• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem kınada kırmızı giyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kardeşimin kınasını düşündüm de.. bence hoş olmazdı😊 Çünkü sade bir abiye kırmızı elbise ile çıktı gelinimiz. Bir kaç kişi daha kırmızı abiye giyseydi tuhaf dururdu bence ya 🙈 kısa elbiseyse olabilir. Ki kendisi genç kadınlara bu renk giyermisiniz dedi biz de o renk giydik. Bir kere kınası olacak gönlünce olsun. Birde ben sadece siyah seven bir insanım😂 ona rağmen kabul ettim. İyi bir görümceyim tişikkirler😂😂

Bana boyle kaprisler sacma geliyor sahsen. Dugunumde beyaz giyilse bile umursamam. Zaten gelin belli olmuyor mu? Koskoca insanlarin ne giyecegine karisacak halim yok.

Ben de ablamın kinasinda kırmızı giymiştim 😂😂
Düz mini bir elbiseydi,işlemeli -bindalliya benzer hali yoktu . Ne var ki bunda?
KKda öğrendim bunun böyle büyük bir şey olduğunu
Demek kırmızı giydiniz heee :sopa:😂😂 Ya gerçekten atmosfere bağlı. Gelinin sade kırmızı bir abiyesi varsa ben de uzun kırmızı abiye asla tercih etmezdim.
Ben şahsen görümcelerime hiç sormadım ne giyeceksiniz diye onlar bir şeyler atmıştı ama, hiç hatırlamıyorum da. Fotoğraflara bakiyim bi yoksam kırmızı mı giymişler. Gebertirimm😂

Kınamda en yakın arkadaşım bana, kendi kınasında giydiği bindallıyı giyse sorun yapıp yapmayacağımı sordu. Dedim yıkarım ortalığı :) Ne saçma mevzular ya. Bırakın insanlar neyi, hangi rengi isterse giysin. Ufacık ufacık meselelere takılmaktan yorulmuyor musunuz? Kınanızı hayal etseniz, deli gibi eğlendiğinizi düşünseniz, güzel şeylere odaklansanız olmaz mı?

Yinemi kiskanc gorumce vakasi... sanirsin gorumcelerin hic derdi yok gelinle biseyler yaristiracak kirmizi giymis de nolmus bende kirmizi giydim kardesimin kinasinda inan zerre fesatlik dusunmedim aklima gelmedi yani. Sanki kimse gorumce olmuyor

Demek kırmızı giydiniz heee :sopa:😂😂 Ya gerçekten atmosfere bağlı. Gelinin sade kırmızı bir abiyesi varsa ben de uzun kırmızı abiye asla tercih etmezdim.
Ben şahsen görümcelerime hiç sormadım ne giyeceksiniz diye onlar bir şeyler atmıştı ama, hiç hatırlamıyorum da. Fotoğraflara bakiyim bi yoksam kırmızı mı giymişler. Gebertirimm😂
İnanır misin kına cumaydi çarşamba mi ne gittim kıyafeti aldım.
Bana ne , benim kinam mi? Hiç hevesim yok kıyafet miyafet arastirayim sevmem öyle şeyleri :)
Alırken sormadim ama ablam bozulsaydi evde başka abiyeler var önceden kalma, onlardan birini giyerdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back