- Konu Sahibi yabangulumZ
eger görumcem hastaysa eger gıderdım fakat dıger turlu gıdemem kusura bakmasın...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlike gitmezdim
hasta, hamile bile olsa gitmezdim
tutsun bir kadın yaptırsın!
aceba kendisi görümcesine gidermiydi
düşünüyordumda benim görümcem yok ama kendim görümceyim ben şimdi abimin eşi için abime desemki gelsin evimi temizlesin beni havada parçalar, eşi değil abim yapar bunu. Sen benim karımı hizmetçimi sandın der vallah! Haklı.Öyle olmasıda gerekiyor, bence kabahata bitek görümcende değil suçun en büyüğü eşinde orada ağzının payını vermek yerine gelip sana iletmesi çok ayıp!
walla kendı adıma konsuuorm ben giderim bugun onlara yarın bana derim asla da burun kırın etmem allahın rızasını alırım gerısı onemlı olmaz benım ıcın hıc bı zmanda demedım ben buna bunu yapmıstım da diede karsılk beklemem acıkcası
arkadaşlar hepinize çok teşekür ederim..malummu oldu ne beni çağırmadılar.anlamadım nasıl oldu hiç istemiyodum valla...ama dün moralimi bayabi bozmuşlardı...hepinize çok çok teşekür ederim tekrardan...
ah canım diyemiyorumki...desem heralde herzaman bunu yüzüme vururlar..görümcem ne hamile nede hasta...kaynanam var bide bekar görümcem var..evli olan görümcemle bende olunca 4 kişi olacaz..
Arkadaşım; diyelim ki gitmedin.. İşim var,kendi temizliğim var,arkadaşım gelecek ya da ben arkadaşıma gidecem diye bahaneler koydun ve gitmedin..fisfisfis
Ne olur?![]()