Eşi ile ailesi arasında denge sağlayamayan adam ömür boyu mutsuzluk sebebidir, yerinde olsam dönmem...bayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye
Şimdi size soruyorum ben ne yapmayaliyim o binaya geri dönemem imkansız ailem beni siler ayrı eve çıksak annem arkamda eşimle konuşmayacağıni sotyluyor ama ben senin mutluluğun için konuşmasamda olur diyor . Yine aynı aeyler olurmu ayrı bir yerde olsak bile semt olarak huzurumuz olurmu yardim edin ...
Sen 27 yasindasin ve görümcen yani esinin o daha kücük dedigi sahis da 18 yasinda pardon da daha kücük derken ne kadar daha büyümeye ihtiyaci varmis ki??? Bence o eve ve esine geri dönme derim. Görümcenin isi cirkef cikarmak ki cikarmis da zaten. Uzun lafin kisasi salla gitsin. Daha 2 aylik evlisiniz 2 ay icersinde bunlar yasanabiliyor sonrasini düsünmek bile istemiyorumbayanlar merhaba yaşım 27 2 aylık evliyim aile binasına gelin gittim 2 aydır eşim evlendiginin farkına varamadi annesinden çıkmıyor ve kavgalar oluyordu Bir tane de görümcen var bekar 18 yaşında abisini benden kıskanıyor abisini benden sürekli uzaklaştırmaya çalışıyor ve eşim hep onun yanında bana gelir der ki o daha küçük sen yapma neyse. Ben abisiyle ne zaman kavga etsem bana surat asar sanki onunla kavga ediyor muşum gibi geçen akşam ile evimize geldik eşim hadi gel anneme inelim dedi anne demek istemediğimi kardeşinin bana surat yaptığını benim de moralimi bozulduğunu huzursuzluk olmaması gerektiğini söyledim aşağı indi duvarlarımız çok ince görün canım benim hakkımda bir sürü şey atıp tuttu ben onu istemiyorum ben onun suratını görmeyeceğim dayanamadım eşimin yukarı çağırdım ben başladım küfür etmeye eşime değil gorumceme sabrımı taşıran son damlaydı . Sonra eşim aşağıya indi kardeşiyle tartisnis kardeşine blöf için evden gitmiş yukarı geldi benim kardeşim evden gidiyor sende gidiyorsun babami aradı gelin kızınızı alın anne evime geldim 3. Günün sonunda kayınvalidemi aramaya karar verdim ama bu 3 gün eşim beni aramadi kayınvalideme nolucak bu halimiz dedim arkadan gorumxem bana küfür etmeye başladı bir gazla annemin evinden kendi ebime geldim valimizi aldım eşyalarıi toplamaya başladım görümcem yine apartmanın koridordundaj bitti bu evlilik defol git abim seni isteniyor diyince sartellerim attı birbirimize saldırdık eşim ayırdı ve bana bu evden git artık bırakın gitsin dedi aldım valizlerimi baba ocağına döndüm ertesi gün mesaj atmış bana ben kafamı toparlayıp öyle karar vernek istiyorum diye
Şimdi size soruyorum ben ne yapmayaliyim o binaya geri dönemem imkansız ailem beni siler ayrı eve çıksak annem arkamda eşimle konuşmayacağıni sotyluyor ama ben senin mutluluğun için konuşmasamda olur diyor . Yine aynı aeyler olurmu ayrı bir yerde olsak bile semt olarak huzurumuz olurmu yardim edin ...