Eltiyle sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar emin olun benim yerimde kim olsa ayni durumu yaşasa benim yaptigim gibi yapabilirdi.
Evet cok dogru bir şey yaptım demiyorum. Ama cok yanlis bir seyde yaptim demiyorum
Fakat ben sustukça daha çok ustume geldiler. Zamaninda esimle cikarken sevgiliyken nisanliyken kv evinde beni istemeyen insalar bunlar beni eşime kötüleyen insanlar. Esimin zoruyla gidiyordum sirf kirilmasin uzulmesin diye eltim kayinvalidemle annemin konusmasini bile kiskanan birisi.

Arkadaşım sen her halde haberlere falan bakmiyorsun yaaa bir baba evladına tecavüz ediyorsa kusura bakmayın erkeklerden herşeyi beklerim neden dünyada en çok aldatan erkek
Bu o evladına tacevüz eden adamın şerefsizliği, karaktersizliği. Bu eylemi yapıyorsa tek suçlusu kendisi, erkek nefsinin zayıf olması ile alakalı değil. Haberlerde böyle bir baba gördüm diye ben ne kendimi babamı ne de suçu olmayan diğer erkekleri aynı kefeye koyarım. Neyse uzatmaya gerek yok herkesin kendi görüşü.

Bana eltim gelip 'kocamın yanında hareketlerine dikkat et,giyimine dikkat et,neden hemen kocamın peşinden balkona çıkıyorsun 'falan demiş olsa o vakit tüm ilişkimi keserdim. Siz resmen eltinizi ahlaksızlıkla suçlamışsınız. Tabiki eşi de ilişkisini kesmeli böyle düşünen insanlarla .Kıskançlığınızla aileyi karıştıran siz olmuşsunuz bence.

Sizin gorusunuz birde benim durdugum noktadan bakarsaniz olaylara veya sizin eltiniz bu sekil olsaydi benim yerimde olsaydiniz ? Tek tarafli bakiyorsunuz

sizin söyleme üslubunuz yanlış olmuş bunu söyliyim öncelikle ama eltiniz kapalı biriyse eşiniz gelince üstüne başına dikkat etmeli kocasıda uyarmalı bence birde eşinizin hemen ardında sigara için çıkması elinden sigarayı alması filan evet sinir bozucu ne yalan söyliyim bende sevmem böle şeyleri. neyse görüşmemeniz daha iyii onlarda görüşmeyi kesmiş zaten sende bi daha mesaj filan atma özürde dileme mesafeler koyulmuş bölesi daha hayırlı olmuş

Kaynı ve eltisi 6 aydır görüşmüyolarmış konu sahibi ve eşiyle dikkatinizi çekerim.neymiş, demek ki mecbur değilmişler.hala komik geliyomu acaba,noldu teziniz mi çürüdü ??

herkesin hayatı kendine,kapalıyken açık giymiş onu yapmış,bunu yapmış neyse ne.doğrudur ya da yanlıştır eleştirebilirz dozunda elbet.ama bunu giyme,bunu yapma deme lüksü eltide olamaz.Bu düpedüz hadsizlik.

Eşiyle konuşup mesafeli davranmasını istemeliydi.yoksa adı kayınvalidesinin dediği gibi kıskanca çıkar.

tekrar tekrar yazılanları okudum ama konu sahibinin eltisine şunu giyme , yapma ,etme tarzında emrivaki bi cümle söylediğine dair bişey göremedim .hareketlerinden dolayı sadece rahatsızlığını dile getirmiş ..
Kaldı ki herkesin hayatı bence de kendinedir ama KENDİNE .burda bu eltinin hayatı kendini aşmış başkasına müdahalede . elti bi defa kıskanç ve kötü niyetli biri ortada bişey yokken BİŞEY YAŞANMAMIŞKEN kayınvalidesini konu sahibine kötülemesi kışkırtması ,onların aralarının olası iyi olmasına karşı kesinlikle çekememesinden dolayıdır.

burda hadsiz olan bu kötü niyetli kıskanç eltidir. kapalı olmasına rağmen nedendir , kaynının yanında giydiklerine dikkat etmiyor , çok BAYA ve ucuz şekilde kaynının elindeki sigarayı alıp kendi dudaklarına götürüp içebiliyor. her balkona çıkışında arkasından oda çıkıveriyor ...bunlar çok nahoş baya ve dediğin gibi HADSİZCE hareketler ...

herkesin hayatı kendine ama senin hayatının serbestliği , gevşekliği bana ve eşime dokunduğu noktada duracaksın . bence hadsizlik , kendi seviyesizliği ile SINIRLARINI BİLMEMEZLİĞİ ile başkasının yaşam alanına karışan kişidir.

