Eltiyle sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden ne alaka. Kadının niyeti bozuk gibi geldi. Elindeki sigarayı almak ne ? Hem de içilmiş sigara hiç dokunulmamış olsa neyse. Bosverin siz konuşmayın da kardeşlerin arasının bozulması kötü olmuş. Bu arada eltiniz ve eşiniz kac yasindalar ?

Bence eşiniz fazla yüz vermiş eltinize o hatalı ama eltiniz de hiç iyi niyetli gelmedi bana, yaptığı hareketler çok çirkin
Kayınvalidenizi tebrik ettim doğrısu helal olsun ona çok iyi demiş.. ve iyi olmuş görüşmemeniz öyle bir eltiyle kardeşler görüşsün işte

Peki kayniniz biliyo mu böyle elinden sigara alıp ıçmeler falan. Nasıl karsiliyo bu durumu. Ayrıca kapalı olmasına ragmen kardesinin yanında açık ve dekolteli durmasını. Normal karsiliyosa bi anormallik var
Inanin olayi ne sekilde anlatti kendi esine bilmiyorum ama kaynimin kiyafet konusunda bir kere uyardigina sahit oldum ama takan kim

Bence eşiniz fazla yüz vermiş eltinize o hatalı ama eltiniz de hiç iyi niyetli gelmedi bana, yaptığı hareketler çok çirkin
Kayınvalidenizi tebrik ettim doğrısu helal olsun ona çok iyi demiş.. ve iyi olmuş görüşmemeniz öyle bir eltiyle kardeşler görüşsün işte
Cok fesat ve inadina yapilmis bir olay bu dugun ustu cunku dugunume kadar dolmustuk farkindaydik patliyacak yer ariyordu

Bence kayinvalideniz de bu hadsiz eltinin daha önce buna benzer pek çok şeyine şahit oldu ki sizin yanınızda bu kadar ciddi duruyor... bence o kocasının başına daha çok iş getirir gibi

Bence kayinvalideniz de bu hadsiz eltinin daha önce buna benzer pek çok şeyine şahit oldu ki sizin yanınızda bu kadar ciddi duruyor... bence o kocasının başına daha çok iş getirir gibi
Benden once kvle eltimin arasinda yasanan olaylarin hepsini biliyorum ve inanin kalinvalidemede yapmadiklari sey kalmamis..

Benden once kvle eltimin arasinda yasanan olaylarin hepsini biliyorum ve inanin kalinvalidemede yapmadiklari sey kalmamis..
Genelde boyle olur ilk gelin icin soyle yapti boyle yapti derler sonraki geline.sen yeni evliydin galiba azcik zaman gecsin gorursun .sonra sasarsin bunlar ne diyodu birbirleri icin diye.
Bide nasil yapiyonuz eltinizi kv ile cekistirmeyi.

Ben kayinvaldemle eltimi cekistirmeye utanirim onun hakkinda laf soyluyemem kv dese bile yapmam bunu.

Genelde boyle olur ilk gelin icin soyle yapti boyle yapti derler sonraki geline.sen yeni evliydin galiba azcik zaman gecsin gorursun .sonra sasarsin bunlar ne diyodu birbirleri icin diye.

Ben kayinvaldemle eltimi cekistirmeye utanirim onun hakkinda laf soyluyemem kv dese bile yapmam bunu.
Valla çok güzel cekistiriliyor. Kadın hangisine isindiysa hangisini kızı gibi görüyorsa onunla dertlesiyor işte. İllaki her KV kötü mu olmak zorunda ki.

Valla çok güzel cekistiriliyor. Kadın hangisine isindiysa hangisini kızı gibi görüyorsa onunla dertlesiyor işte. İllaki her KV kötü mu olmak zorunda ki.
Yok illaki iyi kayinvalidelerde var.
Ben anlamiyorum ikiside oglunun esi birini birine nasil kotuluyon yada konusuyon.
Benim kv bi kere onlar yatiyo sen ayaktasin is yapiyon bunun cani yokmu diye soylendi bana hic cvp vermedim.
Bunun kizi gibi gormekle alakasi yok ayrica.
Bende annemin kiziyim ama hayatta kimseyi ne konusur ne konusturur :)
Konusmaya kalksan bile ya lafi degistirit yada duymamazliktan gelir sinir eder hatta:)))
Annem ayni zamanda kv hic gelinimiz hakkinda bi lafini duymadim .

