Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Görümcem ve kaynanam bizimle heryere gelmek istiyorlar.
- Konu Sahibi unalerdm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- evlilik görümce kaynana kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.810
- 598
- 14 Ağustos 2018
- 19.646
- 2
- 73.818
- 598
Her şeye sustum sustum diye susup oturmayın. İstemediniz şeylere sesiniz çıksın. Eşiniz de adam olsun ayrımı iyi yapsın arada falan kalmasına gerek yok. Herkese yerini bildirecek seni ezdirip durmayacak evlendiyse. Evliliğimi düşünüyorum deyip durma kendini düşün biraz da. Evliliğini tek taraflı sen düşünüp durmaMerhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Kaynanam okadar değişik biri ki sürekli psikolojik şiddet uygulayan biri. Anneme küfür edip annemi yalancı çıkaran biri . Görümcem ile kaynanam ablamın nişanlısına bu kız başkasını seviyordu kızkardeşi ile annesi ayırdı gibi şeyler yazıp ablamı bile ayırmaya çalışan insanlar ama söyleyince ağlayıp ama babam yok diyip eşim bagirsa azarlasa bile asla küsmeyen insanlar. Eşim azarlar ama küsmezler ortayı bana bırakmamak için çocuğum olmuyor diye tedavi görüyorum bir sıkıntı yok ama olmuyor hepsi stresten ama gorumcemin ben geldim diye onun da yurt dışına çıkması lazım . Psikolojim çok bozuldu.Is esinizde bitiyor. Mesafeleri onun dengelemesi lazim. Aksi takdirde evliliginiz biter zaten
- 15 Şubat 2020
- 122
- 264
- 53
Keşke görümceniz balayınıza katılmak istediğinde susmasaydınız. Ne münasebet?
Baştan tavır koysaydınız belki eşinizi de bu şekilde manipüle etmeye çekinirlerdi.
Eşiniz artık sizinle bir aile olduğunun ve size öncelik vermesi gerektiğinin fakına varmalı ve kabul etmeli. Ona bunu anlatmak için uğraşın bence. Umarım anlar.
Baştan tavır koysaydınız belki eşinizi de bu şekilde manipüle etmeye çekinirlerdi.
Eşiniz artık sizinle bir aile olduğunun ve size öncelik vermesi gerektiğinin fakına varmalı ve kabul etmeli. Ona bunu anlatmak için uğraşın bence. Umarım anlar.
Valla eşimin ailesi eşimi arayıp size gelicez dedikleri zaman ben eşime misaifir senin seni aramışlar beni değil pastasını böreğini çayını sen verirsin artık dedim öğün bugundur eşime değil bana haber verirlerdoğrusuda budur belki ben hazırlıklı değilim belki evim dağınık öyle şey olmaz.buyuk konusmayim ama öyle davranirlarsa benden alasını görürler.hic fırsat vermem alttanda almam.