BU HADSİZ SINIRLARINI BİLMEYEN KISKANÇ ELTİ RESMEN BİŞEYLERİ KAŞIYOR bu apaçık ortada dekolteyle kaynın önünde eğilmek ne demek , ...hatta bunları bilerek ve isteyerek yapıyor diyorum ya resmen kaşıyor ... üstüne üstlük de hem kabahatli bide eşini de kışkırtıyor , dolduruyor insanlara karşı .bence bu hadsiz elti konu sahibini gerçekten çoOk kıskanıyor ve içinde kötü niyetli bi insan ..

onu kaynından , hatta kayınvalidesinden bile kıskanıyor . onların arasını bozmaya çalışmış ama becerememiş zaten konu sahibinin eşinin ve kayınvalidesinin de onun yanında olması bunu açıkca gösteriyor.

bu hadsiz eltinin insanlara ceza verme adına daha 3 yaşındaki çocuğu babaannesine ve amcasına göstermemesi de kalbinin gerçekten ne kadar fesat ve karanlık olduğunu gösteriyor. görünen köy kılavuz istemez..HADSİZ olan eltidir.

Son düzenleme:
Kadının ne giydiği Allahla onun arasında. Kimseyi bağlamaz.

Ama birilerini eleştirmek cekiştirmek gıybet dedikodu. Kul hakkıdır.
Kapalı kadınların ne giydiğine bakmayın da. Gıybet dedikodu hast kıskançlık gibi şeylere bakın. O kadının ne giydiği kimseyi bağlamaz. Bu dar düşüncelerden sıyrılmak gerekiyor. Hiçbir dini bu kadar dar bakış açısı ile ele almayın.
(Hiçbir dini bu kadar dar bakış açısı ile ele almayın.)suan bu cümleye çok kızdım bu resmen Allah'ın emirlerini yasaklarını dar bakislilikla sucluyorsun bunu sana emreden insanlar değil benim Rabbim sana örtünmeyi haramdan uzak durmani emretmiş bunlar apaçık Kuran'da yazıyor sizin gibi insanlar yüzünden bu haldeyiz ahlaksizligin adını açık görüşlülük koyamassiniz böyle ler yüzünden bu haldeyiz sorunun kaynağı kadın erkek değil yapmayın yanlış düşünceler yüzünden ben kapalı bir insanım beş vakit namazını kılan kuranimi okuyan Allah'ın bana emrettiği gibi yaşamaya çalışıyorum o eltiye söylüyorum bunu da kapalılar in adını kirletiyorsun ahlaksızlığı türbanın altında yapmayın kirletmeyin benim örtümü o bana Allah'ın emaneti kendi ahlaksizliklarinin üstünü kapatmak için türbanın altina saklanmayin lafım niyeti kötü olan insanlara yarası olan kocunsun ve ben burayı takip ettikçe sinirlerim yukseliyor o yüzden takibi bırakıyorum

tekrar tekrar yazılanları okudum ama konu sahibinin eltisine şunu giyme , yapma ,etme tarzında emrivaki bi cümle söylediğine dair bişey göremedim .hareketlerinden dolayı sadece rahatsızlığını dile getirmiş ..
Kaldı ki herkesin hayatı bence de kendinedir ama KENDİNE .burda bu eltinin hayatı kendini aşmış başkasına müdahalede . elti bi defa kıskanç ve kötü niyetli biri ortada bişey yokken BİŞEY YAŞANMAMIŞKEN kayınvalidesini konu sahibine kötülemesi kışkırtması ,onların aralarının olası iyi olmasına karşı kesinlikle çekememesinden dolayıdır.

burda hadsiz olan bu kötü niyetli kıskanç eltidir. kapalı olmasına rağmen nedendir , kaynının yanında giydiklerine dikkat etmiyor , çok BAYA ve ucuz şekilde kaynının elindeki sigarayı alıp kendi dudaklarına götürüp içebiliyor. her balkona çıkışında arkasından oda çıkıveriyor ...bunlar çok nahoş baya ve dediğin gibi HADSİZCE hareketler ...

herkesin hayatı kendine ama senin hayatının serbestliği , gevşekliği bana ve eşime dokunduğu noktada duracaksın . bence hadsizlik , kendi seviyesizliği ile SINIRLARINI BİLMEMEZLİĞİ ile başkasının yaşam alanına karışan kişidir.

