- 3 Ağustos 2019
- 524
- 844
- 33
- 35
- Konu Sahibi hepiyiolacagim
Evet ben kendi kınamda mavi giymiştim mesel.kaftanım da maviydiSizde mavi giyin
Ne olacak kırmızı giyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben kendi kınamda mavi giymiştim mesel.kaftanım da maviydiSizde mavi giyin
Ne olacak kırmızı giyse
Merak etmeyin sizin gelin sıfatınızda onunla yarışır maşallahArkadaş giyse göze takılmaz ama görümce giyince resmen ben tüm görğmceliğimle buradayım diyor
Siz bu büyümemişlikle evlenince ne yapacaksınız bilmiyorum.Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Değil mi amaEvet ben kendi kınamda mavi giymiştim mesel.kaftanım da maviydi
Görümce olunca tez kellesi vurula moduBen de ablamın kinasinda kırmızı giymiştim
Düz mini bir elbiseydi,işlemeli -bindalliya benzer hali yoktu . Ne var ki bunda?
KKda öğrendim bunun böyle büyük bir şey olduğunu
Vallahi öyle ben mi çok umursamazim acaba hiç tinlamam .Başıma bişey gelmeyecekse düğünde de beyaz giyilebilir. Davetliler gelinle o beyaz eşbiseliyi karıştıracak kadar salak değildir heralde
Uyyy nenem eve düşen yıldırım..desene bunlar fragman.Daha önce nişanlınız uzaktan akraba düğününe sizi götürmedi diyr kaynana falan kinlendiniz şimdi görümce kırmızı giyecekmişmiş ee arkadaş olunca konu değil ama görümce olunca sorun yani pişti olmakta değil demek ki konu sırf görümce olması.yahu sizin ki kaftan falan gösterişli merak etmeyin önünüze geçmez
Ben de tınlamam. Tutturmuşlar bi düğünde gelin harici beyaz giyilmez diye saçmalıkVallahi öyle ben mi çok umursamazim acaba hiç tinlamam .