of kızlar of, geçen hafta aldatıldım yakaladım ayrıldım sevgılımden doğru olanı yaptım zaten bılıyorum, benı bır ıkı gun aradı yazdı ozurler ınkarlar ders aldımlar ama asla affetmedım yumuşakta konuşmadım ağlamadımda(zaten 10 gundur aglayamadım bıle doğru duzgun takı bır saat önceye kadar). en son geçen hafta tamam kararını vermıssın bana hoşçakal dedı ne yazdı, ne aradı zaten ıstemıyorum, ama stalk yapıyorum sahte hesaplardan eklemedıgı kız kalmadı hepsı çok guzel kafayı yıyecegım, whatsappta goruyorum cevrımıcı sınırımden ona bakmaktan başka şeye vaktım yok. Vizelerim haftaya var ders çalışamıyorum,onu affetmeyecektım ama yınede keşke çabalasaydı gelseydı okuluma yalvarsaydı ya ne bılıım asla affedemem aldatmasını ama bıraz cabalasaydıda oh olsun dıyebılseydım, yada bıraktıgım gıbı kalsaydı bu kadar kolay başka kızların resmını beğenmesi falan ya çok dokundu bana. her gece bır mekanda her gece. Böyle bırını nasıl sevmısım dıyorum, arkadaslarıma çevreme kımseye ağlayamıyorum, 10 gundur güçlü kalmaya çalıştım durdum bugun artık ağlayıp duruyorum, benı kandırdı guya çok sevıyordu kım bılır kaç kışıyle aldattı of of allah kımseye aldatma acısını vermesın ya oyle bırseykı içim soğumuyor resmen, neyse bır saat oncede geçen hafta benı aldattığı kızla arabada snap atmışler....... resmen o an keşke kör olsaydım dedım ıcımden ya keşke de görmeseydım. yanımda gecen hafta kıza ne kufurler yazmıstı, ya bu kızdadamı mıde yok? bu adamdadamı yok? ( bu kızın ne guzellığı var ne gururu var ne karıyerı var kendımle kızı kıyaslayıp duruyorum yok elle tutulur bulduğum bırsey yok neden ya neden) keşke geçen hafta masayı kafasına geçirip agzıma gelen kufuru ona deseydım dıyorum, bırde sakince beyefendının yanından kalktım eve geldım bağırıp çağırmadım, keşke rezıl etseydım herkesın ıcınde dıyorum. Kızlar bıraz ıçımı soğutun lütfen ya, etrafıma kendı benı kaybettı ne üzülücem onun ıcın dedım durdum ama şuan ınanın içim kan ağlıyor.....