BU HADSİZ SINIRLARINI BİLMEYEN KISKANÇ ELTİ RESMEN BİŞEYLERİ KAŞIYOR bu apaçık ortada dekolteyle kaynın önünde eğilmek ne demek , ...hatta bunları bilerek ve isteyerek yapıyor diyorum ya resmen kaşıyor ... üstüne üstlük de hem kabahatli bide eşini de kışkırtıyor , dolduruyor insanlara karşı .bence bu hadsiz elti konu sahibini gerçekten çoOk kıskanıyor ve içinde kötü niyetli bi insan ..

onu kaynından , hatta kayınvalidesinden bile kıskanıyor . onların arasını bozmaya çalışmış ama becerememiş zaten konu sahibinin eşinin ve kayınvalidesinin de onun yanında olması bunu açıkca gösteriyor.

bu hadsiz eltinin insanlara ceza verme adına daha 3 yaşındaki çocuğu babaannesine ve amcasına göstermemesi de kalbinin gerçekten ne kadar fesat ve karanlık olduğunu gösteriyor. görünen köy kılavuz istemez..HADSİZ olan eltidir.
Benim yazamadigimi siz yazmissiniz cok tesekkur ederim bu bakis acisindan kimse bakmiyor ve almadigim tepki kalmadi.
Almadigim hakaret kalmadi.
Biz toplum olarak bu kadar mi rahat insanlariz diye dusunmeye baslamistim.
Gorusunuz icin gercekten cok tesekkur ederim
Beni anlayan biri cikti sonunda.

Benim yazamadigimi siz yazmissiniz cok tesekkur ederim bu bakis acisindan kimse bakmiyor ve almadigim tepki kalmadi.
Almadigim hakaret kalmadi.
Biz toplum olarak bu kadar mi rahat insanlariz diye dusunmeye baslamistim.
Gorusunuz icin gercekten cok tesekkur ederim
Beni anlayan biri cikti sonunda.

üzme canını arkadaşım diyorum ya görünen köy kılavuz istemez.. bu kişi , masum edebiyatı yapan oyuncu ve gerçekten tehlikeli bi insan .. tıpkı dizlerde izlediğimiz içerden kuyuyu derinden kazan ama mazlum görünmeye çalışan tehlikeli kadın tiplerinden.ama ALLAHTAN bi kocası yiyor :) kayınvaliden ve eşin senin yanında ..bence ilerde ilşikileriniz düzelse yani küslüğünüz kalksa bile mesafenizi koruyun ...onu potasına girecek , tartışmaya malzeme verecek davranışlardan kaçın derim .. meraba mı meraba ... ayrıca kayınvalidenizin de sizin yanınızda olması gerçekten çok güzel :)

üzme canını arkadaşım diyorum ya görünen köy kılavuz istemez.. bu kişi , masum edebiyatı yapan oyuncu ve gerçekten tehlikeli bi insan .. tıpkı dizlerde izlediğimiz içerden kuyuyu derinden kazan ama mazlum görünmeye çalışan tehlikeli kadın tiplerinden.ama ALLAHTAN bi kocası yiyor :) kayınvaliden ve eşin senin yanında ..bence ilerde ilşikileriniz düzelse yani küslüğünüz kalksa bile mesafenizi koruyun ...onu potasına girecek , tartışmaya malzeme verecek davranışlardan kaçın derim .. meraba mı meraba ... ayrıca kayınvalidenizin de sizin yanınızda olması gerçekten çok güzel :)
Benim amacim küslük kavga degildi oyle birsey olsa herkesin ortasina sıkıntımı dile getirirdim bazi seyler bayan bayana konusulup halledilebilir diyerek balkonda ikimiz konusalim istedim. Ama o konuyu esine tasiyip hır cikartmayi secti yaptigimdan pisman olmadim hicbir zaman cunku ben sustukca daha ilerisi yapilmaya basladi.Esimin elbette sucu var fakat oda abisi icin susuyordu madem rahatsizsin sen soyle diyorudu. Benden onceside ayni sekil kavgayi gurultuyu seven insan eltim kv evinde bile eltimler gelince putlasiyorduk robotlasiyorduk sirf birseyimizi bulmasin diye. Gercekten kv haksiz oldugumu bilse kendi elleriyle beni goturecek bir insan adaletli bir insandir gidipte ozur dilersen senin sacini basini yolarim diyen bir insan cunku oda artik yeter diyor onlar icin
hadi kendimi gectim kv ve kaynpederimin sucu ne kayinpederim cocugu almaya gittiginde oglu babasina baba .....(eltim) cocugu gostermek istemiyor diyebilecek bir insan gerisini siz dusunun artik..dugunume geldiler yan masamizda oturdular elleriyle suratlarini kapatmislar butun fotograflarda da var.

