Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

• İletişimi kes.

OY: 36 40,0%
  • Onlar gibi yap ve hiç umursama

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
Hayır evimizde ilgili bayanın adı geçmiyor. Herhangi bir planları da yok. Ancak ilişkilerini sadece güven üzerine kuran BEN için bu konu yeterince güven kaybı.

E cocukluk arkadasi, aile dostuymus kadin gorusmeleri anormal degil bence, esiniz gorusmuyorsa evinize kadini getirmiyorlarsa rahatsiz olacak ya da guven zedeleyecek bir sey goremedim ben, siz biraz hassas davraniyorsunuz, gecmis gecmistir umursamayin derim

Bence haklisiniz, bende rahatsiz olurdum, kaldiki hadi görümcenin arkadasimis ama anladigim kadariyla kv sonradan sIkI fIkI olmus, cok sacma.... Eski esi ve cocuklarin annesi olsa yani ortada torun olsa anlarimda, bu durumda ne gerek var... Oglunun huzurunu bozmaya degermi o bayanla görüsmek, ya bigün denk gelseler? Bisey olcak diye degil ama benimde hoslanmadigim bi durum olur... Esiniz kesin konusmasi gerekir bu konuda, kardesine degilde annesine ne alaka diyebilir diye düsünüyorum...

Sen evlenmişsin isteyen istediğiyle görüşür bu konuyu neden bu kadar büyütüyorsunuz ki bu hala o kişiyi önemsediğinizi kıskandığınızı gösterir.

valla kendimi k.validenin yerine koydum da.. 20 yıllık dostum, arkadaşım var, (allah korusun ) onun kızıyla benim oğlum birşeyler paylaşıp ayrılsalar ben gelinim için o kadar senelik dostumdan vazgeçmem..

k.valideniz istese en yakın dostunuzdan vazgeçer misiniz? siz görüşmeyin ama başkasının özgürlüğüne ket vuramazsınız..

Hayır evimizde ilgili bayanın adı geçmiyor. Herhangi bir planları da yok. Ancak ilişkilerini sadece güven üzerine kuran BEN için bu konu yeterince güven kaybı.
Bir planları saygısızlıkları da yokmuş senin için önemli olan kocan o görüşmüyorsa adını anmıyorsa sorun nerede?

Reactions: anu
kızların yorumlarına baktığım zaman çok sabit fikirli gördüm kendimi, ama ben inanılmaz rahatsız olurdum ya galiba. benim nişanlımın da eskiden görüştüğü bir aile dostları var. kayın validem görüşmüyor onlarla rahatsız olurum diye. başlığını okuyunca bile çok şaşırdım. mesafeni koy bence

Bende çok rahatsız olurdum. Artı kocamı asla yalnız onlara göndermezdim. Eşine sor bakalım, senin eskiden çıktığın biri olsa ve şuanda ailen hala onlarla görüşüyor olsa rahatsız olur muymuş? Allah aşkına sanki dünyada görüşecek başka kimse kalmamış.

iyi de durum öyle değil ki ama, kadın kvnin en yakın dostu değil, onun oğluyla bunun kızının görüşmüş olma durumu yok ortada. kadın görümcenin arkadaşı,kvde kadının çocuklarına bakmış. kadın direkt kendisi salça duruma.

Siz kendiniz görüşmemişsiniz en azından.eşimle geçmişi olan kız onların aile dostuydu.Biz bayramlarda falan eşim ben kayınvalidem,kayınbabam ,3 tane evli görümcemle birlikte görüşürdük.ben ne kadar safım;(

yok k.valide bu kıza bakmış küçükken, o yüzden kız görümcenin yakın arkadaşıymış.. yani k.valide bu kızın annesi ile arkadaş, görümce de bu kız ile.. yani en azından ben böyle anladım..
ama ne olursa olsun "k.validem dargın olduğu arkadaşımla görüşmemi istemiyor" türevinden bir konu açılsa millet "o kim oluyor" diye döşerdi buraya.. ne olursa olsun k.validesinin ilişkisine karışamayacağını düşünüyorum..

