- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Merhabalar,
bir yıldır evliyim. Eşimin kızkardeşi de bizimle birlikte yaşıyor, çünkü abisinden başka kimsesi yok. Üniversite mezunu 24 yaşında bir kız. Birlikte yaşamayı dert etmiyorum, sonuçta ölümlü dünya. Fakat kızın birtakım davranışları beni rahatsız ediyor. Özellikle dışarı çıktığımız zamanlarda abisinin elini hiç bırakmıyor. Bazı zamanlar oluyor ki eşimin bir elinde poşet diğer elinde kızkardeşi oluyor. Ben onlara bakıyorum. Eşim sürekli elimden tutup beni yanına çekiyor fakat bu sürekli bunu yapmak zorunda kalması da beni geriyor. Bir defasında söyledim kendimi sizin aranıza girmiş gibi hissediyorum, kardeşin yüzünden sana sokulamıyorum dedim. İkisi de bir aradayken söyledim eşim ş gel birtanem dedi, daha dikkat etmeye başladı fakat kardeşinde hiçbir değişiklik yok. Hatta abisinin sağ elini tutmayı seviyormuş, orası onun yeriymiş, o yüzden ben sol elini tutacakmışım. Cevabını verdim fakat, canım da sıkıldı. Kızın tavırlarında hiçbir değişiklik olmuyor, eşim hassasiyetle üzerime titriyor fakat bu durum benim eşimden soğuyup uzaklaşmama sebep oluyor. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bence 24 yaşında bir kızın abisinin elini tutarak gezmesi "sapkın" bir davranış. Kaybolacak mı tutmasa?
Ben olsam evden çıktığım gibi eşimin sağ elini tutarım 1 dk bile olsa bırakmam.
Ev halleri nasıl? Kız sürekli abisinin yanında mı?