• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcem kınada kırmızı giyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nişanlımın akrabasının bu akşam düğünü varmış. Arabayla yarim saatlik bir mesafedeydi. Uzaktan akrabaymış. Ne nişanlım ne de kaynana beni çağırmadı
Kaynanamla nişanlım ikisi gittiler ben bozuldum. Nişanlımada söyledim beni saymadınız çağırmadınızdiye uzaktan akrabamız sıkıcı insanlar gerek yok ben bile çok bunaldım dedi. Ama insan nezaketen yalandan çağırır. Bende nişanlımın koluna girip gitmek isterdim. Çağırmasa bile açıklama yapabilirdi uzak akrabamız hani sıkıcı gelmene gerek yok falan diye
Siz bu büyümemişlikle evlenince ne yapacaksınız bilmiyorum.

Bu evlilikten de huzur, mutluluk bulacağınızı sanıyorsunuz.

Daha önce nişanlınız uzaktan akraba düğününe sizi götürmedi diyr kaynana falan kinlendiniz şimdi görümce kırmızı giyecekmişmiş ee arkadaş olunca konu değil ama görümce olunca sorun yani pişti olmakta değil demek ki konu sırf görümce olması.yahu sizin ki kaftan falan gösterişli merak etmeyin önünüze geçmez

Daha önce nişanlınız uzaktan akraba düğününe sizi götürmedi diyr kaynana falan kinlendiniz şimdi görümce kırmızı giyecekmişmiş ee arkadaş olunca konu değil ama görümce olunca sorun yani pişti olmakta değil demek ki konu sırf görümce olması.yahu sizin ki kaftan falan gösterişli merak etmeyin önünüze geçmez
Uyyy nenem eve düşen yıldırım..desene bunlar fragman.

Evet görümcen seni kıskanıyor bile isteye seçmiş o rengi. Aman sakın altta kalma ısrarla giymemesini söyle vazgeçmezse gizlice elbisesini kes. Hey Allahım ya hoş olamazmış bilmem ne.

Normal. Düğünde abartılı beyaz abiye veya abartılı beyaz giysi giyilmez. Geline bırakılır o hak. Ha kimisi onu bile önemsemez 🤷‍♀️ Ama kınada herkes kırmızı giyiyo. Hatta giymeyene bile kınada dağıtıyolar artık 😂

Benim görümcem de düğünümde kendi gelinliğini giymek istediğini söylemişti hehhe
istersen giy dedim ama giymedi tabi.baska s beplerden kusustuk ddugunde bende en arka sıraya oturup bı sigara yakıp uzaktan izledim düğünümu
Hayatımın en sıkıcı ve kötü günüydü

size gelince düğün sizin düğününüz (ne çok düğün dedim) gelini karıştıracak değil misafirleriniz çok şeyapmayin derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back