- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Ahahah ne yaptın yahu hayatta öyle konuşamam. Ama haklısın bazen bunu istiyor bazı insanlar. Şu anki halini tarif edemem sana. İnanılmaz rahatsızım. Rahatlamadım, aksine huzursuz oldum.
Eşim aradı başta ne gerek vardı bu hale getirmeye, gereksiz uzattın dedi. Kapat telefonu dedim. Beş dakika sonra bir daha aradı anlat bi ne oldu dedi. Anlattım. Boşver iyi demişsin, bulaşma kendi halinde takıl sen dedi. Ben de ona sen seni içine çekmeye çalışsalar da müdahil olma. Ne söylerlerse söylesinler he de geç. Beni savunmana gerek yok. Senin ailen onlar dedim. Ben hallederim sen karışma dedim. Tamam sen kapat kapını kendi işine bak muhatap olma dedi. Bu arada onlara karışma dedim ama sakın ama sakın bana gelip annelerin ağzıyla da konuşup savunmaya kalkma kırarım kalbini. Sen uzak dur olaylardan en sağlıklısı bu dedim. Öyle kapandı konu.
E sabırlısın İdrak, benim sabrım sen kadar değil, konularını görüyor okuyorum, ohhooğ...
Sürekli sürekli aynı mevzuyla üzerime gelinse, çocuğum daha zor bir çocuk olsa ve onu düzgün yetiştireceğim diye kendimi baba-anneanne vb. yardımı olmadan full soluksuz paralasam ve bu hengamenin içinde de, bu kadar gereksiz ve yersiz bir istek ile, milletin nazı niyazı ile ara ara yoklanıp dursam, durduk yere hayatıma burun sokulup dursa, sürekli eleştiriye, söylenmelere, taleplere maruz kalsam patlarım ben yani biliyorum kendimi.
Ondan sonra buna bağlarım yani:
Aynı olayda olabilecek kendi farazi tepki örneğimi, mukayese et ve rahatla diye verdim.
Kıyasla; bak senin konuşman, benim olası konuşmamın yanında ne kadar düzgün, kontrollü ve terbiyesini muhafaza eden bir konuşma. Bu yüzden "Aman sesim yükseldi" filan diye deli dülü kendine yüklenip durma.
Eşine de güzel konuşmuş, hakkınca önden ikaz etmişsin, tamam gerisini salla gari.