Bu kızla eşin aracılığıyla mı tanıştılar ?? önceden de bir ilgileri varmıydı kızla ?

Sizinle ne alakası var anlayamadım sizi ne açıdan etkileyebilir kızı demek ki tanıyorlardı önceden iletişimleri varmış devam ettiriyorlardır yani annesiyle tanıştırdı diye görüşmeye devam etmezler illa bir geçmişleri vardır. Bu kadar evlilik geçtiyse başından sizin tabirinizle güvenilmez biriyse neden görüşsünler? onlar ayrı olarak görüşüyorlar siz aynı ortama girmek zorunda değilsiniz ki. Yanınızda sürekli ondan mı bahsediyorlar, gittiğiniz yerlere onu da mı çağırıyorlar ne alaka çağırdıklarını da sanmam yani siz onlara gittiğinizde o da gelmiyordur ya da siz dışarıdayken yani eşinizle iletişimleri yoktur eşinizle ilişkileri bitmiş olabilir ama onlar arkadaş olarak sevip görüşebilirler. Ben kardeşimin eski sevgilisiyle konuşuyorum mesela severdim kızı şu an hayatında olan kızı da seviyorum ama kız bilmiyor görüştüğümü evlendikleri zaman öğrenebilir ama kızması için bir neden yok sevdiğim biriyle görüşebilirim kardeşimle bir alakası yok. Onlar iletişim halinde değiller kardeşimi sormaz bile.

Görümcenizin çocukluk arkadaşıyla görüşmesinden neden kendinize pay çıkartıyorsunuz? sanki size inat görüşüyorlar gibi yazmışsınız.

İnsanları tanımak zaman zaman zor olabiliyor. Art niyet aramayın ancak tetikte de olun. Diğer arkadaşlar gibi eşinizi tabi o kişiyle yalnız bırakmayın. Zaten eşiniz de sizinle birlikte hareket ediyormuş, hiç kafanıza takmayın. Bu kadar uyarınıza rağmen görüşüyorlarsa da bağları asla koparmayın. Eşinizle aranız açılabilir ya da soğuma olabilir. Bilakis onlara daha iyi davranın. Sevgiler.

Aile dostuysa elbet de görüşeşecekler önemli olan eşinizin görüşmemesi iş kocanda bitiyor... Görümcenle ,kv görüşmesi seni baglamaz...Sevmişlerdir aynı ortamda bulunmayı görüşüyorlardır herkes özgür bu konuda uyarmak düşmez siz... Eşin görüşmüyorsa neden problem olsun ki...Benim annem ve teyzelerim dayımın eski eşiyle 19 yıl geçmesine rağmen halen görüşüyorlar mesela .....

geçmiş bitmiş gitmiş. herkes istediğiyle görüşür. sizin evliliğinize ya da size zararı dokunuyor mu. ya da kocanızı görünce sırnaşıyor mu kadın. ya da kv.niz görümceniz istemediğiniz halde sizin evinize getiriyorlar mı.
üstelik eski arkadaşlarmış, kimsenin hayatına karışmayın.

öyle miymiş? o kısmı kaçırmışım ben..o zaman gereksiz kıskançlık derim..kv neden vazgeçsin dostundan ...
katılıyorum size office...

Sizin açınızdan bakıldığında hoş değil anlıyorum.
Ancak bekarken böyle bir tanıştırma, yakıştırma olmuş.

Denenmiş ama olmamış diye görümceniz ya da kv niz sevdiği bir dostundan, yakınından nasıl vazgeçsin?

Kolay mı öyle sırf sizin gönlünüz olsun diye sevdiğini silip atmak?

Siz o bayanın olduğu ortamlara eşinizle birlikte girmezsiniz olur biter.
Başkalarının ilişkilerine karışamazsınız bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…