Vallahi eltimin cirkefligi ciktigim zamanlarda belliydi. Ilk bana kv kotuleyende eltimdi onune otutturup kaynanam soyle yapti boyle yapti 4 bitti 5e girdim o kadar senedir iclerindeyim bir kere kotulugunu gormedim kvmin demekki kotu bir eltiye denk gelmemissiniz

Aslinda kv kendisi de diyor ben onu kizim olarak gordum herseyimi anlattim ama o geldi bana kazigi atti gitti diyor kusura bakma kizim onun yuzunden sana bile tereddutlu bakiyorum diyor cunku bir kere agzim yandi diyor olsun anne diyorum bosver diyorum kandil aksami bile hungur hungur aglattilar kadini

Vallahi eltimin cirkefligi ciktigim zamanlarda belliydi. Ilk bana kv kotuleyende eltimdi onune otutturup kaynanam soyle yapti boyle yapti 4 bitti 5e girdim o kadar senedir iclerindeyim bir kere kotulugunu gormedim kvmin demekki kotu bir eltiye denk gelmemissiniz[/QUOTE
Eltimin biriyle 10 dk mesafedeyim.digeriyle ayni sehir olmasa baya yakinim biri digeri bi baska yerde hepsiylede bayramda dugunde karsilastigimizda gorusuruz bi iki gun.
Cok yakin iliskilerimiz yok.zaten sorun yasayacagim insanlarla mecburu durumlarda gorusmeyi tercih ediyorum.
Hic biriyle sorun yasamadim ama muhabbetleri pek sarmiyo beni cogu zaman ne konustuklarini anlamam bile:)))

Herhangi bir sorunun olmadigi icin bu kadar rahatsin onu demek istiyorum arkadasim sorunlar yasadigin an oyle bir konusuluyorki anlatamam sana :)

Herhangi bir sorunun olmadigi icin bu kadar rahatsin onu demek istiyorum arkadasim sorunlar yasadigin an oyle bir konusuluyorki anlatamam sana :)
Sorun olmadigi icin degil.yaptiklari seyleri kafaya takip karsilik verseydim suan yuzgoz olmustuk bile coktan.onlar isi safliga vurdurup konusuyolar ben cvp vermiyom.cvp versem nolcak bi baba evi var her bayram mecbur gidiliyo .kavga olsa gitsen olmaz gitmesen olmaz.en iyisimi iki gun sabir diyom.onlarda bir iki bir iki karsilik vermeyince arkasi gelmiyo zaten laflarinin.

Ha bide aklima geldi:)) eltimin biri normal bi sohbet ortaminda fizigi tipi en iyi senin kocan yapili felan diye baya soylemisti inan aklima kotu art bi niyetli oldu gelmedi.
Ya biraz insanin kendi icindeki dusunceyle alakali yada karsidakinin hal ve tavirlari belkide o dusuncelere itiyo.bunu diyen eltim esimle yasit.
Sorsan bizimkilerde cok muhafazakar kapalilar ama basortuleri kafalarinda hic durmaz acarlar.esimin yaninda da hic rahatsiz olmazlar giyim dekolte olarakta.bu onlarin kendilerini baglar.
Biri esimin yaninda da kaynimin yanindada sigara icer ister.
Dedigim gibi belki eltinin niyeti bilmedihimiz icin bisey diyemiyecegim.

Sorun olmadigi icin degil.yaptiklari seyleri kafaya takip karsilik verseydim suan yuzgoz olmustuk bile coktan.onlar isi safliga vurdurup konusuyolar ben cvp vermiyom.cvp versem nolcak bi baba evi var her bayram mecbur gidiliyo .kavga olsa gitsen olmaz gitmesen olmaz.en iyisimi iki gun sabir diyom.onlarda bir iki bir iki karsilik vermeyince arkasi gelmiyo zaten laflarinin.
Valla benimki yuzsuz birseyi soylemeden anlamiyor oyuzden suan kafam rahat cok sukur boylesi daha iyi..

L
Valla benimki yuzsuz birseyi soylemeden anlamiyor oyuzden suan kafam rahat cok sukur boylesi daha iyi..
Evet baktin rahatsiz oluyon maksimum seviyede mesafeli olcan.kendi yaptigindan rahatsiz olmuyosa yuzgoz olmaya gerek yok.icini niyetini bilemezsin bisey dersende suclu olursun cunku sizin durum biraz tehlikeli.bak namusuma laf ettiye kadar gelmis konu.

Uzak ol kafan rahat olsun

Kayninin yaptigi da biyerde dogru tabi karisinin yaninda olcak.
Sen kiskanc oldugun icin belki daha ince dusunuyon .
Sen bunlara mahal vercek bisey yapmassin belki ama adamin biri cikti dediki bana bakti kocan sussun evet benim karim bakar mi desin istersin.
Buyuk ihtimalle yanlis anlamis olabilirsin yada kuskancliktan dolayi buyutmus.
Esin kucukken evlenmisya onunda verdigi rahatlikta varmis.
Keske esine deseydin en bastan benim bu tarz seyler hosuma gitmiyo diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X