- 13 Kasım 2014
- 36
- 6
- 13
- Konu Sahibi Dertli Bamya
-
Görümcem ve görüştüğü bayan bekar. Beraber gidiyoruz heryere zatenAncak yine de can sıkıcı. Bazen eşime de kızıyorum. Onun en azından duyduğum rahatsızlığı annesine ifade etmesini istiyorum. Ancak şu an böyle bir durum yok.
Bir derdim var : (okypete pardon konuyu nereye tasıdınız. Sonrasında takıp edebılmem acısından. tesekkurler
Şimdi senin kocan senden önce bir evlilik yapsaydı ve çocukları da olsaydı,kayınvaliden görümcen hatta eşin bile eski eşiyle görüşmek durumunda kalmayacakmıydı.Evlenmişsin.Eşin geçmişte bir ilişki yaşamış olmuş bitmiş.İsteyen görüşür isteyen görüşmez.Sen rahatsız hissettiğin sürece evliliğinde sorun olduğu,eşine güvenmediğin kendine güvenmediğin hissiyatı oluşur.Ne umursa,ne de lafını ettir.Önemli olan senle eşindir.Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. Sizden, beni yaklaşık 1 yıldır rahatsız eden bir konu ile ilgili fikir almak istiyorum. Bu konu eşim ile aramızda ciddi bir kriz haline gelmek üzere. Her ikimizde çalışıyoruz. Henüz çocuğumuz yok. Eşim zamanında bir bayanla kısa bir ilişki yaşamış. Önceleri görümcem, şimdilerde de eşimin annesi, eşimin eski sevgilisi ile sürekli iletişim halindeler. Evliliğimizde ilk 6 ay eşim ve ben görümceme tavır aldık. Çünkü bu durumdan ben rahatsız oluyordum. Ancak sonraları tarafımızdan özür dilemesiyle bu tavır biraz yumuşadı. Fakat sonrasında kayın validem ve görümcem beraber görüşmeye başladılar. Bu konuya ilişkin kayın validemi 2 kez son derece nazikçe uyarmama rağmen sonuç değişmedi. Kendileri ile iletişimimi azaltmaya çalışsam da, içimden hiçbir şey gelmiyor olsa da. Bir taraf eşimin annesi ve kız kardeşi. Onlara nasıl davranacağımı bilmiyorum. Sanki hiçbir şey yokmuş gibi umursamazca davranıyorlar. Bana konuya ilişkin yardımcı olursanız sevinirim.
Benden bir memnuniyetsizlikleri yok. Kadın yanlıs anlaşılmasın lütfen. Sayıca fazla evlilik yapmış, çocukları olan bir bayan. İş sadece üçünün de terbiyesizliği ve saygısızlığı
Görümcem sürekli beraber. Kayın validem le sosyal medya üzerinden görüşüyorlar. Önceden tabii ki birbirlerini tanıyorlar. Kayın validen kadının çocuklarına bakmış bir dönem. Görümcemin de çocukluk arkadaşıymış kadın
Kocam görüşmüyor hayır. Birlikte hareket ediyoruz. Ancak yıllardır annem yok. İlk kez anne dedim kayınvalideme. Artık kime güveneyim, kimi samimi göreyim, kime nasıl davranayım diye sorgulamaz mı? arkadaşlar insan. Hepiniz çok iyisiniz cevaplarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?