yinede yaranamazsiniz!!!haliyle hic bulasmayin rahat edin :) sevgiler

Hevesin kaçsada gidecektin madem nişanlında beraber gideriz dedi onu götürmeden gidecektin canım. Bu işler her zaman hevesle olmuyo biraz stratejide gerekiyor ne yazıkki. Ben olsam ; silmediyse fotoğrafçıya gider istediklerimi seçerim. Bir ömür hatıra kalacak şeylerde kimseye güvenilmez sen 50 yaşına geldiğinde hala fotoğrafa baktığında bunu hissedeceksin.

19 yaşında bir kızın seni parmağında oynatmasına izin verme canım ya. Keşke gerek yok ben kendim seçeceğim deseydin ve bir an önce gidip seçseydin. Ona bu kadar çok fırsat verme. Oha yani nişan fotosuna kadar karışıyor. Hakikaten dünya kendi etrafında dönüyor sanki

çocuk ya sıkıcı bir çocuk.
şımartılmış..
büyümüş de küçülmüş..
5 mesaj yazıyorsa 1 tanesine cevap ver.Yani "parfümü ben kullanıyorum " dedikten sonra ben olsam cevap vermezdim gibi..

nekadar sevilirsen sevil sonuçta sen elsin canım...görüceni öyle kabullen ve onun davrandığı gibi davran..kesinlikle nişanlına yansıtma olay başka yerlere çekilir...

aynı fotoğrafçıya gidin. fotoğrafları en baştan tekrar seçip yaptırın.onun seçtiklerini sandıkta bi yerde saklarsınız.sizin seçip beğendiklerinizde vitrinde yada çercevede en göz alacak yerde durur. parasını da nişanlınıza ödettirin. inatla yapın bunu valla. görümce şımarık galiba.bir de anlaşılan çok meraklı. odaya gelmeler sizi süzmeler falan. hayır yani 19 yaşında bazı şeylere de aklı ermesi lazım. rahat bıraksana çiftleri.

Cnm keşke izin vermeseydin nişanlınla gidemiyecekseniz bile sen yanlız gidip seçseydin neden görümcene bıraktınki

Canim benim anladigim eltim suratsiz dedin ya o boyle yapa yaoa gorumcen ona yaranma adina mi desem yanlis bisi solemek istemiyorum ama bu yuzden kuyruk gibi olmus sen zaten guler yuzluysen aman buna yapayim demis gibi sanki. Ayrica bnde 6 aylik ewliyim sewip sevmedgm seyleri basta soledm eltim yok ama iki gotumcem var ve cok sukur problemim yok. Soyle dusun evinin ekmegini o mu veriyo ya ( duruo dururken kiz baagir demiyorum) gerektiginde ver cevabini sen icini yiyecegine o yesin tutma dilini bak fark etmeden hep nisanlina patlamaya baslarsn evliliginzde problem cikar dik dur ve haklarini savun canm bunda kotu birsey yok.

Görümcenizin nişan resimleri seçme konusunda size baskı yapmasına neden izin verdiniz ki?

Kusura bakmayın ama sizi çok pasif gördüm. Görümce de sizin gibi gelini bulmuş, tepesine biner çok normal yani. Suç sizde.

Siz neden nişanlınıza baskı yapmadınız hadi seçelim hadi zaman ayarla gidelim seçmeye diye???

Görümcenize de sessiz kalmak yerine kibarca "şekerim, biz abinle beraber gidip seçeceğiz, sen merak etme" deyip sınırınızı çizmeniz ve bunu ona hissettirmeniz lazımdı.

Bir de kalkıp demişsiniz ki "benim de güzel çıktığım resimlerden seç"
Yuh diyorum size

Çok pasifsiniz, böyle devam ederseniz tepenize binen çok olur. O sessiz dediğiniz kv bile biner.

26 yaşındasın sen, o 19 yasında. Ama sanki tam tersi. Ben gorumcemle samimiyimdir ama seviyesini korumayı bilir, benden bir yaş küçük. Karışacak olsaydı kesinlikle tahammül edemezdim. Kişisel ve ailevi seylerime kendi annem dahil hic kimseyi karistirmiyorum. Baştan saygılı ama kendinden emin bir tavirda durdum ve rahatim sana önerim şimdiden durması gerektiği yeri hatirlat ona. İlişkilerde açık olmak beni çok rahatlatan bir tavir. Tabi kırıcı olmayı kast etmiyorum. Siz de gereken tavrı koymalisiniz. Ayrıca kendisi ergen olduğu için bir odada yalniz kalan iki kişinin sadece seks vb. Şeyler yapacağını düşündüğü için boyle garip bakıyor size Neden bakiyorsun diye açıkça sormani tavsiye ediyorum

Nişanlısı ne münasebet ben sevgilimle seçmek istiyorum demiş ama konu sahibi o seçsin hevesim kaçtı demiş. Adam daha ne desin. Kendisi ona sinir olup oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…