Kaynı ve eltisi 6 aydır görüşmüyolarmış konu sahibi ve eşiyle dikkatinizi çekerim.neymiş, demek ki mecbur değilmişler.hala komik geliyomu acaba,noldu teziniz mi çürüdü ??
herkesin hayatı kendine,kapalıyken açık giymiş onu yapmış,bunu yapmış neyse ne.doğrudur ya da yanlıştır eleştirebilirz dozunda elbet.ama bunu giyme,bunu yapma deme lüksü eltide olamaz.Bu düpedüz hadsizlik.
Eşiyle konuşup mesafeli davranmasını istemeliydi.yoksa adı kayınvalidesinin dediği gibi kıskanca çıkar.
tekrar tekrar yazılanları okudum ama konu sahibinin eltisine şunu giyme , yapma ,etme tarzında emrivaki bi cümle söylediğine dair bişey göremedim .hareketlerinden dolayı sadece rahatsızlığını dile getirmiş ..
Kaldı ki herkesin hayatı bence de kendinedir ama KENDİNE .burda bu eltinin hayatı kendini aşmış başkasına müdahalede . elti bi defa kıskanç ve kötü niyetli biri ortada bişey yokken BİŞEY YAŞANMAMIŞKEN kayınvalidesini konu sahibine kötülemesi kışkırtması ,onların aralarının olası iyi olmasına karşı kesinlikle çekememesinden dolayıdır.
burda hadsiz olan bu kötü niyetli kıskanç eltidir. kapalı olmasına rağmen nedendir , kaynının yanında giydiklerine dikkat etmiyor , çok BAYA ve ucuz şekilde kaynının elindeki sigarayı alıp kendi dudaklarına götürüp içebiliyor. her balkona çıkışında arkasından oda çıkıveriyor ...bunlar çok nahoş baya ve dediğin gibi HADSİZCE hareketler ...
herkesin hayatı kendine ama senin hayatının serbestliği , gevşekliği bana ve eşime dokunduğu noktada duracaksın . bence hadsizlik , kendi seviyesizliği ile SINIRLARINI BİLMEMEZLİĞİ ile başkasının yaşam alanına karışan kişidir.
BU HADSİZ SINIRLARINI BİLMEYEN KISKANÇ ELTİ RESMEN BİŞEYLERİ KAŞIYOR bu apaçık ortada dekolteyle kaynın önünde eğilmek ne demek , ...hatta bunları bilerek ve isteyerek yapıyor diyorum ya resmen kaşıyor ... üstüne üstlük de hem kabahatli bide eşini de kışkırtıyor , dolduruyor insanlara karşı .bence bu hadsiz elti konu sahibini gerçekten çoOk kıskanıyor ve içinde kötü niyetli bi insan ..
onu kaynından , hatta kayınvalidesinden bile kıskanıyor . onların arasını bozmaya çalışmış ama becerememiş zaten konu sahibinin eşinin ve kayınvalidesinin de onun yanında olması bunu açıkca gösteriyor.
bu hadsiz eltinin insanlara ceza verme adına daha 3 yaşındaki çocuğu babaannesine ve amcasına göstermemesi de kalbinin gerçekten ne kadar fesat ve karanlık olduğunu gösteriyor. görünen köy kılavuz istemez..HADSİZ olan eltidir.