- 20 Mart 2008
- 141.493
- 212.906
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Dertli Bamya
Ben nickine takıldım açıkcası ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nickine takıldım açıkcası ...
Çaktın demiiii
ay abla çakmakla kalmayıp koptum
Aman Allahımaman yarabbim
Beğenmediniz mi?:)Ben nickine takıldım açıkcası ...
çok sert oldu be güzelim:):):)O görümceyi kayınvalideyi eve almam eşimi bile konuşturmam konuşursada ben gideyim beraber takılın derim.Tavrım net!
Düşününce...görüşecek adam mı? kalmadı diye sormadan edemiyor insanBekar deyince evlenmemiş genç bi bayan sandım...cok evlilik yapmış durum daha tehlikeli o zaman. ..kayınvaliden cok mu seviyormuş ta?
Ben tahammül edemem çok kıskancımçok sert oldu be güzelim:):):)
Bende nasıl açtım vallahi bilmiyorum:)öncelikle yeni üyesin ve anket açabilmişsin helal oldun, ben 7 senelik üyeyim hala bilmiyorum
görümcenin ve k.validenin görüştüğü insanlara engel koyabilmen mümkün görünmüyor, koyman da saçma olur zaten.. iş senin kocanda bitiyor, kendisi görüşmez olur-biter..
Hayatımıza karıştıracak kadar yakın olmuyorum. Sayelerinde politikayı öğrendim.senin ve eşinle ilgili planlar yapıp , hayatınıza karışmıyorlarsa görüşsünler ne var bunda ?
demek ki kv.niz ve görümceniz o kişiye değer veriyorlar ki hala görüşmeye devam ediyorlar, bu durum sizi ilgilendirmemeli bence.
Bunu ancak kendileri bilir. Ancak inatla yapılan pek çok şey yok değil.Görümcenizin çocukluk arkadaşıyla görüşmesinden neden kendinize pay çıkartıyorsunuz? sanki size inat görüşüyorlar gibi yazmışsınız.
Bende anlamadım. Bu akşam eve gidince bu yemeği yapmak istedim. Baktım bütün nick ler kayıtlı. Bamya dan farklı şeyler çıkaracak zihniyetleri anlamak ne mümkün? Gerçekten ne anladıklarını açıkca yazsalar da bizde öğrensekNeyi çaktınız hanımlar nick ten biz de öğrenip kopalım bari?