• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

• İletişimi kes.

OY: 36 40,0%
  • Onlar gibi yap ve hiç umursama

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
Affedersiniz Türkiye ye İngiltere den yeni geldim. Argo çok bilmiyorum. Yanlış bir şeyse üzgünüm. Benimle adını anmıyorlar.Tavrımı koyabildim çok şükür ki. Teşekkür ederim.
Yanlış birşey degıl aslında alt tarafı sebze ismi ama benzetmeler yapılabılıyor :D
Sizinle adınızı anmıyorlar oldugunuz ortamlara cagırmıyorlarsa umursamayın hatta inadına eşinize sarılın umursamadıgınızı gösterın gözlerıne gözlerıne sokun mutlulugunuzu :)

Valla benimde yaşadığım bir durum bir farkla diğer hanımefendi akraba yani isteristemez görüşülüyor ama yine bir farkla ben yanlış anlarım diye benim yanımda konu içinde bile adı geçmez gerçi ben şahsen gidip tanışarak sorun etmediğimi belli ettim. Sizde sorun etmeyin

Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın:KK43:
E sonucta bir tanismisliklari var.ayrica bu tanisma esinin sevgilisi diye degilmis.gorumcenin cocukluk arkadasiymis.k.v.cocuguna bakmis.gorusebilirler tabikide.sizde onlari uyararak kendinizi kucuk dusuruyorsunuz.bence lafini etme.sus.gayet normalbir durum..
A soyle bir durum olsayei,yaniesinizlesevgililer ve esiniz ailesiyle tanistirmis.ve sizevlenmissiniz onlarda kadinla gorusuyorlar.boyle bir durum olsa hakliydiniz.ama onlarda zaten taniyorlarmis.

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
canım bence sende ona aynı o şekilde davran umursamaz gibi. onlar belli ki bütün bunları sana inat yapıyor. sana verebileceğim tek nasihat sen eşine güven gerisini boşver. eğer eşinin içinde varsa eski sevgilisyle yada onla bunla görüşmek bu 1 sene sonra 2 sene sonra veya 5 sene sonra illa ki olacaktır. kendisi sıkma bu konuda unutma ki sen bu dünyada değerlisin . ve eşini seviyorsan sonuna kadar savaş. aynı durum dayım seninle eşimin ailesinden hoşlanmayarak eşimi de onlara kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum. eşine öyle nazik ve öyle güzel davran ki o da bazı şeyleri görmeye başlayacaktır

canım bence sende ona aynı o şekilde davran umursamaz gibi. onlar belli ki bütün bunları sana inat yapıyor. sana verebileceğim tek nasihat sen eşine güven gerisini boşver. eğer eşinin içinde varsa eski sevgilisyle yada onla bunla görüşmek bu 1 sene sonra 2 sene sonra veya 5 sene sonra illa ki olacaktır. kendisi sıkma bu konuda unutma ki sen bu dünyada değerlisin . ve eşini seviyorsan sonuna kadar savaş. aynı durum dayım seninle eşimin ailesinden hoşlanmayarak eşimi de onlara kaptırmamak için elimden geleni yapıyorum. eşine öyle nazik ve öyle güzel davran ki o da bazı şeyleri görmeye başlayacaktır
O kadar güzel cevabın için teşekkür ederim :)

O kadar güzel cevabın için teşekkür ederim :)
CANIM benzer şeyleri paylaşıyoruz seninle. eşine yansıtma sorunlarını. onlarla kendin çöz eşini karıştırma ben artık öyle yapıyorum. dişe diş. eskiden eşimi maşa gibi görüp ona söylüyordum herşeyi ben maşam varken el yakmam diyordum ama yanlış yapıyormuşum. şimdi eşime belli etmeden yapacağım yapacağımı . onlar sinsi oluyorsa bende olacağım. akıllı kadınlarız biz akıllıca davranacağızEn Büyük KK

Evet bende hala bile belki...Ondan konuşmasını duyarlı davranmasını bekliyorum. Ancak erkek işte...Anlamıyor:( Yada işine mi gelmiyor nedir?

kendine güvenin mi yok.senelerdir tanışıp görüştükleri kişiye neden sırt dönsünler.anlaşıyorlar demek ki:KK66:

Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın:KK43:
O zaman buna birsey diyemezsin. Sonucta esinin iliskisi yasanmis ve bitmis. Hadi esin kadina hala ilgili davranir o ayri konu. Ama su an icin bence cok fazla
Alinganlik yapiyorsun.

Ben sahsen bu davranistan hic hazzetmedim.Size saygisizlik.

Birak kendileri ne yaparlarsa yapsinlar ama bari senin yaninda yapmasinlar. Bu nasil bir is anlamadim, elkizina bu kadar sevgi gosterinceye kadar gelinlerine gostersinler. Tovvvvbeeeee........

forumda yenisin ama maşallah anket yapmayı bile biliosun...sahi nasıl yapılıyor bu anket yahu?

tabii yorumumu da ekleyeyim::: görümcen de kayınvaliden de çok ayıp ediyorlar..insanlarda hiç empati yok... kadın ksını nasıl anlamaz hayret bişey..bence tamamen bilerek ve pisliğine yapıyorlar

Esin evlenmis bosanmis olsa , eski esiylede gorusebilirlerdi.

Esinle kiz anlasmadi diye onlar anlasiyor ve gorusuyor .
Belki kizi sevmislerdir ilaki ogulariyla evlenmek zorunda degildi ..

Bence bu durumu umursamamalisin , hata neden esinle kiriz haline donuyorki bu olay.
Anliyamadim..
Bence sen yanlis yapiyorsun , esine yansitmamalisin konuyu bile acmamalisin..

Kiz zaten gorumcenizin cocukluk arkadasi, kayinvalidenizin de onceden tanidigiymis. Yani sizden cook once varmis onlarin baglari. Esiniz bu kizla sevgili olup ayrildi diye tum baglari koparacaklar miydi? Ne sacma. Esiniz disinda koskoca insanlarin kiminle gorustugu sizi niye ilgilendiriyor ki? Siz kocaniza, kendinize bakin. Millete karismayin.

İyi de bişey sorcam.
Ne sıfatla görüşüyolar ki? Valide dediğin koca kadın yani, kızı yaşındaki insanla kanka mı olmuş sıfatları ne yani?

Hıı, iş değişir yalnız. Önceden tanışıyolarmışsa.
Burda bi hata varsa, kız kardeşinin kankasıyla çıkan adamda bence. İleri görüşlü olmak lazımdı.

Hic uzulme canim sikilma kafani da takma allah buyuk verir onlara bu terbiyesizligin cezasini.. Sen giyin suslen puslen her yere esinle git hic kiskanma bile esin ona senden cok bisey hissetmis olsaydi onla evli olurdu. Adam secimini yapmis gozn arkada kalmasin bu saatten sonra da bakmaz bence baksa bekarlikta alirdi.

Kendimi kayinvalidenin yerine koyuyorum tamam sevdigim biri olabilir ama sonucta ohlum bir secim yapmis helinimi sevmesem bile oblum uzulmesin yuvasi bozulmasin huzursuz olmasinlar diye gorusmezdim kizada soylerdim zaten duzgun bir kizsa iyi karsilardi. Gorumce gorusse de sadece bu kadat sinirini bozmaz bence.

Back