Ayni seyi dusunuyorum hic niyetim yok abi kardes barissa bile benim o insanlarla gorusme gibi bir durumum olamaz asla
Gorusmeyin.Kafaniz rahat olsun. Bende cok kiskanc bir insanim ama bunlari yasasam kiskanmam sinirlenirim. Benim esimin sigarasini neden aliyormus canim aaaa pakette dolu sigara varken.
Birde neden hep pesinden gidiyor baska zaman sigara icemiyor mu hep o gidince mi aklina geliyor. Gorusmemek en iyisi

Gorusmeyin.Kafaniz rahat olsun. Bende cok kiskanc bir insanim ama bunlari yasasam kiskanmam sinirlenirim. Benim esimin sigarasini neden aliyormus canim aaaa pakette dolu sigara varken.
Birde neden hep pesinden gidiyor baska zaman sigara icemiyor mu hep o gidince mi aklina geliyor. Gorusmemek en iyisi
Kendi esi cikinca sigara icmeye gitmiyor ama..

eltinin rahatlığını fazla buldum. ben de rahatsız olurdum ve hiç uyarma gereği duymaz eşimle birlikte direkt mesafe koyardım. abi kardeş görüşsünler o kadar derdim yani. ayrıca bir davranış sergilediğin zaman net olmalısın arkadaşım. bi önceki gün kızıp sonrasında özür dileme tavrına girersen seni haksız duruma düşürür işte eltin. ki öyle bir çabaya girmiş. hiç görüşme bu eltinle. eşine karşı olan aşırı rahatlığı bence hoş değil onlar kardeş değil. ve dedikodu da yapıyor iftira da atıyor senin söylediğine göre.

Eltiyi resmen acayip derecede kıskanıyorsun. Bunu daha konunun başında Eltim ve kaynim çok sosyete demenden anlamıştım zaten.
Kadının giydiği kıyafetleri bile eleştirmiş kıskandığını açıkça belli etmişsin. Sigara meseleside çok saçma olmuş. Eltin çocukluğundan beri eşini tanıyormuş. Demekki aralarında güzel bir dostluk oluşmuş. Samimiyeti esin belirlemiş. Sen ne diye gidip hesap sorar gibi tavır aldın ki?
Eltin ve kaynin doğru olanı yapmışlar. Bende bu derece kıskanç bir insanla görüşmek istemezdim açıkçası.

Neden herkesi memnun etme kalbini kirdiysam ozur dilerim cabasindasiniz ki. Eltin bariz cilve yapiyor. Kapaliysa kayninin yaninda acik duramaz ki. Durusunu bozma. Kimseyi memnun etme cabasina da girme. Ve de keske eltini uyarmaktansa esinle mesafe koysaydiniz. Daha evlenmeden boyle sorunlar olmasi uzucu olmus.

Kendi esi cikinca sigara icmeye gitmiyor ama..
Neden herkesi memnun etme kalbini kirdiysam ozur dilerim cabasindasiniz ki. Eltin bariz cilve yapiyor. Kapaliysa kayninin yaninda acik duramaz ki. Durusunu bozma. Kimseyi memnun etme cabasina da girme. Ve de keske eltini uyarmaktansa esinle mesafe koysaydiniz. Daha evlenmeden boyle sorunlar olmasi uzucu olmus.
Aynen cilve yapiyor

Gercekten ayni dusunce icerisindeyiz sizinle canim arkadasim Allah razi olsun sizden icimi rahatlattiniz bize ters boyle seyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X