• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar.

Görümcem ve Kayınvalidem eşimin eski sevgilisi ile görüşüyorlar. Onlara nasıl davranmalıyım?

• İletişimi kes.

OY: 36 40,0%
  • Onlar gibi yap ve hiç umursama

OY: 55 61,1%

• Ankete Katılan
    90
İnsanları tanımak zaman zaman zor olabiliyor. Art niyet aramayın ancak tetikte de olun. Diğer arkadaşlar gibi eşinizi tabi o kişiyle yalnız bırakmayın. Zaten eşiniz de sizinle birlikte hareket ediyormuş, hiç kafanıza takmayın. Bu kadar uyarınıza rağmen görüşüyorlarsa da bağları asla koparmayın. Eşinizle aranız açılabilir ya da soğuma olabilir. Bilakis onlara daha iyi davranın. Sevgiler.
teşekkür ederim.

Nickimi beğenmediniz mi? Bende anlamadım. niçin güldüğünüzü...Bu akşam eve gidince bu yemeği yapmak istedim. Baktım bütün nick ler kayıtlı. Bamya dan farklı şeyler çıkaracak zihniyetleri anlamak ne mümkün? Gerçekten ne anladıklarını açıkca yazsalar da bizde öğrensek

kadın görümceniz ve kayınvalidenizle hala görüştüğüne göre istenmeyen gelin değilmiş belli ki. yani ailevi bir sorun yokmuş, eşinizle anlaşamamışlar, ayrılmışlar. neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki? sizin yerinizde olsam ben de tepki verirdim muhtemelen, o ayrı. ama kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, görümcem şu an en yakın arkadaşım. abisinden ayrıldım diye neden aramızda kötü bir şey olmamışken onunla da kötü olayım?

Nickimi beğenmediniz mi? Bende anlamadım. niçin güldüğünüzü...Bu akşam eve gidince bu yemeği yapmak istedim. Baktım bütün nick ler kayıtlı. Bamya dan farklı şeyler çıkaracak zihniyetleri anlamak ne mümkün? Gerçekten ne anladıklarını açıkca yazsalar da bizde öğrensek
Nickin argo tabırını bılmıyormusunuz yok canım bılıyorsunuz mutlaka :KK53:
Şaka biryana ama ,sizinle yuzyuze getırmıyorlarsa size eşinize adını anmıyorlarsa umursamayın.Koyun tavrınızıda ama size bahsedılmıyorsa karışmaya pek fazla hakkınız yok gibi.

Etrafımızdaki insanlar sürekli bizim beklentilerimize ve doğrularımıza göre hareket edemezler ki. Şuan yaptıkları şey, eşinizle sizin ilişkinize zarar veriyor mu? Cevap hayırsa, başka söze gerek yok bence.

kadın görümceniz ve kayınvalidenizle hala görüştüğüne göre istenmeyen gelin değilmiş belli ki. yani ailevi bir sorun yokmuş, eşinizle anlaşamamışlar, ayrılmışlar. neden bu kadar tepki veriyorsunuz ki? sizin yerinizde olsam ben de tepki verirdim muhtemelen, o ayrı. ama kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, görümcem şu an en yakın arkadaşım. abisinden ayrıldım diye neden aramızda kötü bir şey olmamışken onunla da kötü olayım?
Ben kötü olup, görüşmesinler demedim ki. Bunu benim gözüme sokmasınlar dedim. Bilmek zorunda mıyım? Beni rahatsız ettikleri kendilerine söylendiği halde tavırlarında hiçbir değişiklik olmadan devam etmeleri...bende pek iyi niyet rüzgarları estirmiyor.

sorun yok öylesine takıldık :)

Olayın sonucu önemli eşin seni seçmiş onlarda kendi hallerinde takılsınlar takma kafana bence
Eşinle aranı bu sebepten dolayı hiç açma bak keyfine :-)

Oha diyorum sadece. Görüşecek adam mı kalmamış da eşinizin eski sevgilisiyle görüşüyorlar ? Ben bu şartlar altında eşimin nesi olursa olsun umrumda bile değil, iletişimimi keser görüşmezdim. Sonuçta eşinizde sizin tarafınızda anladığım kadarıyla.. Ya o ya ben, başka yolu yok :)

Nickin argo tabırını bılmıyormusunuz yok canım bılıyorsunuz mutlaka :KK53:
Şaka biryana ama ,sizinle yuzyuze getırmıyorlarsa size eşinize adını anmıyorlarsa umursamayın.Koyun tavrınızıda ama size bahsedılmıyorsa karışmaya pek fazla hakkınız yok gibi.
Affedersiniz Türkiye ye İngiltere den yeni geldim. Argo çok bilmiyorum. Yanlış bir şeyse üzgünüm. Benimle adını anmıyorlar.Tavrımı koyabildim çok şükür ki. Teşekkür ederim.

ben de seni görünce buzluğumdaki bamyalar geldi gözümün önüne. Bu ctsi ben de yapayım bari.

Back