Adidas veya Birkenstock falan nasıl, buraya göre daha uygun mu fiyatları? Hediye olarak değil de kendim ödeyip istediğimde değer mi?
Gerçekten getirmeyin, yurt dışında olsam ben getirmezdim çünkü gerçekten bir çok şeyin aynısı burada da var.
Kuzenlerim ablalarından diş macununu diş fırçasina kadar istiyor neymiş orda ucuzmuş.
Ucuz tamamda orda yaşayan insanda ailesi için çalışmıyor illaki bir geçim derdi var o insanında.
Burada herşeye ulaşabildikleri için zaten getirdiklerinizi küçümsüyorlar ne bekleniyo bende anlamiyorum.
Siz böylesiniz diye demiyorum bence ne bir şey getirilmesi istenmeli, nede getirilen şey abartılmalı.
işte oyle olmuyor az onceki bayanin dediği gibi burun kivriliyor.Aslında birşeyler getirmenin sebebi bunlar TRde yok bunu getirimde yesinler/görsünler düşüncesi değil, amaç gittiğiniz yere boş gitmemek.
Ben TRden gelirkende burda iş ardaşlarıma yada sevdiklerime bi kutu baklava, kuru pasta/ lokum/ pestil veyakarışık çerez paketi getirip herkesin alabileceği bir yere koyuyorum herkes buyursun alsın diyorum. Burda baklava yada çerezmi yok, gırlaa ama gittiğin yerin meşhur birşeylerini paylaşmak amaç burda.
Karşılığında bir beklentim yok, gelip gitsin bana biri teşekkür etsinde beklemiyorum.
işte oyle olmuyor az onceki bayanin dediği gibi burun kivriliyor.
Beklentiler yüksek can sıkıcı bir durum gerçekten herkese jack daniels, paket paket marlboro getirmek zorundaymışsın gibi bir ifade onlar yiyecegine kendiniz yiyin daha iyi
Bizimkilere parasını yollayayım bana şunu alip gelirmisin diyorum burda olamayan bir ayak kremi istedigimde ( sağlık için krem) valizimde yer yok diyoAçıkcası kimse getirdiklerime burun kıvırmıyor
Ne orda ne burda
Kimse aman getire getire bunumu getirmiş demiyor çünkü zaten birşey beklemiyor kimse
Herkes herseyi kendi alabiliyor
O beklenti belki TR deki yokluk zamanindan kaldi, şuan herşey var iyi kötü herkes herşeye ulaşabiliyor kimsenin ihtiyacı yok
Bazen telefon, tablet, bilgisayar gibi özel istek oluyor onuda siparis veren ödemesini yapiyor zaten dolasiyla daha uyguna aldıkları icin memnun oluyorlar
Gerçekten getirmeyin, yurt dışında olsam ben getirmezdim çünkü gerçekten bir çok şeyin aynısı burada da var.
Kuzenlerim ablalarından diş macununu diş fırçasina kadar istiyor neymiş orda ucuzmuş.
Ucuz tamamda orda yaşayan insanda ailesi için çalışmıyor illaki bir geçim derdi var o insanında.
Burada herşeye ulaşabildikleri için zaten getirdiklerinizi küçümsüyorlar ne bekleniyo bende anlamiyorum.
Siz böylesiniz diye demiyorum bence ne bir şey getirilmesi istenmeli, nede getirilen şey abartılmalı.
elmalı telefon için böbreğini satışa çıkaranlar vardı bir araBen kendi cocuguma mesela n...ke marka Spor ayakkabisin uygun olanini yada ucuzluga gireniki alirken, köydeki akrabalar 200€ olani istiyorlar, ben kendim o zaman daha 200€ cep telefonu kullanirken 1200€ olan elmali telefondan istediler. Bu adamlar tabi ki cikolata kahve nutellayi begenmezler
Insanlara bu yüzü neden verdiniz yahu ? Bunlar nasıl köydeki akrabaBen kendi cocuguma mesela n...ke marka Spor ayakkabisin uygun olanini yada ucuzluga gireniki alirken, köydeki akrabalar 200€ olani istiyorlar, ben kendim o zaman daha 200€ cep telefonu kullanirken 1200€ olan elmali telefondan istediler. Bu adamlar tabi ki cikolata kahve nutellayi begenmezler
Ne yüz vermesi ayol, tanimam etmem bile. Bir iki kere ya gördüm ya görmedim yengeeeee diyen ariyordu, yengen kurban olsun diye tepki vermeyincede sevilmeyen yenge oldum, iyi de oldumInsanlara bu yüzü neden verdiniz yahu ? Bunlar nasıl köydeki akraba
Amaan siz de kurban rolünden çıkın. O kadın da yurtdışından sadece 4 günlüğüne gelecek göz var mı? 4 gün der 2 ay kalır. PHayatınızın iplerini elinize almak bu kadar zor olmamalı yaa. "Kendi planımız var canım müsait değiliz kusura bakma NOKTA" Haa illa ki gelmek istiyorsa buyursun otel tutsun.Evet kesinlikle misafir gelen kişiye göre değişir.
