Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

• İletişimi kes.

OY: 36 40,0%
  • Onlar gibi yap ve hiç umursama

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
Rahatsızlık verici evet ama sizden önce de bir samimiyet varmış zaten. Çok takılmayın. Görümce ve kayınvalide sizi sever mi? Sorun var mı aranızda?eğer varsa o zaman kaygılanmakta haklısın ama yoksa eşin ve seni muhattap etmedikleri sürece salla gitsin

Tüm mesajlarınızı tek tek üzerinden geçerek, adeta sindirerek okudum. İnanın bir ara terapiste gitmeye bile karar verdik. Evliliğimin cicim ayları düğün günü görümcem ve o kadının boy boy fotoğraflarının paylaşılması ile geçti. Adeta bilinçli yapılıyordu. Belki de ben öyle düşünüyordum. Yukarıda da yazdım ilişkilerimi sadece güven üzerine kuruyorum. Bu konuya hassasiyet göstermem benden istenilseydi. Kimseyi fazlaca rahatsız etmeden, gözüne sokmadan bu işi hallederdim. Ben kimsenin hayatına müdahale ederek görüşmesinler demiyorum. Benim bilmem gerekmiyor, gözüme sokmayın, hayatımda olmasın diyorum. Haksız mıyım? Bunun adına kıskançlık diye yorum yapan arkadaş…. inanın kıskançlık değil. Her tür ve başlıktaki yorumlarınız için yeniden teşekkür ederim.

Bende nasıl açtım vallahi bilmiyorum:)

benim annemle kardeşim beni eski sevgilimle sürekli düzenli görüşse sen ne hissedersin bir düşün işte bende onu hissediyorum derim en azından kafasında dediğim durumu bir canlandırtırım.

Hayatımıza karıştıracak kadar yakın olmuyorum. Sayelerinde politikayı öğrendim.

Neyi çaktınız hanımlar nick ten biz de öğrenip kopalım bari?
Bende anlamadım. Bu akşam eve gidince bu yemeği yapmak istedim. Baktım bütün nick ler kayıtlı. Bamya dan farklı şeyler çıkaracak zihniyetleri anlamak ne mümkün? Gerçekten ne anladıklarını açıkca yazsalar da bizde öğrensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…