- 21 Mart 2018
- 1.880
- 6.743
- 158
Ya inanın bana değer verseler neyse . Bana gelir abisini arar bana sormaz. Sürekli eşimin masaasina kadar karışır her dk fatura atarlar ama yurt dışına bilet almaya para çok. Ben tepki verince babamız yok . İlk cok çabaladim taki kaynanam seni kim alırdı oğlum almasa diyene kadar. Ben eşimden bin kat güzelim. Eşimin mesleği çok iyi ama ben ne parasını yerim ne bişey. Ki bende üniversite mezunuyum malım mülküm hepsini alır satar . Ama beni sürekli küçümser. Biz nereye gidersek kardeşi bende istiyorum eşim bana ayıcık alsa banada. Biz Çin'e geliriz temmuzda izin aldım bende gelecem. Tahammül edemiyorum artıkİyiymiş napalim babaları yoksa siz mi öldürdünüz adamı tövbe estağfurullah ya bitmiyor güzel ülkemin duygu istismarcilari bitmiyor
- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 358
- 39
Susunca eşinizin gözünde kıymetli olmuyorsunuz ayyy ne harika eşim var hiç bir şeye ses çıkarmıyor demeyecek siz yeri geldiğinde ses cikardiginizda sen böyle değildin noldu sana çok değiştin olacak tavrınızı en başta koyun kartlarınızi açık oynayın gorumceniz bal ayına gelmem istediğinde neden sustunuz ne münasebet oldu olacak gelip aramızda yatsın bari deseydiniz stresten çocuğum olmuyor demişsiniz çocuk için daha çok erken kv görümce ile sorunlarınızı çözmeden çocuk falan yapmayın
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Eşiniz kız kardeşine ve annesine dur demedikçe siz daha çok sinir krizi geçirirsiniz. Buradaki sorun ikisi değil eşiniz
Bende öyleydim bekarken inan herkese derdim nasıl susuyorsunuz ama öyle olmuyormuş . Karşıdaki insan anlamayınca anlamı kalmıyor. Görümcem ile kagva edince kaynanam ayar verdi istediğim gibi gelip gidecez bir ayağım burda dedi . Eşim dedi nereye geliyorsun sen hayırdır yaptı annesinin yüzünü görünce. Ertesi günü utanmadab gece 1 de geldi . Eşim almadı içeri . Rezillik yapacaktı. Eşim karıma sorarım isterse gelirsiniz dedi. Bozuldu gitti ama asla küsmez ki bana karşı ayar versin oğluna. Şimdi her aradıklarında selam söyle der kaynanam sonra oğlunu sişirirHer şeye sustum sustum diye susup oturmayın. İstemediniz şeylere sesiniz çıksın. Eşiniz de adam olsun ayrımı iyi yapsın arada falan kalmasına gerek yok. Herkese yerini bildirecek seni ezdirip durmayacak evlendiyse. Evliliğimi düşünüyorum deyip durma kendini düşün biraz da. Evliliğini tek taraflı sen düşünüp durma
- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
Çocuk için çok erken önce bu sülüklerden kurtulmanız ve eşinizin aranıza sınır çizmesi lazım.Merhabalar. Ben 9 aydır evliyim. Evliliğimin ilk haftasi görümcem balayına bizimle gelmeyi teklif etti sustum. Bizim yurt dışına gelme planımız vardı bende gelecem diye atladı sustum. Şehir dışına eşimle çıktık eşim oda gelsin dedi tamam dedim geldi bizimle. Neyse bana oturmaya gelirler beni aramaz eşimi arar. Eşimin doğum gününü başbasa kutladık diye annesi bana seni kim alırdı oğlum olmasa der ayar verir. En sonunda patladım kaynanama. Görümcem utan dedi bana üzerine yürüdüm sinir krizi geçirip . Sonra bunlar olmamış gibi görümcem numaramı silip benimle konuşmaya başladı abisine iyi görünmek için . Gece 1 de arar beni asla saymazlar. Annesi konuşmaz benle ama evime girip çıkar. Ben eşimle bunlar yüzünden yurtdisina çıktık. Ablamın düğününe bile kalamadim. Evliliğim için. Şimdi görümcem arıyor gezmeye gelecez. İlla bizde gelelim. Görümcem 24 yaşında babası yok diye sürekli annesi kardeşine babalık yap diye diw yuvamızi yıkiyorlar. Eşime ima ediyorum ablam bile olsa gelirse giderim diyorum anlıyor ama susuyor. Stresten çocuğum olmuyor. Ne yapmam lazım. Bu arada eşimin annesi çok kötü biri iftira yalan . Ben ne yapayım akıl verin . Eşim ne yaparsa yapsın babamız yok diyip ağlıyorlar eşimde arada kalıyor
Bu ne ya yeni evli çiftin evine bu kadar gelinmez. Akşam arayacakları zaman telefonunu kapatın yada uçak moduna alın arayamasın geleceği zaman siz başka misafir çağırın rahatsız olsunlar
Eşim ozaman sinirlendi kızdı diye sesimi çıkarmadım . O yanıtıni verdi diye ama artık hadlerini çok astılar. İnanın ben böyle hiç bişey kusmeyen insanlar görmedim abisi küfür etse küsmez canım babam abim der döner . Salak kocamda babası yok yazık diyip şefkat gösteriyor yineKeşke görümceniz balayınıza katılmak istediğinde susmasaydınız. Ne münasebet?