Mesela benim ablamın kızı var oğlumla 6 ay farkla doğdular, birlikte büyüdüler, evlerimiz de yakın, o yeğenim çok sık gelir bize ama kahkahaları dışarıya kadar taşacak kadar eğlenir çocuklarım.
Şimdi benim yeğenim bu kadar sık gelirken eşime senin yeğenlerin 4 gün bile gelmesin diyemiyorum, denmez bence. Yani gerçekten eşim sorun çıkaracak diye değil de vicdanen diyemiyorum.
Hani ben hiç sevmiyorum diyelim, çocuklarımın çocuklarıyla anlaştığı bir misafir olsa çocuklarım kuzenleriyle eğlensinler diye yine ses çıkarmadan ağırlarım. Ama bana ayrı eziyet, çocuklarıma ayrı eziyet olunca iş değişiyor tabi.
Zıkkımın kökünü yesinler ... Bu gece sinirlerim tepemde birazBen kendi cocuguma mesela n...ke marka Spor ayakkabisin uygun olanini yada ucuzluga gireniki alirken, köydeki akrabalar 200€ olani istiyorlar, ben kendim o zaman daha 200€ cep telefonu kullanirken 1200€ olan elmali telefondan istediler. Bu adamlar tabi ki cikolata kahve nutellayi begenmezler
Umarım bu "yarın geleceğim" deyişlerini duymak için her gün aramıyorsunuzdur konu sahibi, zira kalıp döndükten sonra "önce istemedi, sonra her gün gel diye arayıp yalvardı" şeklinde anlatabilecek biri gibi görümceniz.Arkadaşlar gelişleri tekrar yarına kaldı.
Ya gurur yaptı, geldiğinde 4 gün yerine iki gün kalıp tatile geçecek.
Ya şuan kaldığı kuzen evi çok konforlu geldi.
Ya da sen beni istemezsen ben de böyle eziyet ederim deyip, her gün yarın geleceğim diyor,
Tipik almancısınızKimseye özel istek getiremem, bunlarin neredeyse hepsi rossmannda satiliyor e oda türkiyede de var artik.
Yanimda yük edemem. Sampuan hediye etmek nedir yahu. Hadi kahve Nutella ok, onu bende götürüyorum. Digerlerine yuh artik diyorum. Tuvalet kagidida götürün o eksik kalmis bu listede
Ben 4 gün kalacağım konuşmasından sonra bir kez bile aramadım, o da aramadı.Umarım bu "yarın geleceğim" deyişlerini duymak için her gün aramıyorsunuzdur konu sahibi, zira kalıp döndükten sonra "önce istemedi, sonra her gün gel diye arayıp yalvardı" şeklinde anlatabilecek biri gibi görümceniz.
Yoo ben kurban rolünde filan değilim, gayet duruşum da var. Buraya sohbet amaçlı yazıyorum, neticede bir konuş açtım, konuşuyoruz. Yoksa gece gündüz tırnaklarımı yiyip görümce gelecek diye dolaşmıyorum ortalıkta.Amaan siz de kurban rolünden çıkın. O kadın da yurtdışından sadece 4 günlüğüne gelecek göz var mı? 4 gün der 2 ay kalır. PHayatınızın iplerini elinize almak bu kadar zor olmamalı yaa. "Kendi planımız var canım müsait değiliz kusura bakma NOKTA" Haa illa ki gelmek istiyorsa buyursun otel tutsun.
Sizin eviniz dingonun ahırı değil. Ama siz onlara o imkanı verip , elini işe sürmeyen birine 1 ay bakarsanız gelir başınızın üstüne de oturur. BU DA ONUN SUÇU DEĞİL, SİZİN KENDİNİZE DEĞER VERMEYİŞİNİZİN GERI DÖNÜŞÜ OLUR. Siz kendinize değer vermezseniz, sizi otel hizmetçi gibi kullanan birine HAYIR demeyip suspus oturup jendinizi savunmazsanız kusura bakmayın de kimse de size değer vermez. Sizin bir duruşunuz olsun ki karşınızdakiler de ona göre duracakları noktayı bilsin
Elbette ben de eşimin kardeşi abisinin evine ayak basmasın diyecek biri değilim.Ben olsam susardım sanırım eşimin kardeşi diye o da benim içim kardeş çok önemli ama yanlış bir davranış benimki siz susmayın derim
Tahrik olsun artık bence ya....İnşallah görümce dediğin gibi iyice bilenmiştir de bizimkini bı temiz döver, inşallah karakolluk olurlarGörümce sana çok pis bilendi bence canım. Geldiğinde kavga çıkarmak isteyecek. Zaten iki günlüğüne geldik ondada dövmekten beter etti diyip mağdur olmaya çalışacak. O yüzden çok dikkatli ol, seni tahrik etmesine izin verme.
Keşke yapsa öyle bişey ama bunlar ekmek kapısını öyle kolay kapatmaz.Görümce sana çok pis bilendi bence canım. Geldiğinde kavga çıkarmak isteyecek. Zaten iki günlüğüne geldik ondada dövmekten beter etti diyip mağdur olmaya çalışacak. O yüzden çok dikkatli ol, seni tahrik etmesine izin verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?