- 14 Ağustos 2018
- 19.646
- 2
- 73.818
- 598
Öncelikle bekar değilim onu ima etmeye çalışıyorsanız. Kocanda iş yok senin. Daha çoook ağlarsın sen.Bende öyleydim bekarken inan herkese derdim nasıl susuyorsunuz ama öyle olmuyormuş . Karşıdaki insan anlamayınca anlamı kalmıyor. Görümcem ile kagva edince kaynanam ayar verdi istediğim gibi gelip gidecez bir ayağım burda dedi . Eşim dedi nereye geliyorsun sen hayırdır yaptı annesinin yüzünü görünce. Ertesi günü utanmadab gece 1 de geldi . Eşim almadı içeri . Rezillik yapacaktı. Eşim karıma sorarım isterse gelirsiniz dedi. Bozuldu gitti ama asla küsmez ki bana karşı ayar versin oğluna. Şimdi her aradıklarında selam söyle der kaynanam sonra oğlunu sişirir
Ben yüzüne dedim gece 12 de birde belki musayit değiliz araman doğru mu dedim . Ama benum babam yok ihtiyacım vardı aradım dedi . Yalan dedikodu yapmaya aradı eşim açmadı ben biliyorum huylarınıÇocuk için çok erken önce bu sülüklerden kurtulmanız ve eşinizin aranıza sınır çizmesi lazım.
Bu ne ya yeni evli çiftin evine bu kadar gelinmez. Akşam arayacakları zaman telefonunu kapatın yada uçak moduna alın arayamasın geleceği zaman siz başka misafir çağırın rahatsız olsunlar
Yok öyle bişey demek istemedim . Yani diyorum ki bende sizin gibi düşünüyordum ama bilsem kocam suçlu birakacacam ama karşımda herşeyi plan olan bir kadın var kaynanamdan kaynanam bile illah etmiş inanın çok garip tarif bile edemiyorum iki yüzlü yalancı iftiracı oğluna duygu sömürüsü yapan azar yese de kusmeyen eşim defalarca azarladı ama kadın çok farkliÖncelikle bekar değilim onu ima etmeye çalışıyorsanız. Kocanda iş yok senin. Daha çoook ağlarsın sen.
- 27 Nisan 2023
- 493
- 932
- 23
Bence bunlar anlayana kadar üst üste bu tavırlara devam et belki beyinlerine sokarlar. Bunlar abisinden oğlundan ayrılamamış sizinle olmasını kabul edemiyorlar . Sapkın mı sapık mı desem .Ben yüzüne dedim gece 12 de birde belki musayit değiliz araman doğru mu dedim . Ama benum babam yok ihtiyacım vardı aradım dedi . Yalan dedikodu yapmaya aradı eşim açmadı ben biliyorum huylarını
Babası yok diye niye sizin aranızı bozuyor psikopat.
Ben bile sinir oldum eşinizle net şekilde konuşun bunlar normal mi, bu tavırları sağlıklı mı sence dite ?
- 3 Şubat 2018
- 25.490
- 109.810
- 598
Kaynanam okadar değişik biri ki sürekli psikolojik şiddet uygulayan biri. Anneme küfür edip annemi yalancı çıkaran biri . Görümcem ile kaynanam ablamın nişanlısına bu kız başkasını seviyordu kızkardeşi ile annesi ayırdı gibi şeyler yazıp ablamı bile ayırmaya çalışan insanlar ama söyleyince ağlayıp ama babam yok diyip eşim bagirsa azarlasa bile asla küsmeyen insanlar. Eşim azarlar ama küsmezler ortayı bana bırakmamak için çocuğum olmuyor diye tedavi görüyorum bir sıkıntı yok ama olmuyor hepsi stresten ama gorumcemin ben geldim diye onun da yurt dışına çıkması lazım . Psikolojim çok bozuldu.
Ailenize tüm bunlari yapanlar ile hala görüsmeniz bastan hata.